Bazen çevremden geri kafalı olduğuma dair geri dönütler aldığım için objektif yorum yapamıyor olabilirim. O yüzden size sormak istedim. Bu devirde bu normal mi? Normalleşti mi? Yoksa bu adam ağır sapık mı?
Resmin bana bağrı görmek ister misin, seni çok istiyorum diyip ereksiyon olmuş penis videosunu göndermiş.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kendi videosunu yolladıysa vu devirde normal kaçıyor artık. Ama başkasının videosunu yolladıysa biraz sapıklık var. Flörtken genelde yollanmaz. Ya amacı cinsellik ya da biraz fazla özgüvenli.
Hepsi var, cinsellik istediğini biliyorum zaten , benim uzaklaşmam gerekirdi. Seviyorum filan diyince gerçek bir duygu var sandım , uzaklaşmadığım için kendinde bu hakkı gördü sanırım
O zaman erken zamanda sonlandırmanız lazım. Aksi halde her zaman bir kademe ileri götürecek bu durumu.
O gün bitti ki zaten, bir ayı geçti. Bana böyle geleceksen benim istediğim şekilde gelmeyeceksen sakın bir daha gelme dedim. Cevap yazmadı. Sonra baktım o beni engellemiş
Sizden istediğini alamayınca başkasına yönelmiş. En doğru kararı vermişsiniz.
Kullanmak için istemiş demek ki, gram sevmemiş demek ki
Eğer kolaylıkla vazgeçebiliyorsa dediğiniz gibidir durum. Sizle amacı cinselliktir sadece.
Aletin boyu önemli ilişkilerde malum bamya gibisi iş görmez belki boyutunu görmen için göndermiş olabilirmi
Görmek istemiyorum dememe rağmen gönderdi
Ayıp etmis
Ortada bir şey yokken, daha önce böyle bir yakınlaşma olmamışken, kendi kendime azıp ve videosunu çekip sana attıysa ney ağır sapık.
Sadece elimi tuttu, ama beraber olmak istediğini bir kere itiraf edip bir anda telde kendi kendine mastürbasyon yapmaya başladı
Abla kaç kurtar kendini. Bariz sapık
Bitti zaten, normal değil demi. Yıllardır resimlerime bakıp mastürbasyon yapıyormuş. Saatlerce yataktan çıkamıyorum seni hayal ediyorum filan dedi
Ağır sapıkmış cidden. Allah kurtarmış
Tipi de o kadar düzgün yakışıklı nasıl bu kadar Abaza ben anlayamadım
Karakter tiple doğru orantılı değil ne yazık ki
Irz düşmanı demek ki
Kesinlikle. İşte böyle tipler aramızda yaşıyor ve biz farketmiyoruz
Bence de
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sapikliktan başka bir şey değil. Bunu normallestirmeye çalışıyorlar. Tepki verilmediği sürece de normallesmeye doğru gidiyor
Bana normal gelmiyor
ilk defa birini bulmussun da kaybetmekten korkuyomus gibi konusuyosun 😂 yav ergen olsaniz belki anlarim da bu yasta o hareketler normal degil.
Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi
Sende sorun yok, senin geri kafali oldugunu soyleyenler orman cocugu.
Teşekkür ederim
Normal degil ama o yaslardaysaniz artik flortken yatiliyor
Yatılması cinsel bölge videosu göndermek kadar garip gelmiyor desem
Yani sevisme pozisyonuna getirecek kadar becerikli olmamasi uzucu
Oyle sacma video gondermek nedir
Bu devirde normalde bana göre değil video ile dışarı gidicegine uygulamalı içine yerleştirmeyi tercih ederim
Yan yana bir şeyler yaşamak bile daha insani ve masum geliyor
Doğal Olması gerek zaten eğer gercekten mutlu huzurlu dolu dolu bir hayat istiyorsan
Birde insanı gerçekten tatmin etmeli karşılıklı onun yaptığı sadece bencillik oluyor
Geri kafalı değilsin, sadece garibine gitmis, belki de prk arzu duymuyorsun Flörtüne
Duymak hissetmek Yanyana bir şeyler yaşamak garip değil ama onun videosunu atmak normal gelmiyor
Haksiz degilsin
Ereksiyon halini mi attı
İzlemedim ama bence öyleydi
Bi bakaydın
Niye
Merak etmedınmı hoşuna gider belki
Etmedim sildim direk
Annesine saygısı yoktur
Kendi annesine mi?
Tabi ki
Bu nu normalleştiren toplum normal değil
Bence de değil
Tabi değil tamam libido dersin fazla dersin ama bunu buradanda göstermezsin be 😂
Üstelik atayım mı diye yalvaran video göndermiş, ne olur atayım diye, yıllardır mahvettin beni, iyice yüzsüz oldum filan demiş. İstemiyorum engellerim dedim. Engelle diyip atmış
Ahahah sen ne yaptın
Atma dedim, izlemedim, izlemeden sildim, sildim izlemedim dedim, üzülme emojileri attı, sen değişmeyeceksin, bende değişmicem, barıştığımız gün küsücez böyle giderse dedim: aklın başına geldiğinde konuşuruz dedim. Bana saydırdı, ikimizin de birbirine zaafı var, senin yüzünden bu durumdayız dedi. Bana benim istediğim gibi gelmeyeceksen sakın bir daha gelme dediniz cevap yazmadı ve beni engellemiş
Hahah birde engel he 😂
Evet sanki sapık olan benim
Yakında engeli açar
Bilmem önceki reddettiğimde 70 gün sonra mesaj atmıştı, şimdi 45 gün filan oldu. Artık yazmaz da ulaşmaz da gibi geliyor ama bilmiyorum
Siz hiç birlikte olmadınız mı
Bir kere daha elimi tuttu sadece
Ama o istiyordu olmayı
Sen kaç yaşındasın
Normal geliyor artik bana
Ama kadın istemiyorum diyor yine atıyor
Ona bisey diyemem o sapiklik
Yalvaran video atmış, iyice yüzsüz oldum, iznin olmadan atmak istemiyorum; yıllardır beni mahvettin, ne olur atayım diye yüzünün videosunu gönderdi ilk, ne olur diye yalvarıyor videoda
Ay nefret ettim
Aciz bir sapık gibi mi geldi
Evet baya oyle
Uzaklasiyorsun ordan
Uzaklaştım zaten ama ben mi çağın gerisinde kaldım diye sorguladım
Hayır tabi ki de bu kadar da normal karşılama
Normal karşılasam sevmeme rağmen devam etmez miydim?
Bunla etme zaten karşılıklı olsa zaten sorun olmazdı Duygulariniz
sapığın önde gidenidir.
Tipi de çok iyi, nasıl olabiliyor böyle bir şey
var böyle şerefsizler, tipine aldanma başını derde sokma bak benden bir tavsiye.
Yok sokmam, bir de ben istemediğim halde gönderme dediğim halde gönderdi, bunun penisin fotosu videosu Allah bilir kimler de var. İstemem bu kadar edepsiz adam
Sevgilin mi atti
Sevgilim değil ama benden hoşlanıyordu, bir ara seviyorum demişti, flört gibiydik ama tam de değil gibi arkadaş olmadığımız kesin
Her devirde sapık
Bu normal değil demi bende değil gariplik
Elbette normal değil sapık işleri onlar
Saygısız biri
Ahlaksızın biri demi , bende değil gariplik
Atılmaz yani
Bence de atılmamalı
Normal artıkkkk