Esenlikler dilerim, Ağğğğğğğğ aynen bak karşında enayi var eeeevet eeeevet asla niyeti o değil cdgvdbnvhnchbg offfff Çıldırcammmm kendilerini fazla zeki zannediyorlar yer mi Anadolu kadını vdhbfjbfjnf

Esenlikler dilerim, Ağğğğğğğğ aynen bak karşında enayi var eeeevet eeeevet asla niyeti o değil cdgvdbnvhnchbg offfff Çıldırcammmm kendilerini fazla zeki zannediyorlar yer mi Anadolu kadını vdhbfjbfjnf

Hepimizin içinde çeşitli içgüdüler bulunuyor. Cinsellikte bu içgüdülerden bir tanesidir. Bizi hayvanlardan ayıran şey, bu içgüdüleri olabildiğince kontrol altında tutabilmemizdir.
Bilinçli bir insanın amacı cinsellik olmayabilir ama içgüdülerine de yenik düşebilir. Zaten bilinçli olduğu için, bu hatasından ders çıkaracaktır. Bu olabilecek ve kabul edilebilecek bir durumdur.
Bilinçsiz insanlar ise, kontrol kaybını önemsemez. Onlar için sadece yükü indirmek vardır. Red cevabını kabul etmez. Zafere giden her yol mübahtır. Bu insanlar cahil olduğu gibi, sitede onlara 'abaza' diyoruz. Abazaların amacını zaten biliyoruz.
Velhasıl, amaçlar kişiden kişiye değişir. Bu süreçte karşımızda duran insanı iyi tanımalı ve sahip olduğu amacı bizzat görmeliyiz. Kesin hüküm vermek, genele hitap etmek yanlış olacaktır.
Bir kere şunu kabulleyelim Biz Ortadoğu ülkeleri olarak Maalesef ki evet toplumun bir kısmı rahat yaşıyorumun dese bile aslında ben o insanları da rahat yaşadığını düşünmüyorum Ortadoğu coğrafyasında hep bir baskı rejimi var Bu baskı rejimi de insanların sadece cinsellik değil her şeyi rahat yaşayabilmelerini maalesef kısıtıyorum hiçbir zaman bir Avrupa ülkeleri gibi veya başka coğrafyadaki ülkeler gibi olamadık bundan sonra da Olamayacağız Yani lafı şuraya bağlayacağım gündüz de maalesef böyle bir açlık var inkar edilemez bir gerçek her ne kadar bir erkek Evet benim amacım cinsellik değildi dese bile aslında kapı Maalesef ki üzülerek söylüyorum oraya çıkıyor
"Eğer amacım cinsellik olsaydı, seninle böyle konuşur muydum?" İnsanlar genelde bir konuda gereksiz açıklamalar yapıyorsa, o konuda bir kaygıları vardır. Yani, niyeti gayet açık. Zaten siz kadınlar, bu tür durumlarla bizden daha sık karşılaşıyorsunuz.
Bide lafı dolandırıyorlar kandırmaya çalışıyor o minik beyniyle yerim ya oyşşş cfhbfjnf
annişko oğlun sevgilisinden ayrıldı ağlıyor haberin olsunn
Gellll anneciğinin kollarınaaaa ühühüğ bende yeni babadan ayrılcam heraalde ühühüğ
Amaaaa bu seferki baban romantikti offf vcgbvg
Üzülme gelll küçük kuzucuğummmm ne olduuu
Amannnn salla git biz senin anne oğlu partiye gidelim eğleniriz amann koy gitsin
Cevap
17Cevap
Evet cinselliktir tabi ki de.. güvenmemek lazım
Çoğu kişi kötü ve konuşma amaci cinsellik bence yani guven olucagini düşünmüyorum erkklere çoğunluğuna yani
ve ben seni hesap olarak takip ediyordum ama konuşmamız olmadı hiç engelledinmi yani niye engelledin peki konuşmamız olmadığı halde ama merak ettim engelli gozukuyor hesabin.
@Sweetdreams1950
Engellemiş olsaydım soruya gelemezdin.
Teşekkür ederim
Benim niyetim cinsellikte bunu açık açık dile getiririm. Yani bunun için aşık rolü yapmaya dolambaçlı yollar seçmeye hiç gerek yok. Erkeklerin en büyük yanılgısı Aşık rolü yaparak bir kadını elde edebileceklerini zannetmeleri. Fakat dürüst ve açık sözlü erkekleri kadınlar çok daha çekici buluyor.
Bunun anlamak istiyorsan teklif et hemen kabul ederse zaten belli eder kendini
Günden hazır zaten vfjbgmvnvf
O zaman niyeti bu şekilde ama bunu değiştiririm mantığı ile haret edersen sen kaybedersin
Zaten değiştirmeye kalkarsam hani ilerlersek elimde kalır heraalde camdan aşağıya atarım vdhbfhbc
🤣😂🤣😂 sinirler gerilmiş kesinnya mesajlarına geç cevap geliyor ya da yapma dediğin bireyler yapılmış 🤦♂️🤦♂️😂🤣
Biz erkeklerin niyeti asla cinsellik değil, siz kadınlar bize iftira atıyorsunuz
Vdgvfbbd en büyük kanıtı da sensin edepli erkek yiaaaağğ
Bunu ben desem daha inandırıcı olurdu vfhbfjbfjv
Cinsellik her yerde var ama yeri konusu zamanı niyeti olur sadece her şey bir şekilde cinselliğe bağlana bilir ama öneli olan oraya bağlamamak
Merhaba,
Maskeli ve karakteri makyajlı olanların canı cehenneme! 😅
Genelde insan en çok neyi söyler ise onu çok istermiş doğru cinsellik amaci
sen anlayacaksın bunu
Ne kadar zeki hemcinslerin var.
Hep öyle derler kız sert çıkınca
Bi tanesi de kandırmaya çalışmasa keşke bide evlilikten giriyorlar aynen bak düştüm şu an cfvvcvbcvbcfbf
Evet ciddi ilişki istiyorum numarası tutmuyor artık evlilikten giriyorlar
Bide annelik duygusundan giren de çıldırmalık olayy
Valla uyandığınıza sevindim
Kesinlikle öyle bu arada 😂
Tabii ki değildir dermişim
Bilemeyiz bunu. Olabilir de olmayabilir de.
Evet, başlarken öyle olacağı belli aslında knk
muhtemelen
Bana az güvenin
Öyledir evett
Tabiki
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?