Ben hayatımda cinsel ilişki yaşamadım bu yüzden böyle şeyleri umursuyorum hatta takıntılı derecesinde diyebilirim.
Sormadan öğrenmemin bir yolu varsa soruyu beğenip anlatır mısınız?
Sormadan öğrenmemin bir yolu varsa soruyu beğenip anlatır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişi kirli olan kızlarla takıl çok bariz olduğunu anlarsın. (geçmişi kirliden kastım ciddi ilişkisinde yaşıyanlar değil motor gibi milletle yatanlardan bahsediyorum) genelde hepsi geçmiş önemli değil kafasında takılır zaten düzgün kız geçmişin önemli olduğunu bilir , vucutlarına çok değer veren tipler değillerdir vucutlarında fazla dövme olmasından faça izleri olmasından fazla pirsingi olmasından bunu anlaya bilirsin az dövme veya pirsing olan kızdan sorun olmaz ama az da olsa faça olandan direkt kaç. Uyuşturucu tarzı bağımlılığı olan, feminizmle kafayı bozmuş olan, cinselliği meşrulaştıran kızlar özellikle çok sıkıntılı. şu an aklıma gelen bunlar. Ama şunlarıda demeden bırakmak istemiyorum. Kendin ciddi ilişkinde bişi yaşadıktan sonra karşı tarafın ciddi ilişkisinde bişi yaşamamış olmasını bekleme geçmişi temiz kızda geçmişi temiz erkek isteye biliyor. Uzun süreli ciddi ilişkisinde bişi yaşıyan kızda bana göre geçmişi temiz sayılır sonuçta bende böyle bi hata yaptım benim sıkıntı yaptığım şey her önüne gelenle yatması.
Ben de karsimdaki erkege sorarim yani cunku ben de bir sey yasamadim ve karsimdakinin de yasamamasi gerekiyor ben boyle tercih ediyorum. Ama söylediği halde hayir dedigi halde de ystune falan gidilmez inanmamazlik takıntılılık vs tehlikeli geliyor artık ilişkide guven yoksa iliski yapmayin zaten
Evet zaten ben lafına güvenirim.
Tabi gözlemlerim yakınlaşırsam ve o kızın tecrübeli olduğunu hissedersem kullanır bırakırım.
Değilse sahiplenirim.
Kullanıp birakma vs gibi kelimelere de gerek yok ne bu dusmanca tavirlar? Inanmiyorsan dersin üzgünüm ama ben sana guvenemedim ve bu iliskiyi yurutmek istemiyorum dersin ayrılırsın bitti gitti
@Rıfat84 kız arkadaşınsa kabul eder kızlar geçmişe erkeklerin yanında yok denecek kadar az takılır.
Dostum ben erkek olarak bir kızın geçmişini takarım senin gibi yaşamış olsam gerçekten hiç geçmişini sormazdım umursamazdım.
Süper cevap vermişsin tebrik ederim sizi
Cevap
4Cevap
ben sormazdım geçmişi
Sende yaşadın o zaman?
Tabiki yapmadıysan doğru bir şey ama mesela şöyle diyim mastürbasyon yaparak bakireliği giden biri ile onla bunla yaparak giden birini bir tutmamalısın. Kadınların da ihtiyaçları var
He aynen mastürbasyon yaparken bekareti gitti insanları mal mı zannediyorsunuz?
Sıkacak yalan kalmadı birde bunu diyor içine sende bir şey sokma klitoral orgazm diye bir şey var
Beyefendi ben de bakire biriyim ama şöyle bir durum var ki istediklerini yapabilirler bu sizi irdelemez klitoris orgazmı o kadar da yeterli değil hatta bazen ben bile hemen evlenip kurtulmak istiyorum bundan
Tamamda bir erkeğe sen mastürbasyon yaparken bekaretim gitti dersen sana bir yeriyle güler.
Gerçekten hakiki hiç yaşamadın ve mastürbasyon yaparken gittiyse tabiki beni alakadar etmez ve yargılamam o tür kızda kabulum
Bekaret larmakla bile bozulabilir belliki bu işlerin cahilisiniz. Ben kadın doğum okuyorum ve size şöyle söyleyeyim güvenmiyorsanız evlenmeyi yani aw. Bakireyim der gider diktirir kendini bir bokk anlamazsınız yine kan gelir ondan. Bu işler güvenle başlar kanla değil
Gidip köküne kadar sokarsan tabi bozulur.
Onu zaten yapan kadın gider sekste yapar korkusu çekingesi yok demek
Kadınlar da ağır bir ergenlik geçirir ve daha 15 yaşında olmadan bile mastürbasyon yapan kızlar da var yani bozulabilir bu durumun farkında bile olamazlar çünkü daha çocuklar. Kızlık zarı çok da içerde olan bir şey değil sonuçta ama siz özellikle köylü birini bulun tam size yaraşır
Neden aşağılamaya yönelik bir üslubun var?
Cahil, git köylü birini bul falan kompleksli yapını bir gözden geçir.
Olabilir fakat bunu bir erkeğe dersen aaa öyle gitmiş demez içinden derki kaşar bu beni ayakta zikiyor bunu bir erkeğe demek aynı şey gibi balkona çıktım @mıma şimşek düştü bekaret gitti sabun kaydı düştüm bekaret gitti.
Bu erkeklerin cahileyetini gösterir zaten erkekleri de hiç sevmem sevgilim hariç. Etrafta her boku yiyip diktiren dolu ya da gitmesin diye arkadan veren birine güvenmek zor , güveniyorsan da kan gelsin veya gelmesin önemi olmamalı. Kapalılar bile artık veriyor aslanım kafanı bunlara yorma herkes diktiriyor kimsede Allah korkusu yok
Aslanım falan hayırdır k@ltak?
Üslubumu düzgün tuttukça bir yerlerin kalktı zikmeyeyim erkek arkadaşınla birlikte bir yerlerini
Mzhxksnd sana benzemişimdir canım. Bakire gördüğün ilerdeki karını bile belki ben dikmiş olacağım o yüzden seni uyarıyorum çok yazık
Dol israfının tekisin boş yapma
patlatılmaktan beynin kalmamış yediğin yaprağın haddi hesabı yok Allah erkek arkadaşına sabır versin
Birde bakireyim falan diyor bakire olan bir kadın böyle erkeksi olmaz
Ben zaten ilkimi ona verdim ve biz dinen evliyiz nişanlıyız da ağlamayacaksın. Bir Kürtle evlenmek için bakire olmak şarttır yoksa seni vururlar ben 4 yıldır onunla beraberim. Erkeksi olmakla bakireliğin ne alakası var pardon mshxmdbemx
Neyse sana iyi günler umarım en defolusu sana denk gelir de aşkından divane olursun
Davul bile dengi dengine demişler sen sormaya devam et herkes kendine denkle olmalı yapan yapanla yapmayan yapmayanla ilk etapta çok aşk varsa denenebilir ama hüsran olması muhtemeldir
Sen temizsen dğmdüz soracaksın. Ben böyleyim benim gibi olanı isterim diye...
Sorgulamaya pek gerek yok. Olan olmuş.
Tamamda dürüst olursa en azından ona göre bir karar veririm.
Degil
Neden?
Geçmiş sonucta
Geçmiş senin için önemli değil galiba
Geçmişe bir çare bulacakmisin
Hayır ama en azından bilmem önemli
Sen muhtemelen bir şeyler yaşamış birisin bu nedenle umursamıyorsun.
Ben yaşamadığım için önemsiyorum
Yalan söyleyen de çok yani takılma bu kadar bu mevzuya
Haklısın da elimde değilki be bro keşke takılmasam yapım takıntılı tedavi olmak istiyorum veya sırf şu takıntıdan kurtulmak için biriyle bir şey yaşayacağım gerçekten hayatımı olumsuz etkiliyor
Çoğu kız anal yapiyo yani bakire kalmak için buda bir gerçek
Evet de napayım mesele o
Güvenmediği kişiden uzak durursun olur biter
Sorabilirsn
Ama yalan diyende var düzgün kız olduğunu nasıl anlayabilirim?
E elbet cikar yani ortaya
Tamamda yatağa girmeden nasıl ortaya çıkardırtırım?
hayir dogru degl
Geçmişinde cinsel ilişki yaşadın değil mi?
yani ne olursa olsun fogru degl
Kes traşı yaşamışsın işte ondan doğru değil diyorsun
Zaten yaşayan insanlar geçmişi sormak doğru değil der
kimene yasadysam sanami duser sorgulamak
Beni beğenen çok iyi anlaştığım bir flörtüm vardı bende onu beğeniyordum
aynısını dedi geçmiş önemli değil bunları yargılamak sana düşmez falan ziktiri çektim hayatımda olsan sanada ziktiri çekerdim
hayatinda olmadigim. icin isine bak
Sen işine bak otoban daha çok içinden geçerler Bolu tüneli ahdjajaha
ben isime bakarim sen kendine bak ozguvensiz :)
Noldu ifşa oldun diye gizliye mi geçtin ahshah k@şar seni demekki geçmiş önemliymiş anonimken bile böyle tanınmamak için gizliye geçiyorsun aman beni takip eden erkekler beni pompacı bilir diye ahshah
Ahshahah kahkaha attım zort gizliye geç öyle
Good girllll ajshah
Helal olsun 👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?