İlk seks deneyiminin daha güzel geçmesi için planlanarak yapılması mı daha iyi sonuç verir yoksa plansız bir şekilde aniden gelen tutkuya kendini bırakmak mı? #reda
İlk ilişki planlı hazırlıklı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü her türlü temizlik yapılır ki normalde de temiz olunmalı ama ogün daha detaylı bir temizlik yapılmalı, etkileyici kokular, uzun bir ön sevişme o anları unutulmaz hale getirir.
Tutku her zaman daha çok zevk verir. Plana gerek yok, olacak mı olmayacak mı hissini paylaşmak her an olacakmış hissiyle cinselliğe yakınlaşmak o zevki daha da artırır
Plansız yapılması daha heyecan verici daha unutulmaz ve haz verici olmaktadır. Planlı yapılan seks randevuları genelde bir tarafın çekinceleri veya kendini hazır hissetmiyorum demesi ile son bulur.
Farketmez ama spontane daha iyi olur. Tabi kızlar açısından şöyle durum var. Performansı düşük olursa tatmin edemezse keşke planlı, başkasıyla yapsaydım deme ihtimali yükek. Kızlar için ilk daha önemli.
hiçbir ilişkim planlı olmadı o yüzden şehirler arası otobüste seviştik minibüste ona hand job yaptım kaban altından görünmedi geceydi zaten herkes uyuyordu muavin bile
Akışa bırakılıp zamansız ve mekansız yapılan seks daha fazla zevk içerir. Plansız gerekleştirilmeli ve çiftler kendilerini olayın akışına bırakmalıdırlar.
Spontane gelişme her zaman daha iyi ve naturaldir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Planlı diyenlerin aklını anlamıyorum adı üstünde spontane keşfedilmemiş yaşanmamış haz zevk tat planlıya göre daha zevkli olur sonuçta ilk defa tadıyorsun tadı