Geçen gün yaptım bugün de canım istiyor evlensem mi artık ya. Kadınlara yürümekten iflahım kurudu re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Kocanızın libidosu yüksekse bıktırır mı sizi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
aşık olduğum adamsa neden bıkayım , bıksam da belli etmem
4
3 Yorumla
Soran
1 yıl
O işler öyle kolay değil. Sevdiğim adama katlanırım diye bişey yok. Sen çölken o fırtına ise olmaz o iş
tamam kasma kendini kasma bu kadar. seks hayatının olmaması bi hakaret değil aksine saygı duyulası bir şey lakin olmaması bu konıda cahil kalmanı gerektirmezdi
Libidom yüksek ama abaza ve bilgisiz değilim senin yaşının ayları kadar seks tecrübelerim oldu. Bu yüzden konuşmaların bana cahil ve toyca geliyor kusura bakma. Seni anca bi abaza memnun edebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aşık olduğum adamsa neden bıkayım , bıksam da belli etmem
O işler öyle kolay değil. Sevdiğim adama katlanırım diye bişey yok. Sen çölken o fırtına ise olmaz o iş
olur sevmezsem katlanmam bir tek eğer aşıksam sevdiğim adamsa hijyen sıkıntısı da yoksa gece gündüz hergün olsa bişy demem
Hadi ya valla süpermiş
Bıktırmaz benim ki de yüksek çünkü
Hm öyle mi
Sadece yüksek olması yetmiyor. Kadınsal hastalıklardan dolayıda bazı kadınlar seks yapmak istemeyebiliyor
İsteyip istememekle ne alakası var reglken zaten yapılmaz abartma istersen
Düzenli bi seks hayatın olmadığı ne kadar belli
Evet yok bununla bir alakası da yok reglken yapılmayacağını sen hariç beyni olan herkes bilir
Kavga etmeyin ya bildirim gelip duruyor
Ee sinir ediyor
tamam kasma kendini kasma bu kadar. seks hayatının olmaması bi hakaret değil aksine saygı duyulası bir şey lakin olmaması bu konıda cahil kalmanı gerektirmezdi
😂😂😂 Cahil sensin be
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Kurduğun cümleyi okusana bir kim cahilmiş 😂😂
Ben sinirlerini yatıştırırım
😅😅
Çoluk çocuk işte. Neyse sen şu mericeyne git de seni teselli etsin.
Senin gibi kudurmuşu da teselli etsin
Libidom yüksek ama abaza ve bilgisiz değilim senin yaşının ayları kadar seks tecrübelerim oldu. Bu yüzden konuşmaların bana cahil ve toyca geliyor kusura bakma. Seni anca bi abaza memnun edebilir.
Ya susun
Aa ne kadar övünülesi bir şey tebrik etmek lazım
Susmuyorum
Hadi sana bu kadar nasihat yeter. Ayrıca kendini kocana sakllıyor olmanda gerçekten değerli bir şey. Umarım seni hakeden biri çıkar karşına
Bıktırır
Neden ki
Bayanın biri vardı evli olduğunu sonradan öğrenmiştim. Keşke kocamda beni hergün böyle skse diye ağzından kaçırmıştı gecenin sonunda.
Daha çok aşık olurum
Ozmn pompa