Cinsel Yaşam Küfür edilmesi hoşuna giden kadına ne derdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Çok hoşuma gidiyor yükseliyorum ne derlerse desinler Küfür edilmesi hoşuna giden kadına ne derdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben zaten küfürsüz seks yapmam ki 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. doktora gitsin derim. normal değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı hanımlar evet özellikle istiyor küfür edildikçe yükseliyor arzuları depresyon. Ne diyelim candır onlar gelde sevme 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Baya hemde Yorumla Hadiiyani 1 yıl Yalnız sadece bana küfür et hertur küfür serbest dedi ilişkide küfür ettikçe yükseldi şaştım sizdede oylemi Yorumla Soran 1 yıl Evett aynen öyle Yorumla Hadiiyani 1 yıl Öyle kadını gelde sevme Yorumla Soran 1 yıl Mm Yorumla
YaLnızBirİnsann Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Senin o daracık ıslak a. m. ını s. k. eyim o. r. uspumm😘😊 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok dar hemdeeee Yorumla YaLnızBirİnsann 1 yıl Seni bağırta bağırta s. i. keyim hayat kadını Yorumla YaLnızBirİnsann 1 yıl F. a. h. i. şem yazdım sistem düzeltti hayatım Yorumla YaLnızBirİnsann 1 yıl Senin şu daracık a. m. c. ığına bir bakayım😘 Yorumla Soran 1 yıl Ac hesabınıı Yorumla YaLnızBirİnsann 1 yıl Açtım o. r. o. spummm Yorumla Soran 1 yıl Yaa yeni gördüm attım Yorumla YaLnızBirİnsann 1 yıl Atmamışsın balım Yorumla
Creptics Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırıya kaçılmadığı müddetçe normal bir fantezidir. Özellikle seks esnasında tam zirveye ulaşırken dirty talk gayet doğal. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Onun istediği gibi küfür ederdim sevişirken. Harika bir kadındır o. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa Banker_Bilo 1 yıl Tabii ki... Yatakta dirty talk konusunda sınırları olmayan kadınlara hastayım zaten... Soran 1 yıl Bende seven erkeklere Banker_Bilo 1 yıl 😘🔥
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bir kadına yatakta küfür etmek tabiki hoşuma giderdi burdan küfür etmek istemem. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Fantezidir istekdir bir sey diyemem küfür etmekten başka aghahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl K*ltağımın saçlarından tutunca gözlerine bakıp or*spum olacaksın derim 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Mmm çok iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devamı da çok çok iyidir 😈 Yorumla Soran 1 yıl Denemek lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman gizliden çıkayım 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genişletilmen gereken konular var 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Y**ak hastası k*ş*rım benim nerdesin Yorumla Soran 1 yıl Yeni geldimm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤦♂️🤦♂️ gelince çıkarım o zaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Valla olur olmadık yerlerde bile kulağına duymak isteyeceği bütün küfürleri söylerim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Uaaa ne güzel Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Enterasan, seks yaparken olabilir çok istiyorsan 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çok güzel şeyler derim onun tadına doyum olmaz yükseldikçe yükselirim 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Keşke seni kölem yapsam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Keşke Yorumla Bayek00 1 yıl Yapabilirim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hoşuma gidiyorsa daha fazla gitmesi için daha fazlasını ederim 🙂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hemde çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm ne güzel o zaman daha fazlasını denemek istermisin 😉 Yorumla Soran 1 yıl Olurr atayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaz Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yükseltir dururum olur olmadık yerde 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi olur Yorumla TheCeketli 1 yıl şu an bile Yorumla Soran 1 yıl N3 güzel Yorumla TheCeketli 1 yıl Bakalım güzel mi Yorumla Soran 1 yıl Bakalım Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seven de var sevmeyen de 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olabilir derim zevk meselesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ana bacı dalarlarsa da mi 😂 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ondan bahsetmediğimi bilecek yaştasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etkileşim olsun sktiğim fhişesi jsjs Yorumla Soran 1 yıl Nasıl istersen lekdkd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli yorum mu devam ediyosun Yorumla Soran 1 yıl Ben açamam ki senin açman lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aç dersen açarım Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada mısın Yorumla Soran 1 yıl Yok şu an yeni geldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tm tekrar geldiğinde haber et Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Genelde küfür edilir knk 0 0 Yorumla
Azarakss Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Offf fáh1semmmm káltagımmmmm 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mmmmm Yorumla Azarakss 1 yıl Ekleeeee Yorumla Soran 1 yıl Gizlisin Yorumla Azarakss 1 yıl Değilimmmm Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. burada nasıl soyleyeyim, engel yerim hemen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Özel Yorumla Pool34 1 yıl Olur Yorumla
MadMaxx Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Dirty talk başka bir dünyadır ya sevilmez mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Değil mii Yorumla MadMaxx 1 yıl Yapayım sana? Yorumla Soran 1 yıl Yapp Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İşim olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Ork0045 1 yıl Kendine saygısı yok çünkü Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. garip bir yöntem 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Söverim 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Senin mk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Gel koy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aç bacaklarını gelip skcem seni Yorumla Soran 1 yıl Zevkle açarım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İstetesen ederim 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küfür edebilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eee cevap vermedin Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Süper ya 0 0 Yorumla
tanımadanolmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Mesela hangileri 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O... Gibi Yorumla tanımadanolmaz 1 yıl Gelsene bi😄 Yorumla Soran 1 yıl Geldim Yorumla
_chelios_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bende severim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel Yorumla _chelios_ 1 yıl Domaltıp şaplak ata ata yapıp küfr etmek mis Yorumla Soran 1 yıl Mmm el izi çıkacak kalçaya Yorumla _chelios_ 1 yıl Aynen 🙈 Yorumla Soran 1 yıl 🥰 Yorumla
Aslanlaraslanı Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl ederımmmm 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mmm Yorumla Aslanlaraslanı 1 yıl amaa zevk vererek Yorumla Soran 1 yıl En iyisi Yorumla Aslanlaraslanı 1 yıl bu işler aşk ile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ben zaten küfürsüz seks yapmam ki
doktora gitsin derim. normal değil
Bazı hanımlar evet özellikle istiyor küfür edildikçe yükseliyor arzuları depresyon. Ne diyelim candır onlar gelde sevme
Baya hemde
Yalnız sadece bana küfür et hertur küfür serbest dedi ilişkide küfür ettikçe yükseldi şaştım sizdede oylemi
Evett aynen öyle
Öyle kadını gelde sevme
Mm
Senin o daracık ıslak a. m. ını s. k. eyim o. r. uspumm😘😊
Çok dar hemdeeee
Seni bağırta bağırta s. i. keyim hayat kadını
F. a. h. i. şem yazdım sistem düzeltti hayatım
Senin şu daracık a. m. c. ığına bir bakayım😘
Ac hesabınıı
Açtım o. r. o. spummm
Yaa yeni gördüm attım
Atmamışsın balım
Aşırıya kaçılmadığı müddetçe normal bir fantezidir. Özellikle seks esnasında tam zirveye ulaşırken dirty talk gayet doğal.
Onun istediği gibi küfür ederdim sevişirken. Harika bir kadındır o.
Yaaa
Tabii ki... Yatakta dirty talk konusunda sınırları olmayan kadınlara hastayım zaten...
Bende seven erkeklere
😘🔥
Bir kadına yatakta küfür etmek tabiki hoşuma giderdi burdan küfür etmek istemem.
Fantezidir istekdir bir sey diyemem küfür etmekten başka aghahaha
K*ltağımın saçlarından tutunca gözlerine bakıp or*spum olacaksın derim
Mmm çok iyi
Devamı da çok çok iyidir 😈
Denemek lazım
O zaman gizliden çıkayım 😉
Genişletilmen gereken konular var 😅
?
Y**ak hastası k*ş*rım benim nerdesin
Yeni geldimm
🤦♂️🤦♂️ gelince çıkarım o zaman
Valla olur olmadık yerlerde bile kulağına duymak isteyeceği bütün küfürleri söylerim.
Uaaa ne güzel
Enterasan, seks yaparken olabilir çok istiyorsan
çok güzel şeyler derim onun tadına doyum olmaz yükseldikçe yükselirim
Keşke seni kölem yapsam
Keşke
Yapabilirim
Hoşuma gidiyorsa daha fazla gitmesi için daha fazlasını ederim 🙂
Hemde çok
Hımm ne güzel o zaman daha fazlasını denemek istermisin 😉
Olurr atayım
Yaz
Yükseltir dururum olur olmadık yerde