Ertesi gün hapı deyince aklıma bu içerik geldi 😂 Bu kadar pahalı olması normal mi?

Ertesi gün hapı deyince aklıma bu içerik geldi 😂 Bu kadar pahalı olması normal mi?

İlaç sektöründe kar oranları çok yüksektir 637 TL olan hapın maliyeti 63 TL bile değildir. Doğum kontrolünün, aile planlamasının, çocuklara gelecek hazırlamanın bu kadar gündemde olduğu bugünlerde "Bedava mı olsun, daha da pahalı olsun, ihtiyacı olan karşılasın, kadına zararı var" gibi ciddiyetsiz - saçma sapan yorumlar neden yapılıyor? O doğacak çocuk belki kadının vücudu için zararlı, bir sürü sağlık problemi olan kadın var. Belki doğacak çocuğa iyi bir gelecek hazırlayamacak çiftlerin çocuğu oluyor. Ailesinin sevgi vererek büyütemediği, ailesinin ilgi veremediği çocuklar sağda solda kafa kesiyor. Siz böyle önemli konularda dalga geçerken toplumun ne hale geldiğini görmüyor musunuz? Size mi kaldı 1 TL'lik şeyin 10 TL'ye satılmasını savunmak? Bu oldukça ucuz olmalı hatta ücretsiz olmalı diyeceğinize pahalı olsun insanlar kullanmasın diyorsunuz. O zaman doğurup doğurup sokağa atanlar boğazınıza bıçak dayadığında laf etmeyeceksiniz. Doğum kontrolü bir toplum için en önemli şeylerden biridir. O zararlı bu zararlı diyeceğinize tüm aşamaların desteklenmesini devletten talep edin. İnsanlar iğne vurdursunlar, prezervatif dağıtılsın, kadınlara spiral takılsın eğer tüm bu aşamaları kaçıran çiftler varsa ertesi gün hapı da ucuz olsun. Buna pahalı olsun diyenler bencilce düşünüyorsunuz, bir gün başınıza gelir, bir yakınınızın başına gelir kullanmanız - kullanmaları gerekir. Ben birlikteliklerimde ertesi gün hapını kullandığımızı hiç hatırlamıyorum, yani bu benim başımın yandığı bir konu değil ama doğru olanı herkese söylemek zorundayım.
vermeyin , adam istiycek 637 tl vizite ücretini peşin alın , Ya prezervatif kullanıcaksın ılık yumuşak ıslak
mımı hissetmek istiyorsan 637 tl peşin hapınla gel kardeşim , bana kuku masrafı kokuya ve korkuya yol açıyorsun senin enjekte ettiğin sperm için ayrıca su parası istiyorum İski faturamı da ödemelisn , işyerinde barıt gibi vajina+sperm kokusndan aldıgım kokulu pedlerin parasını da istiyorum tam 5 günlük ped parası vereceksin.
😂😂😂😂😂 yaa nasıl bir mantık neyse ben kullanmam 😁😁
İlk önce kullanırsak çok geç ve çok zor bir şekilde çocuk sahibi olurum en az bir ya da 2 çocuk doğurmuş olmam gerekiyor 😅😅kafamdan demiyorum Doktor'un tavsiyesiyesi bu
Çocuk daha pahalı bir şey. Ve bence daha pahalı olmalı bu ilaç çünkü sık kullanılmaması gerekiyor ama bizim bilinçsiz kızlarımız jelibon yer gibi yutuyor. Sonra gelsin regl düzensizliği, kısırlık cart curt
Cevap
150Cevap
Parası kadar önleyici acana yuh ya😂
Acaba
Fakat kadının icin zarar yani bir çok etkisi var psikoloji , hormanel vs etkisi oluyor..
yapanlar düşünsün beni ilgilendirmiyor.
Pahalı olması normal. Hormonlara ağır bir etkisi olan ilaç. Bence çok mecbur kalmadıkça kullanılmamalı.
Kondom şart 😀
normal dunyaya bir varlik getirmeyi onluyor az bile
sagol
Her tür açıda zararlı ilerde etkisi görüceksiniz şimdi laylom
1 aylik dogum kontrol hapi 350 400 lira civari. ertesi gun hapi 28 gunluk hapin görevini yapiyor pahali olmasi normal
Çok zararlı kadını çirkinleştiren bi hap. Zaten tecavüz gibi zorunlu durumlar için üretilmiş ama millet buna sığınıyor çok yanlış.
Kadını çirkinlestiren mi neyi kast ettiniz 🤕
@tırreeek282828 yani problem oluşturuyor hormonlar etkiliyor psikoloji durumda var.. netice itibariyle zararlı
Parasız olanlar çocuk yapıp daha da parasız hale gelecek
Max senede bir iki kere kullanılmalı. Yan etkileri partnerim için ağır olabiliyor. Bencillik etmemek lazım.
pahalı evet ama ufak şeylerin hesabını yapmıyorum o a.. mı sik…tiysem icabına da bakmam lazım bugün o parayı vermezsin 2 ay sora daha büyük masraf çıkar 😂
Ohaaa hiç iyi değil erişim kolaylığı olacağına böyle şeylere yapılana bak. Kadınlar cidden çok zor durumda bırakıyor
Sjsjssj her seferinde gülüyorum bu resmi görünce 😂 Wvimizde oturup dışarı çıkmamak en iyisi sanırım 😒
Bilmiyordum. Aktif bir cinsel hayatı olan direk doğum kontrol hapı kullanmalı ertesi gün falan uğraşmayın
Bu o değil mi zaten
Yan etkileri olduğunu duymuştum. Bide asıl saçma gördüğümde şudur. Bunun masrafını kadın değil erkek karşılamalı bu hapı erkek temin etmeli. Partnerinin hamile kalma durumunu gözardı etmemeli.
ertesi gün hapı, tecavüz olayları sonrası kullanmak üzer eüretildiğini biliyorum, aman türkiye şartlarında dikkat edin küreteaj legl olduğu halde yapmazlar, başınıza bela olur
Geçenlerde ilk defa duydum bu ilaç ismini 🙄 ne kadar gereksiz bir şey Allah bilir ne kadar da zararlıdır
Merhaba. Beter olun. 🤣Sevişmddiğim ve sevişemediğim için böyle bir derdim yok. Fiyatı çok güzel beter olun🤣🤣🤣
Normal. Eger ucuz olsa seker gibi alip kullanirdiniz ve kadin icin yilda en az 2 ay arayla olmak kosuluyla 3 defadan fazla kullanimi bile tehlikeli
Benim umrumda değil, o pisliği (zinayı) evlenmeden yapanlar düşünsünler.
Bişey düşünmüyoruz ne düşünelim parası olmayan yapmasın sgahdhsh
Artık o zevkide yaşayamayacağız belli oldu :)) Çocuklar çayıra salacağız..
Ertesi gün hapını doğum kontrol yöntemi olarak düşünen birinin cehalet diyeti
Kadın pedinden çocuk bezinden vergi alan iktidardan ne bekliyorsunuz başka..
Umrumda olan bi haber değil çünkü cinsel bir hayatım yok. Zira evlensem de kullanmam. Bunu kullanan kadının rahmine , hormonlarına ve psikolojisine saygısı yoktur.
Zaten doğum kontrol yöntemi değil bu. Korunmayanlar için
Bugünün hapını ertesi güne bırakmayın, tekrar zam gelebilir 🤣
Hamile kalsın bakar büyütürüm diyecek yakında herkes. Cidden bu ne fiyat böyle 😄
Her b*ku zamladıkları gibi bunu da zamlarlar normal
günah işlemenize ve nüfüs kontrolüne faydası olur mu genç nüfus azalıyor daha doğrusu ülkeden kaçıyor
Ülkede gençler evlenmek istiyor parası yetmiyor bir yolunu bulup evleniyor bu seferde gecinmekte zorlanirim diye cocuk yapmıyor. Şu an kedi köpek bakmak moda oldu
Fiyat artması nedeni üremenin önünü kapatmamak. Doğum kontrol yöntemleri fiyatları arttıkça alım gücü zayıflasın hedef bu.
Normal evet. Ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir. Tecavüz vb acil durumlarda kullanılmak için tasarlanmıştır.
Korunmayı bilmeyen insanların saçma canım bir sekilde kullandıkları doğum kontrol yöntemi olması sebebiyle daha da pahalı olabilir bence
Abii sonra da millet neden hamile kalıyor cinsellikler de arttı evlenmeden sonumuz nereye gidiyor yaa
Başka haplar daha iyi koruyor tabiki doktorunuzun size uygun gördüğü
Soylede düşünmek lazım. En azından belki daha az yaparlar😂
Ya yasamiycan cinsellik ya da odeyecen paşa paşa şuphesi olanlar🤣
Seks yapanlara düşünsün abi elimin hamile kalacak hali yok ya . :)
Prezerlatifte pahalı la bu insanlar ne yapacak BİM şok poşetimi kullansınlar
Ertesi gün hapını hasta insanlarda kullanıyor gereksiz pahalı bence
Mutluluğun bedeli yapacak bir şey yok dikkat etsinler bize ne bundan
Zararini sizde çekersiniz çünkü o hap sırada bir hapmi sandın zararlı psikolojik , hormanel vs zarar veriyor..
hayatım boyunca öyle bir hap kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum okey
Okey sıkıntı yok en guzelin yapmişsin
Bu arada konuştuğun birisi yoksa sizinleb konusabilmiyim mesaj ile olur mu
Ertesi gün olması için niye hap kullanmaya ihtiyaç duyuyorlar ki , uyuyunca ertesi gün oluyo zaten
Minareyi çalan kılıfını hazırlasın. Bu hapı kullanmak ahmaklıktır.
Korunsunlar, para vermek zorunda kalmazlar böylece...
Sorma ya adamı deli ediyorlar 900 tl ye de var uçtu her şey ne güzel 100 liraya alıyorduk be
Bunu kullanmak zaten zararlı daha etkili ve güvenli yöntemler kullansınlar
Sevişmeyin sevişiyoranızda içine akıtmasına izin vermeyin 😄
Çok ucuz, 2.5,3 bin olmalı belki illegal yoldan yapan bokluların sayısı azalır bu ne her yer orspu erkeklerle dolu zina sayısı düşsün
Aynı fikirdeyim.. bu yüzden temiz kızda kalmadı varsa az yani bu arada o.. erkeklerden değilim.. ben yapmadım bakirim yani
Fotograftaki çok komikti kalbim durdu gülmekten bayıldım hahahahajsjdjfkggkk knka gece gece burada belanı mı arıyorsun hahahahajajahs
Prezervatif kullanın direkt ya hap hormonları bozar
Kulak mememi ısırıp , evet erkeğim dedikçe dahada tempo artırıyorum😁😁
Korunsunlar, korunamıyorlarsa yapmasınlar. Millet azgı¿lıktan kudurmuş
Kadın olmadığım için eşim de olmadığı için bir şey düşünmüyorum
Bu konuda tartışmaya kapalıdır...
Ertesi gün halının ne işe yaradığını herkes bilir..
Zirveye giden yolda her şey mübahtır kaçlira olursa olsun ben içeriden başka yere atmam
Ertesi gün hapının kullanım amacını bilen var mı?
Halk üresin diye yapıyorlar. Çocuk işçi lazım yoksa nasıl kalkınacak bu ülke
Ya kadın devlet hastanesinde spiral taktıracak ya da erkek dışarı boşalacak :/
Yapacak bisey yok gerektiginde kullanmamak 637 tl den cok fazla acitir
Olur sonuç odaklı çalışıyorlar neyden kurtarıyoruz diye
😅😅 ülkedeki doğum oranını arttırmak için yapiyorlar
Ne yapalım artık her yerde çocuklarımız olur
dubai cukolatası aldım gecen. minnak bişey. oha dedim.