Üstat Gülşen'in dediği gibi esaslı hoyrat sevişmelerden anlar bendeki kalp. Sizdeki kalp nasıl sevişmelerden anlar?

Üstat Gülşen'in dediği gibi esaslı hoyrat sevişmelerden anlar bendeki kalp. Sizdeki kalp nasıl sevişmelerden anlar?
Aman kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş ses gelmiyor kümesten. Ben olsam utanırım! Bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor hem de şişman herkesten ! Çok iyi nişan alırdı kendini asan zenci. Bira içmez ağlardı babası değirmenci. Sizden iyi olmasın boşanmada birinci. Çok canım sıkılıyor ! Kuş vuralım istersen
Ne diyorsun abla sen 🤣
Üstat Gülşen sözünü okuyunca yorum yapmaktan vazgeçtim. İçi boş sesi güzel, fikri yok sesi güzel... Ve böylelerinin peşinden koşan tamamen bomboş insanlar, ülke adına gelecek kaygısı yaşatıyor insana!
Cevap
16Cevap
Seks iki kişiliktir iki kişi de oyna dahil olduğunda eğlenceli olur. Önce bencilce hayvansı dürtüyle sonra da iki beden tek vücut olduğunda, nefeslerin karışması oluyorsa işte o sekstir diğer türlüsü üreme için yapılandır.
Aşklı olanı idealdir ne güzel olur var ya istediği yere bitirebilir mükemmel oluyor ımmhh djdjjd
eşimin mutlu olarak ayrılması.
Bittiğinde tamamlandığımı hissettiğim sevişme benim için tatmin edicidir.
O nasıl oluyor ya? 🤔
Cinsellik sende eksik olani arayıp bulmaktır. Penetrasyon sırasında anahtar kilit gibi eşlenir ve tamamlanırsın.
Ooo şiir gibi konuştun tebrik ederim ☺️
😇😇
İki tarafında libidosu çok yüksek olmalı öncelikle.. Sonra tutku ve duygular olmalı.. Yerine göre sert yerine göre romantik olmalı.. Her sevişmede sevişmeye bazı küçük yenilikler katılmalı her sevişme aynı olmamalı.. Ve birazda erkek baskın taraf olmalı diye düşünüyorum. Böyle bir sevişme beni tatmin eder. ☺
Oldu bittiye gelmemeli ve sadece sonuç odaklı olmamalı. Her zaman yeni keşfe çıkmış gibi heyecanlı olmalı.
Tutkulu olmalı ya. Yeri gelir soft olur yeri gelir sert olur ama tutku olmazsa olmazzzz
Planlı olmamalı spontane olmalı
Aniden derin duygularla birden bire gerçekleşmeli
Canı istediğinde o andaki sevişmelerden mekan zaman farketmeksizin
Tabikide pozisyon önemlidir. o pozisyona hazırlamak pnemlidir
bittiginde icinde kelebekler ucusmali orgazm olmali yatakta mutlu etmeli bencil olunmmamali bacaklarin agrimali bittiginde sarhos gibi hissetmeli 🙃
Bol orallı emmeli yalamalı sevişme benim için idealdir
Bilmiyorum hep aynı yatakta filan heyecan yok icimde
İçeri boşalabilinmeli ve karşımızdaki kadının hamile kalmaması çok tatmin edici olur
Özlemiş haldeyken sevişmek…
Günü kurtaran olmamalı
Gülşen ablama sonuna kadar katılıyorum…
Aniden ve hızlı olmalı. Erkek kadının ne zaman seks istediğini kadına sormadan anlamalı ve ona göre hareket etmeli kadın da bu iradeye teslim olmalı.
Erkek olması önemli kız olmasın
Sevişme ağırdan alınıp temposu değişe depişe gerçekleşecek
Sevdiğim kişiyse her şekilde tatmin olurdum.
Sert cümleler sert hareketler
Tahin pekmez misali...
Çokta bir şey fark etmiyor
Kokmasın kıllı olmasın da
Görseldeki gibi
İlginç yer ve zamanlar
Soft
Pozisyonlu tabi kide
Anı yaşamak bence
Olmaması daha iyi
Tutkulu
Öpüşmesi çok olan