Cinsel Yaşam Bilerek gri eşofman giyiyorsunzu dimi? colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Hadi beyler itiraf edin 🤣🤣🤣 Bilerek gri eşofman giyiyorsunzu dimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bilerek evet :D 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eşofman hiç giymem kot veya kumaş kullanırım gebnelde takım elbiseyi tercih ediyorum da giyene neden giydin demem bana ne 1 3 Yorumla çoktaumurumda 1 yıl ya gerçekten ben seni bir yerde gördüm ama nerede dur hatırlayacağım hah buldum ya burada gördüm seni kendi halinde takılıyordun :D :D :D :D Yorumla colorfulpeople 1 yıl Takılırım 🤣🤣😬 Yorumla çoktaumurumda 1 yıl takıl takıl ama takılıp düşme aman ha örtmenim Yorumla
BenBasri Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok be, aksine saklamaya çalışıyorum, bide o aklındaki şeyi giyinsem iyice etiket olurum 1 34 Yorumla BenBasri 1 yıl Profildeki sen misin? Yorumla colorfulpeople 1 yıl Evet benim Yorumla BenBasri 1 yıl Ben seni bir yerde gördüm ama nerede gördüm hatırlamaya çalışıyorum Yorumla colorfulpeople 1 yıl Alla alla aman aman dışarıda görme de 🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl Vallahi umarım dışarıda görmüşümdürKapalı bir yerde görmüş olmayım da 😂😂😂 Yorumla BenBasri 1 yıl Şaka bir yana cidden ben seni bir yerde gördüm ya Yorumla colorfulpeople 1 yıl Kapalı derken korkutma beni 😬 Yorumla BenBasri 1 yıl Bilemem artık 🤣🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl İstanbul’da mı yaşıyorsun Avrupa yakasında Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bunu cevaplamaya korkuyorum 🤣🤣ama evet Yorumla BenBasri 1 yıl 🤐🤐🤐 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Iyi geceler oldu 😬 Yorumla BenBasri 1 yıl 😂😂Niye korkuyorsun ki? Yorumla colorfulpeople 1 yıl Istemedigim bir yerde gormussundur 🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl Olabilir belkide sarhoştuk olmaması gereken yerdeydik nevar yani bunda 😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Yuh daha nelr 🤣🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl Merak etme şu anda seni görebileceğim en kötü yer bile ülkenin halinden daha kötü değildir Yorumla BenBasri 1 yıl Vallahi saçımın diplerini kasıyorum sert sert acaba nerede gördüm diye hatırlamaya çalışıyorum 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Doğru sende haklısın 😉 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hatırlama bence 🤣🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl Maalesef haklıyım 😊 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hahah peki deyip susmam mi gerek 🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl 🤣🤣🤣 yok canım niye susasın, içinden geldiği gibi yazmışsın negüzel 😂 Yorumla BenBasri 1 yıl Belki de hatırlamamı isteyeceğin kadar güzel bir gün geçirmişsindir 😊 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Yok ya ben öyle mekanlar da alkol falan almam yani bıraktım uzun zaman oldu 🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl Mi aceba 😂 Yorumla BenBasri 1 yıl Mesela 6 yıl önce? Yorumla colorfulpeople 1 yıl Valla YAA 🤣🤣 Yorumla BenBasri 1 yıl Yaklaşık 6 7 ya da 5 de olabilir Yorumla colorfulpeople 1 yıl O zaman icerdim Yorumla BenBasri 1 yıl Pekte beceremezdin sanki içmeyi 😊😊😊 Yorumla BenBasri 1 yıl Doğru mu😂😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Sen bı gelsene Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl 😂kızların beyaz gömlek altına renkli giymesi gibi kskd 6 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Pantolon giyeni tercih ederim basit giyimli kişiyi istemem 3 0 Yorumla
Antuan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet içine de boxer giymeyip sol tarafa yatırdığımız zaman belli oluyor Ve bu da Sizin hoşunuza gidiyor kaçamak bakışlar atıyorsunuz 1 0 Yorumla
HeavyRain77 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Biliyo musun tüm eşofmanlarım gri 😂😂😂 ama bunla alakası yok eşofmanda gri güzel oluyor ,😂 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla ben laciverti bile temkinli giyiyorum edepli olmak lazım 1 0 Yorumla
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bilerek gitmem kanka o gün hangi renk efosman temiz olursa onu giyerim. 1 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gri esofman guzel xe adi cikti ben karisik her renk giyiyorum hahaha 1 0 Yorumla
fakır_fukara Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Millet göstermek için gri eşofman giyiyor ben pantolondan nasıl gizlerim diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Aslında hiç Gri eşofmanım yok ama yeşiller var onlarda aynı etkiyi yapıyor 😂😂 1 0 Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ne alakaa ya siz sapiksiniz diye esofman mi giymeyelim 1 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Eşofmanla dışarı çıkmam bile, pantolon her daim. 1 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Gri eşofmanın ne özelliği var ki? Hadi bilmediğim bir şey söyle bana 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Esofman giymek bi erkeğe ters erkek adam kumas pantolon giyer 1 0 Yorumla
kupavalesii01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Evet herşeyimiz görünsün diye. Sizde bilerek tayt giyiyorsunuz çizgi görünsün diye 1 8 Yorumla kupavalesii01 1 yıl Yalan mı Yorumla kupavalesii01 1 yıl * görünmesi size daha büyük zevk vermiyor mu Yorumla kupavalesii01 1 yıl Benim acilen bir kızla sesli konuşmam lazım çok fena oldum Yorumla colorfulpeople 1 yıl Sal sorunu sapik Yorumla kupavalesii01 1 yıl Hemende sapık olduk Yorumla colorfulpeople 1 yıl Öylesin olmadin Yorumla kupavalesii01 1 yıl Sen öyle diyorsan öyle olsun Yorumla colorfulpeople 1 yıl Okeyuu Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kabarıklığı görünce ağzına alasın geliyor mu 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hıı :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tüh yakalandık😅 işin şakası bir yana sizin yüzünüzden giyemiyoruz dürüst ol hiç gözün kayıyor mu🤣 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli ki kaymış😀 Yorumla
oozcn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Siz niye bakıyosunuz peki :) 1 32 Yorumla oozcn 1 yıl Cevap yok mu 😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bakmıyoruz 😬 Yorumla oozcn 1 yıl Bakmıyosanız bilerek gri eşofman giyildiğini nereden biliyorsunuz :) Yorumla colorfulpeople 1 yıl Ben biliirim erkeklerim kanını bilirim Yorumla oozcn 1 yıl Allah allah bak sen 😀 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Allah Allah da kulları kul değil 😂😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Mesela sen 17,5 ve kalın 😬 Yorumla oozcn 1 yıl 😂😂😂😂 sanal alemdeyiz diye herkes sallıyo diyosun yani 😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Yok sallıyor demedim sadece fikrim 😂 Yorumla oozcn 1 yıl 😂😂😂 gerçekte olan ne 😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Doğru mu sen onu de? Yorumla oozcn 1 yıl Yanlış 😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tüh tutmadı Yorumla oozcn 1 yıl Şimdi sen söyle bakalım? Gerçekte olan ne? :) Yorumla colorfulpeople 1 yıl 15.5 kalın 😆 Yorumla oozcn 1 yıl Çok fark yokmuş 😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hahjaa yok olur mu 😆 Yorumla oozcn 1 yıl 😂😂😂 var diyosun yani 😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Var var Yorumla oozcn 1 yıl Öyle diyorsan öyledir 😂 Yorumla oozcn 1 yıl Sence tecrübeli mi tecrübesiz mi peki? 😀 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Onu da sen düşün 😆 Yorumla oozcn 1 yıl Senin fikrimi sordum ben :) Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tecrübeli tabi Yorumla oozcn 1 yıl Tecrübe şart :) her konuda tecrübe iyidir :) Yorumla colorfulpeople 1 yıl Güzel 😬 Yorumla oozcn 1 yıl Bi sohbet edeydik bari 😂😂 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Ne sohbeti Yorumla oozcn 1 yıl Bilmem 😂 sen ne istersen Yorumla colorfulpeople 1 yıl Gizlisin hacii Yorumla oozcn 1 yıl Değilim 😂😂 Yorumla oozcn 1 yıl Ee nıldu :) Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. tabikide sizde bilerek tayt giyiyorsunuz :) 1 0 Yorumla
Deniz_mavisi_33 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Hahahhaa tayt giyenler kadar değil bizim gri eşofman 😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evet emin ol işe yarıyor 1 11 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha önce böyle bir algı olduğunu bilmezdim şimdi ise farkedilir yapıda olunca özellikle giydiğim oluyor colorfulpeople 1 yıl Işte itorafd Cevap sahibi 1 yıl Ama yapısı dikkat çekici olunca naapılabilirki colorfulpeople 1 yıl Dikkat çektirme sende Cevap sahibi 1 yıl Bunu görmeden yorumluyorsun kendiliğinden farkedilecek bir yapıda ama hoşuma gidiyor bir kızın benim farkında olduğumu bilmeden bakışı colorfulpeople 1 yıl O zaman yapacak bişi yok bunu bilerek yapıyorsun o halde Cevap sahibi 1 yıl Bilerek yapmadığım anda da karşılaştığım durum anımsatıyor görerek yorumla derdim ama belki yersiz olurdu colorfulpeople 1 yıl Yok daha neler banane Cevap sahibi 1 yıl Bende böyle düşündüm colorfulpeople 1 yıl Iyi akşamlar Cevap sahibi 1 yıl Sizede
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok mu dikkatini çekiyor 1 1 Yorumla İlhann06 1 yıl Kıpraşmalara sebep oluyor mu Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Yo giymeye ihtiyacım var 1 1 Yorumla phhml016 1 yıl İhtiyacım yok yazmıştım mk kızlar soruyoru cümleyi değiştirmiş Yorumla
kimizbizbi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok mu dikkatinizi cekiyo. djjdjdjd 1 1 Yorumla kimizbizbi 1 yıl Peki o anda aklınızdan ne geciyo? Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyor değil mi 😂 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. O kadar mı dikkat çekiyor ya 1 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yanlız sizde de çok belli ediyor gri eşofman ve tayt Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben siyah giyerim de evet bilerek giyen var 1 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Ne oluyor ki gri eşofmanla 1 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Valla eşofman giymem yetiyor renk önemli degil 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o kadar cokmu etkiliyor yahu 1 0 Yorumla
Gezgin34avrupa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Seni everecem en son 😅 1 11 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Iyi olar heee Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Çoluk çocuk olsun artık ☺️ Yorumla colorfulpeople 1 yıl Olsun da ben doguramam Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Niye ki Yorumla colorfulpeople 1 yıl Doguramam zor Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Sana yazamıyorum neden Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Detaylı konuşalım istersen Yorumla colorfulpeople 1 yıl Neyi detaylı konuscan ben dogurturum falan mı diycen 😬😬 Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Hahaha yok 😅😅 Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Delii yaa😅 Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Bekliyorum seni Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gri baxer'ım var 😂🤣 tek parça yeter 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mal belli olsunda etkilen diye 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En son ne zaman dkndn Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Gri eşofmanım yok 😂 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet 1 1 Yorumla glaberizm 1 yıl hoşuna mı gitti Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Bilerek evet :D
Eşofman hiç giymem kot veya kumaş kullanırım gebnelde takım elbiseyi tercih ediyorum da giyene neden giydin demem bana ne
ya gerçekten ben seni bir yerde gördüm ama nerede dur hatırlayacağım hah buldum ya burada gördüm seni kendi halinde takılıyordun :D :D :D :D
Takılırım 🤣🤣😬
takıl takıl ama takılıp düşme aman ha örtmenim
Yok be, aksine saklamaya çalışıyorum, bide o aklındaki şeyi giyinsem iyice etiket olurum
Profildeki sen misin?
Evet benim
Ben seni bir yerde gördüm ama nerede gördüm hatırlamaya çalışıyorum
Alla alla aman aman dışarıda görme de 🤣🤣
Vallahi umarım dışarıda görmüşümdür
Kapalı bir yerde görmüş olmayım da 😂😂😂
Şaka bir yana cidden ben seni bir yerde gördüm ya
Kapalı derken korkutma beni 😬
Bilemem artık 🤣🤣🤣
İstanbul’da mı yaşıyorsun Avrupa yakasında
Bunu cevaplamaya korkuyorum 🤣🤣ama evet
🤐🤐🤐
Iyi geceler oldu 😬
😂😂
Niye korkuyorsun ki?
Istemedigim bir yerde gormussundur 🤣🤣
Olabilir belkide sarhoştuk olmaması gereken yerdeydik nevar yani bunda 😂
Yuh daha nelr 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Merak etme şu anda seni görebileceğim en kötü yer bile ülkenin halinden daha kötü değildir
Vallahi saçımın diplerini kasıyorum sert sert acaba nerede gördüm diye hatırlamaya çalışıyorum 😅
Doğru sende haklısın 😉
Hatırlama bence 🤣🤣🤣
Maalesef haklıyım 😊
Hahah peki deyip susmam mi gerek 🤣
🤣🤣🤣 yok canım niye susasın, içinden geldiği gibi yazmışsın negüzel 😂
Belki de hatırlamamı isteyeceğin kadar güzel bir gün geçirmişsindir 😊
Yok ya ben öyle mekanlar da alkol falan almam yani bıraktım uzun zaman oldu 🤣
Mi aceba 😂
Mesela 6 yıl önce?
Valla YAA 🤣🤣
Yaklaşık 6
7 ya da 5 de olabilir
O zaman icerdim
Pekte beceremezdin sanki içmeyi 😊😊😊
Doğru mu😂😂😂
Sen bı gelsene
😂kızların beyaz gömlek altına renkli giymesi gibi kskd
Pantolon giyeni tercih ederim basit giyimli kişiyi istemem
Evet içine de boxer giymeyip sol tarafa yatırdığımız zaman belli oluyor Ve bu da Sizin hoşunuza gidiyor kaçamak bakışlar atıyorsunuz
Biliyo musun tüm eşofmanlarım gri 😂😂😂 ama bunla alakası yok eşofmanda gri güzel oluyor ,😂
Valla ben laciverti bile temkinli giyiyorum edepli olmak lazım
Bilerek gitmem kanka o gün hangi renk efosman temiz olursa onu giyerim.
gri esofman guzel xe adi cikti ben karisik her renk giyiyorum hahaha
Millet göstermek için gri eşofman giyiyor ben pantolondan nasıl gizlerim diye düşünüyorum
Aslında hiç Gri eşofmanım yok ama yeşiller var onlarda aynı etkiyi yapıyor 😂😂
Yok abla kumaş pantolon giyiyorum
Ne alakaa ya siz sapiksiniz diye esofman mi giymeyelim
Eşofmanla dışarı çıkmam bile, pantolon her daim.
Gri eşofmanın ne özelliği var ki? Hadi bilmediğim bir şey söyle bana
Esofman giymek bi erkeğe ters erkek adam kumas pantolon giyer
Evet herşeyimiz görünsün diye. Sizde bilerek tayt giyiyorsunuz çizgi görünsün diye
Yalan mı
* görünmesi size daha büyük zevk vermiyor mu
Benim acilen bir kızla sesli konuşmam lazım çok fena oldum
Sal sorunu sapik
Hemende sapık olduk
Öylesin olmadin
Sen öyle diyorsan öyle olsun
Okeyuu
Kabarıklığı görünce ağzına alasın geliyor mu
Hıı :D
Tüh yakalandık😅 işin şakası bir yana sizin yüzünüzden giyemiyoruz dürüst ol hiç gözün kayıyor mu🤣
Belli ki kaymış😀
Bazılarında yine belli olmuyor o çok komik oluyor 🤣🤣
Bem bazen evet bilerek giyiyorum 😂 o bakışlar hoş oluyor
Onu giyince ne oluyor yani ben her Allah'ın gunu giyiyorum
Siz niye bakıyosunuz peki :)
Cevap yok mu 😂
Bakmıyoruz 😬
Bakmıyosanız bilerek gri eşofman giyildiğini nereden biliyorsunuz :)
Ben biliirim erkeklerim kanını bilirim
Allah allah bak sen 😀
Allah Allah da kulları kul değil 😂😂😂
Mesela sen 17,5 ve kalın 😬
😂😂😂😂 sanal alemdeyiz diye herkes sallıyo diyosun yani 😂😂
Yok sallıyor demedim sadece fikrim 😂
😂😂😂 gerçekte olan ne 😂😂
Doğru mu sen onu de?
Yanlış 😂
Tüh tutmadı
Şimdi sen söyle bakalım? Gerçekte olan ne? :)
15.5 kalın 😆
Çok fark yokmuş 😂😂
Hahjaa yok olur mu 😆
😂😂😂 var diyosun yani 😂😂
Var var
Öyle diyorsan öyledir 😂
Sence tecrübeli mi tecrübesiz mi peki? 😀
Onu da sen düşün 😆
Senin fikrimi sordum ben :)
Tecrübeli tabi
Tecrübe şart :) her konuda tecrübe iyidir :)
Güzel 😬
Bi sohbet edeydik bari 😂😂
Ne sohbeti
Bilmem 😂 sen ne istersen
Gizlisin hacii
Değilim 😂😂
Ee nıldu :)
tabikide sizde bilerek tayt giyiyorsunuz :)
Hahahhaa tayt giyenler kadar değil bizim gri eşofman 😀😀
Evet emin ol işe yarıyor
Daha önce böyle bir algı olduğunu bilmezdim şimdi ise farkedilir yapıda olunca özellikle giydiğim oluyor
Işte itorafd
Ama yapısı dikkat çekici olunca naapılabilirki
Dikkat çektirme sende
Bunu görmeden yorumluyorsun kendiliğinden farkedilecek bir yapıda ama hoşuma gidiyor bir kızın benim farkında olduğumu bilmeden bakışı
O zaman yapacak bişi yok bunu bilerek yapıyorsun o halde
Bilerek yapmadığım anda da karşılaştığım durum anımsatıyor görerek yorumla derdim ama belki yersiz olurdu
Yok daha neler banane
Bende böyle düşündüm
Iyi akşamlar
Sizede
Aksine bilerek giymiyorum
Çok mu dikkatini çekiyor
Kıpraşmalara sebep oluyor mu
Yakalandık beyler dağılın 😅
Yo giymeye ihtiyacım var
İhtiyacım yok yazmıştım mk kızlar soruyoru cümleyi değiştirmiş
Çok mu dikkatinizi cekiyo. djjdjdjd
Peki o anda aklınızdan ne geciyo?