Yüzeysel ilişki sonrasında ip gibi hafif akıntıyla kırmızılık geldi. Adet bitiminden 10 gün kadar sonraydı. Adetten kalan bir şey mi? Herhangi bi sıkıntı olur mu
Bilenler cevaplasın
Bilenler cevaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Regl dan kalan pıhtılaşmış kandır. Orgazm boşalma ile birlikte gelir.
Teşekkür ederim :)
Konu hamilelik değil ki
Diğeri
Tamam işte ona zararı olmuş mudur diye sordum
Hamilelik değil
Evet
Evet. Çok hafif milimetrik girer gibi oldu, santimini bilmem ama girmedi
Senden küçüğüm
Yok yahu böyle iyi 😅 Soruma cevap arıyorum sadece 😂
İşte hafif girme oldu ama aşırı az. Penis boyutu kalındı
O esnada farkına varamadım tam. Belki girdi belki yarısı belki daha az
Aynen öyle 🙄
Yok yanmadı. Elimle içine kaymasını engelliyordum zaten ama saniyelik işte hafif kaydı gibi oldu, korktuk 😂
Yatarken, arkamdaydı
İşte anla 🙄
Kayıyordu zaten girmeye çalışmıyordu. Kayarken az kalsın içine kayacaktı 😂
O nasıl oluyor 😂
Hahah ne için 😂
Ben de yedim arkadaşa yazarken 😅
Hahah teşekkürler 😅
Kız kıza mantıklı geliyor napim 😂
Siz sonra olayı farklı yerlere çekiyorsunuz 😂
O kadar dan bişey olmaz
Aşırı minik girme olabilir, zorlama olmadı. Bir şey olmaz dimi
Yok olmaz bakirelik o kadar kolay giden bişey değil
İçim rahatladı. Teşekkür ederim 😅
Sorun yok devam sevismeye
Cevap
0Cevap
Korkulacak bir şey yok. Bu kadar panikletiyorsa seni tekrarlama bence. Boşalmanın etkisiyle içerde kalan bir şey çıkmıştır. Tahrişten bile olabilir. O kadardan mümkünatı yok ötesinin
Teşekkür ederim ☺️
yuzeysel derken
İçeri alma yok işte 😅
Santimlik kayar gibi oldu
iceri girmemis iliski olmamis ama hamile mi olacan. Hayatim cok mu film izliyorsun anlamadim ki hint filmlerinde bile yoktur bu
Yavrum hamilelikle ilgili bir şey mi yazmışım, bi baksana? 😂
"Herhangi bi sıkıntı olur mu" yazmissin ne sikinti olmasini bekliyorsun neyi soruyorsun o zaman tam olarak derdin sikintin nedir peki neye endiselendin?
Platform gereği açık açık yazamıyorum diye.
Baki reliğe zararı olur mu sorum
Sorabilirsin ki boyle seyleri cinsellik kategorisi icerisinde zaten sorun olmaz yani. Icine sokmadiysa bir sey olmaz kanka ama tabi yok ucunu soktu 3cm 5cm onu boyle burdan bilemem onu artik sen ne yasadin hissettin bi bakip kontrol etmek lazim artik :D
Milimetrik girecek gibi oldu korktuk 😅 Ay ne bileyim kız ilk kez yaşadım 😂 Ondan sordum, ben de bilmiyorum
niye bilmiyon kiz kac yasindasin ki ksdjfs yapmayin o zaman daha bilmiyorsaniz bilince ogrenince yaparsiniz o zaman dikkat edin ya da arkadan yapacan artik korkuyorsan onden :D
Yaşım tutuyor da ilk kez bu kadar yakınlaştım biriyle, ondan ben garip ben mazlum 😂😂
biriyile dedigin sevgilin degil mi ksdjf evet garipsin mazlumsun az daha bakirelik gidiyordur gitmistir belki bilmiyom :D asko bu kadar merak edip istiyorsan ama bakireligi koruyorsan arkadan yapacan tek care yoksa sikinti yani yanlislikla o anin zevki sehvetiyle kontrolu kaybedip kayarsa iceri o zaman gecmis olsun yani :D
Gitmiştir deyip korkutmasana benii 😂😂 Sen daha önce yaşadın mııı, biliyor musun? 😅
Arka olmaz 🙄
yasadim biliyorum tabi canim :D neden olmaz o zaman ne diyeyim dikkat et ksdjfds
Peki kanaman nasıl oldu özel değilse 😅 İp gibi akıntıyla bellim belirsiz bir şey. Adetin üstünden de 10 gün kadar geçmiştir, kanalda kalan şey midir
Haklısın kusura bakma 😅
Kafama takmayayım dimi 😂
Yani takip da kotu ediyorsa takma evet ama hosuna gidip pozitif anlamdaysa o zaman kafana gore takil skdjfs
Yok sikinti yok sorabilirsin anlatmaktan cekinmiyorum da burada istemiyorum herkese acik sekilde neden ilk iliskimi anlatayim :D
Gizlisin nasıl yazacam kız 😂
simdi dene
Senin yazman lazım, yazamıyorum 😂
Yüzeyselden kastın ne?
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?