En son 1 ay önce falan cinsel ilişkiye girdim aynı gün kadın doğum doktoruna da gitmiştim ve bir ilaç kullanmaya başladım hangisinden kaynaklanıyor bilmiyorum ama asla geçmeyen bi kaşıntı var bide çok kuru mastürbasyon yaptığımda biraz kanamam oluyor ben mantar diye düşünüyordum ama kanamalardan sonra da korkmaya başladım bilgisi olan var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yani bende oyle dusundum de ilkin kanama falan da baska sey de mi olabilir diye dusundurdu kanka. Hic bakip kontrol ettin mi ben olsam bi acip bakardim belki bir yerde baska bir yara bere vs vardir
Ya yara değil de mantar gibi sanırım
evet bana da oyle geldi iste kotu koku akinti falan var mı
Akıntı oluyor ama koku yok
Şu an var mi rengi nedir
Genellikle beyaz bazen çok hafif kahverengine yakın gibi oluyor
beyaz sutumsu gibi mi
Bi tık koyu kıvamlı
knk bunu gostermeden anlayamayiz ya doktora gidecen ya da kendin cozecen
Çözmeye çalışıyorum 🥹
hadi bakalim
Korumasız ilişkiyse egerr bence test yaptırın bulaşıcı hastalık ile ilgili enfeksiyondur büyük ihtimalle ama
Doğum kontrol hapları da mantar yapabiliyormuş doktorun verdiği ilaç da öyle bi ilaçtı ondan olamaz mı
Olabilir ama karşınızdaki kişinin sağlık durumunu bilmiyorsaniz riskli temas içinde olmuş oluyorsunuz korumalı olmadıysa o yüzden dedim test verin diye
Sonuç kötü çıkacak diye korkuyorum ya
Ben de sağlık çalışanıyım çocuktan kan alırken parmağıma iğnesi battı bende 2 ay falan deli gibi oldum psikolojik yardım alıyorum sonuçlarim temiz çıktı. Sizin ki de temiz çıkmasa bile en azından erkenden tedaviye başlarsınız illa hiv yok hepatit b de bulaşır cinsel yolla cinsel yolla bulaşan başka hastalıkta var
Bence ilişkiye girdiğin kişiye ulaş kan testi verdir en azından kafan rahat olur az da olsa ama kuluçka dönemi olma ihtimali de var
Öyle yapayım çok teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim umarım temiz çıkarsiniz ben o döngüden dolayı hiv fobik oldum Şu an mesela bir daha kine de korunmayı unutmayin sağlığınız önceliğiniz olsun
Dediğim gibi o kişiyi bulursan kan versjn en azından benim gibi paranoya seviyesine gelmezsin
Ya başta korunuyor sonra çıkarıyor ben farketmiyorum ama bundan sonra özellikle dikkat edeceğim
Umarım bir şey çıkmaz ama dediğim gibi kişiye ulaşırsan kan versin en azından 3 ay kafayı yemezsin düşüne düşüne
Söyleyeyim verir umarım
HIV varsa onda eğer sana söylemediyse hukuken suç hakkını ara öyle bir şey olursa da inşallah olmaz bir dahskine dikkatli olun lütfen
O kadarına giremem valla şu an ama bi dahakine dikkatli olurum
Onda hiv varsa diyorum zaten umarim yoktur
Sordum ama onda sıkıntı yokmuş bildiği bi hastalık da yok
Tamam da kan testi görmeden bilemezsin ki doğru veya yalan söylediğini ancak kan testiyle belli olur daha birde sizden öncede şüpheli temasts bulunduyss yani dediğim gibi fırsatı varsa kan testi yaptırsin sizde yaptırin onda varsa bir şey en azından erken önlem alınır
Tamam söyleyeyim o zaman
Enfeksiyon mantar doktora gitmelisin ilerlese kötü olur
Bencede gideyim ya
hamilesin ondan olabilir
Regl oldum
geçmişolsun
Hastalıklı biri olabilir mi o kisi
Bilmiyorum ya ondan korktum bende
Nereden tanışmıştın ki hani güvenmediğin tanımadığın birisi beni yani günübirlik bir ilişkimdi para karşılığında falan mı yaptın
Sadece soruyla ilgilenir misin lütfen gerisi kimseyi ilgilendirmiyor
İyi tamam hastalık kalmış olabilirsin yani cevap verdik işte git doktora git muayene oldu
Bel soğukluğu
Mantarsa geçmiş olsun
İhtiyacın var demek ki 😊
Aids?
Kuru nasıl yapıyorn
Aslında canım istemiyor bu şekilde ama bi iki kere çok istedim dayanamadım yaptım valla
Oyuncak yok mu
Tarak var
İnce gelmiyor mu o
🤔🤔
Sorun o mu şu an sence
Söyleyeceksen söyle burdan
Mantarlı