Cinsel Yaşam İki tane yastığım var bilin bakalım niye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Güncellemeler1 yıl Bu kadar tepki alacağıma düşünmemiştim İki tane yastığım var bilin bakalım niye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
sadecesoruicinhesap Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yastıkla nasıl yapıyorsunuz yaa bir ben sevemedim galiba 3 6 Yorumla Soran 1 yıl Zor oluyor zaten çok yumuşak yatağa dene istersen belki olur Yorumla sadecesoruicinhesap 1 yıl Ben sert yerlere sürtünmekten daha çok keyif alıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben de öyle Yorumla AhmetAydin11864 1 yıl Benim bildiğim çok sert bi şey var sürtünmek ister misin Yorumla sadecesoruicinhesap 1 yıl @AhmetAydin11864 ne? Yorumla MadMaxx 1 yıl @ahmetaydin11864 aynı şey bende de var ahmetciğim kaybol yoksa kafanı asfalta sürterek sigaramı yakarım tamam mı canım hadi Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biri kafana koymak için biri duruma göre yalnızken sarılıp uyumak değilken beline koymak için 😉 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Hilmi_Can 1 yıl Yalnızlık zorrr bea Yorumla Soran 1 yıl Maalesef Yorumla Hilmi_Can 1 yıl Ahh ahh bilirm Yorumla Soran 1 yıl 🥲 Yorumla Hilmi_Can 1 yıl Yalnızmısın o kadar Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Hilmi_Can 1 yıl Özelden yazamıyorum maalesef soracaklarım vardı ama neyse artık Yorumla Soran 1 yıl Ne soracaktın Yorumla Hilmi_Can 1 yıl ... ... Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Birisini kollarına diğerini kafanı yastığa koyman için olabilir mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla infiniterelationship 1 yıl İyiymiş ☺️ Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Birini belinin altına koyup diğerine surtunmek için 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O yastığın bir dili olsa da konuşsa neler anlatır 😅😅 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ben de merak ettim neler anlatırdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O anlatamıyor sen anlat bari 😅 Yorumla Soran 1 yıl Anlatmamm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niyee 😔😔😔😅 Yorumla Soran 1 yıl Sır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sırlarımızı paylaşabiliriz 😅 Yorumla Soran 1 yıl Jsjsjsjsjjj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkıyorum gizliden o zaman 😅 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Paylaşacağız ya sırları 😅 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evettt memnun kalırsın 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel gel sen çıktım hadi ☺️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl mastürbasyon yastığı benimde var mastürbasyon battaniyem var😅 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Battaniye mi vayyyy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet aletimi içine alıp çekmesi efsane oluyor Yorumla Soran 1 yıl Çekmesi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl O nasıl oluyor ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yumusacik aşkım penis içinde olunca çok güzel zevk alıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O yastığı sakliyor musun peki 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkese cevap vermişsin he😅 Yorumla Soran 1 yıl Evet ben kimseyi cevapsız bırakmam Yorumla Soran 1 yıl Yastık yanımda ki Yorumla Soran 1 yıl Nasıl öyle zevk alınıyor anlayamadım ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi battaniye al içine gir vajinanı battaniye sürt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değsin yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okşa onunla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çılgın bakire seni😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yastığına yatmak isteyen filan olur diye ben bi kere denk geldimde ondan 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ama kötü olmuyor mu öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yo iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yumuşacık diyorum ya boşalırken bazen öyle yapıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Battaniyenin içinde ayrı bi atmosfer oluyor p*rno izlerken Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bebişim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş yok mu diyorsun ne sıklıkla yapıyorsun Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. acaba nedirrrr ahahahahah 5 3 Yorumla Soran 1 yıl Sarılmak tabiiii 🫣🫣 Yorumla yelizece 1 yıl tabiki canımmmm Yorumla CanBulur21 1 yıl İçin fesat gibi :) Yorumla
kartal17277 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Bende çarpışma esnasında belinin altına koymak için sanmıştım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir evet Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Birini vajinana surtuyordun birinide arkana sokuyorsun ☺️☺️ 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Teoman983 1 yıl Başka bir şey olamazdiki zaten ☺️☺️ Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla
bilenadam1 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl aa niye acaba teki başına alçakmı kalıyor. :) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Belki Yorumla bilenadam1 1 yıl destekleyim istermisin Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla
idillll_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Birine yatmak diğerini yumruklamak için 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Buna düşünmemiştim denerim bi ara Yorumla idillll_ 1 yıl Sinrini çıkarman için dedim arada iyi gelebilir belki jfkshdlx Yorumla Soran 1 yıl Evet evet denemek istiyorum olmazsa da koltuğa da sinirimi atarım dfjljsdfjjk Yorumla
gizli4343 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% 1 yıl Beline koyunca ne oluyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Daha zevkli oluyor Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Biri çok ıslaktır yatabiliyor musun onunla 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yok yok Yorumla Bayek00 1 yıl Yatmaya mı yok Yorumla Soran 1 yıl Aynen sadece yanımda duruyor Yorumla Bayek00 1 yıl Haa sadece yatmak için o da olur Yorumla Bayek00 1 yıl Ama hiç zannetmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle değil 😅 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kötü amellerine ortak ediyorsun dimi 🤣🤣🤣 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Nerden bildin Yorumla Sefir34 1 yıl Hahaha bilmedim sordum sana bildiğimi söyledin 😁😄😄😄😄 Yorumla Soran 1 yıl 🫢🫢🫢 Yorumla Sefir34 1 yıl 😃😃😃 hahahah benimde iki yastığım var 😀😀😀😄 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne yapıyorsun yastığına Yorumla Sefir34 1 yıl Ben bişi yapmıyorum 🙂🙂 Yorumla Soran 1 yıl Niye iki tane yastık var Yorumla Sefir34 1 yıl Birisi başımın altnda diğeri sürekli yer değişiyor 😃😃 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yer değişiyor Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belinin altına koymak için 0 24 Yorumla Soran 1 yıl Bilemedin 😛 Yorumla Sedat272727 1 yıl E ne için Yorumla Soran 1 yıl Bacak arama koymak için Yorumla Sedat272727 1 yıl Niye oraya girecek sıcak ve canlı olmalı Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Sedat272727 1 yıl O yüzden yastığı oraya koymayacağını düşündüm Yorumla Soran 1 yıl Arada yaptığım bir şey zaten Yorumla Sedat272727 1 yıl Selam yalnızsınız galiba Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Sedat272727 1 yıl İstersen muhabbet edebiliriz Yorumla Soran 1 yıl Ne için ki Yorumla Sedat272727 1 yıl Tanışırız muhabbetinizin güzel olduğunu düşündüğüm için birlikte eğlenceli sohbetler yapabiliriz Yorumla Soran 1 yıl Acaba Yorumla Sedat272727 1 yıl Öyle olur kayıp edecek bir şey yok eğer ki frekanslarımız uymaz ise keseriz iletişimi Yorumla Soran 1 yıl Yani öyle olur evet Yorumla Sedat272727 1 yıl İstersen mesaj kutusuna yazarsan tanışmaya başlarız Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim Yorumla Sedat272727 1 yıl Neden 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Ne neden Yorumla Sedat272727 1 yıl Bilemedim yazdın bende neden bilemedin diye neden yazdım Yorumla Soran 1 yıl Ha tamam Yorumla Sedat272727 1 yıl Ne dersin tanışmaya Yorumla Soran 1 yıl Gerek yok Yorumla Sedat272727 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mastürbasyon yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arada evet Yorumla kafkass31 1 yıl Güzel Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Sayısını çoğalt hatta 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi Yorumla phhml016 1 yıl Hemen Yorumla Soran 1 yıl 🙈🙈 Yorumla phhml016 1 yıl 😋😋😋 Yorumla phhml016 1 yıl Ee hani Yorumla Soran 1 yıl Ne hani Yorumla phhml016 1 yıl Almadın yanına Yorumla Soran 1 yıl Sjjsskkskhj Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Acaba nedenini çok zor ya sbahha 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Dimi bilemedin sende Yorumla Mericeyn10 1 yıl 😅😅sürtünmekk Yorumla Mericeyn10 1 yıl Ve sarılmak tabi Yorumla Soran 1 yıl Tabiiki bu sebeplerden dolayı Yorumla Mericeyn10 1 yıl 😅😅😅isteklii Yorumla Soran 1 yıl Evet 🫠🫠 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Kendi kendine mi takılıyorsun konuşmaz mısın Yorumla Soran 1 yıl Çoğu zaman kendi kendime ama konuştuğum da oldu Yorumla Soran 1 yıl Yardım mı edeceksin Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biri yatmak biride sürtünmek için 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğerini sırılsıklam etmek için 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O kadar detaylı söyledin ki sjsjkdjjkkfhgkj Yorumla teomann35 1 yıl Öyle değil mi ama 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyleee Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çünkü tek yastık başının altına küçük geliyor dimi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hıhım evet Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Ohhh iyi bari bende diğer türlü düşünmek istemedim yani Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsjkskkljj Yorumla
motorlu-20 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Üçüncü yastık var bende 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Ne için Yorumla motorlu-20 1 yıl Söylemem ki tahmin et Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim Yorumla motorlu-20 1 yıl Bunu detaylı konuşalım Yorumla Soran 1 yıl Ne için ya Yorumla motorlu-20 1 yıl Konuşalım ikimiz Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla motorlu-20 1 yıl Yastık Yorumla Soran 1 yıl Ne yastığı Yorumla motorlu-20 1 yıl bi gelmedin ya konuşalım diyom Yorumla Soran 1 yıl He pardon Yorumla
docerrah Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl tahmin etmek zor değil 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Dimi 🫢🫢 Yorumla docerrah 1 yıl elbettee😎 Yorumla docerrah 1 yıl güzel bir şeye hizmet ediyor Yorumla Soran 1 yıl Evet ya Yorumla docerrah 1 yıl o yüzden yaşasın yastıklar😅 Yorumla Soran 1 yıl Evet slhgfjlfdgjkjk Yorumla docerrah 1 yıl 😅 Yorumla docerrah 1 yıl yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 26 Yorumla docerrah 1 yıl çalışıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla docerrah 1 yıl ev hanımı mı Yorumla Soran 1 yıl Yok ya Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Biri bacak arası için, diğeri kafa için 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla İlhann06 1 yıl Sok ezme bacak arasındakini Yorumla İlhann06 1 yıl Tahriş olur sonra Yorumla Soran 1 yıl Sokayım mı Yorumla İlhann06 1 yıl İçine mi sokacaksın :) O kadar mı geniişleşmiş Yorumla Soran 1 yıl Yok sen dedin ya sok diye Yorumla İlhann06 1 yıl Giriyor mu peki soksan :) Çok olacaktı Yorumla Soran 1 yıl Yok girmez ki evet ezince olmuyor çok yumuşak Yorumla İlhann06 1 yıl Anladım. Tahriş ermez o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yinede oluyor Yorumla İlhann06 1 yıl Çok bastırma ama Yorumla Soran 1 yıl Ama olmuyor o zaman da sürtmem gerekiyor Yorumla Soran 1 yıl Yardım etmek için mi Yorumla İlhann06 1 yıl Konuşurduk. Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla İlhann06 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla İlhann06 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Yok hiç size iyi günler çocuksu davranışlarınız var da her neyse Yorumla İlhann06 1 yıl Çocuksu değil. olması gereken Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. çok ıslatma :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olur 🫡 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Bende hep aynıyım :) 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Evet seviyorum öyle uzanmayı sen? Yorumla Soran 1 yıl Ben de Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Bazen yastık yastık olmaktan çıkıyor ahahah :) her zaman mı o yastık olmadan uzanmaz mısın Yorumla Soran 1 yıl Yastıksız da uzanıyorum Yorumla Soran 1 yıl Bilmemm Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Yasıyor musunuz Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Altına mı koyuyon birini 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Arada Yorumla Engin28 1 yıl Rahat oluyormu yaparken Yorumla Soran 1 yıl Bazen evet yumuşak olunca zor oluyor Yorumla Engin28 1 yıl Partner var mı Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Engin28 1 yıl Oyuncakla mı Yorumla Soran 1 yıl Yok ki Yorumla Engin28 1 yıl Elinle mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Engin28 1 yıl Başarılı oluyor mu Yorumla Soran 1 yıl Evet çok Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl birisine sürtünüyorsun çünkü 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Bazen evet Yorumla GodOfWarAres 1 yıl tahmin etmek zor olmadı :D Yorumla Soran 1 yıl Dimi ama sizi yönlendirmek için kategoriyi seçtim Yorumla GodOfWarAres 1 yıl kategoriyi görmemiştim bile şsdlgksşd Yorumla Soran 1 yıl Bak sennn fjkkkddkll Yorumla GodOfWarAres 1 yıl konuya bakmadım yani direkt görüş yapıp aşağıya kaydırdım Yorumla Soran 1 yıl Anladımmm Yorumla GodOfWarAres 1 yıl anlayan kadın iyidirrr Yorumla Soran 1 yıl Evetttt Yorumla GodOfWarAres 1 yıl şşşhhh sakinnn olll Yorumla Soran 1 yıl Sakinim ya Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Değilsinnn Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Şelale oldun imdaaat Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Dokun anlarsınn ıslak olduğunuuu Yorumla Soran 1 yıl Ben biliyorum sen nerden biliyorsunn Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Ahahahahahaahahaha. 😈 Yorumla Soran 1 yıl 🤫🤫🤫 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl 🫴🫴🫴 Yorumla Soran 1 yıl Dur Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Canım öyle istedi Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Yoook Yorumla Soran 1 yıl Eveeet Yorumla Soran 1 yıl Oo🫢🫢🫣🫣🫣 Yorumla Soran 1 yıl Olmasınnn Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Olacak Yorumla Soran 1 yıl Olmasın Yorumla Soran 1 yıl Pekiiiii Yorumla GodOfWarAres 1 yıl aferin Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl birini bacak arana koyuyosun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla chocos3 1 yıl iyi eğlenceler Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla chocos3 1 yıl rica ederim Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı. Biri yatmak digeri sarilmak icinmj 0 2 Yorumla Maverick__069 1 yıl bence bildin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
AhmetAydin11864 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Biri yastığın biri kocan 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Djgdsjjhj Yorumla AhmetAydin11864 1 yıl Gel hadi gel şu yastığı anlat bana biraz 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne anlatmamı istersin 😂 çok yumuşak ve çok rahatlatıyor Yorumla AhmetAydin11864 1 yıl Farkındayım rahatlatması için daha sert bi şeye ihtiyacın var 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama yok işte Yorumla AhmetAydin11864 1 yıl İstersen olabilir Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Soru cinsellikte olduğuna göre uyumak için değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sjhhdkdjj Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biri sana biri ona 😊🤗 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fhjjkgd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😊😄☺👍🏻💪🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Birine sarıl birine yat 0 50 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende öyleyim Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle merak ettim seni Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genel olarak yaa Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne peki olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Yani olmaz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden olmasın Yorumla Soran 1 yıl Öyle işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçiştiriyorsun da peki bakalım Yorumla Soran 1 yıl 🫠 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Of of Yorumla Soran 1 yıl Noldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dediğime gelmedin bi Yorumla Soran 1 yıl Ama napim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee kabul et Yorumla Soran 1 yıl Olmaz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur yqa Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Tam olarak neyi istiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senle konuşmak Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne tamam olur mu? Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman Yorumla Soran 1 yıl Ne ne zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman konuşuruz Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Müsait misin Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazar mısın Yorumla Soran 1 yıl Bilmemm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum ama Yorumla Soran 1 yıl Ne için anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmaadın Yorumla Soran 1 yıl Kimsin bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıkmıştım Yorumla Soran 1 yıl Pardon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu Yorumla Soran 1 yıl Bir şey olmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmadın da Yorumla Soran 1 yıl Ama kimsin bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım yazmadın ki Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazacak mısın Yorumla Soran 1 yıl Yazayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buyur bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl biri uyamak diğeride sürtünmek için 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Arada sırada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl arada sırada normaldir Yorumla Soran 1 yıl Öyle olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl olsun ve rahatla Yorumla Soran 1 yıl Evet ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bunu yapmak seni ıslatıyormu Yorumla Soran 1 yıl Evet ama sürterek de kurutuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kurumaması için masaj yağı kullan Yorumla Soran 1 yıl Yok istemem Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biriyle oynaşıyorsun ondan 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Arada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yastık* Yorumla Soran 1 yıl Gjhfddjjj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bazen yastık olmak istersin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sjkkfddjkk Yorumla Hairmafya 1 yıl Öyle ama sjsjj Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. mastürbasyon için :D 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Evet arada Yorumla scorpion026 1 yıl çok yapma zaten Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla scorpion026 1 yıl Alışkanlık olur sekste zevk alamazsın Yorumla Soran 1 yıl Olmaz ki doymuyorum Yorumla scorpion026 1 yıl yastıkla tahriş edersin hem doyuver sende :D Yorumla Soran 1 yıl Yastıkla çok yapmıyorum zaten arada dedim Yorumla scorpion026 1 yıl heee neyle yapıyon :D Yorumla Soran 1 yıl Elimle Yorumla scorpion026 1 yıl elin eskimesin :D Yorumla Soran 1 yıl Niye ya Yorumla scorpion026 1 yıl yapa yapa :D Yorumla Soran 1 yıl Abartma be Yorumla scorpion026 1 yıl nasırlaşmasın :D Yorumla Soran 1 yıl Yok yaa Yorumla scorpion026 1 yıl Sana kolay gelsin 😁 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla scorpion026 1 yıl Rica ederim 😝 Yorumla
honeyybearr Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Soyunup mu sürtüyorsun kıyafet üstünden mi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de Yorumla honeyybearr 1 yıl Yastık yerine beni koy Yorumla Soran 1 yıl Ah ah Yorumla honeyybearr 1 yıl Sohbet ederiz Yorumla Soran 1 yıl Yokkk Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Acaba niye 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Herkes merak ediyor Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Evet biraz merakım var benim Yorumla Soran 1 yıl Sürtmek Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Farkındayım onun daha sert şeyler var sürtebileceğin Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Yaz bana Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Niyesi yok 😁 Yorumla Soran 1 yıl Var var Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sürtünmek için 😅 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla gacar4886 1 yıl Kılıf tak üzerine ortalık ıslanmasın 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Takıyorum yaa Yorumla gacar4886 1 yıl Altında bir şey olmayınca sıkıntı olur ondan dedim Yorumla Soran 1 yıl Evet doğru Yorumla gacar4886 1 yıl Pazar günü yapacak bir şey yoksa mecburen eller oraya gidiyor malum yalnızlık 🤷 Yorumla Soran 1 yıl Pazar günü olması şart değil Yorumla gacar4886 1 yıl Bende her gün yükseğim ama seni bilemem Yorumla Soran 1 yıl Arada bir bende öyleyim Yorumla gacar4886 1 yıl Yaş 30-35 arası mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla gacar4886 1 yıl şu an iki yastıklı mısın 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Evet b Yorumla gacar4886 1 yıl Bende ona ihtiyacım var yastık yerine geçmek yani 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla gacar4886 1 yıl Ne anladın acaba Yorumla
_chelios_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Birini mastürbasyon yapmmak için 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla _chelios_ 1 yıl Hı hı Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Biliyoruz niye olduğunu :) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bilirsin sennnn Yorumla GitaristUmut 1 yıl Yastığınla takılırken izlemek isterdim Yorumla Soran 1 yıl 🫢🫢🫢🫢 Yorumla GitaristUmut 1 yıl Yazsana bana özelden Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. kolay gelsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla samedjackson 1 yıl rica ederim Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sürtünme yapiyorsundur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet arada yapıyorum Yorumla Pool34 1 yıl Biliyorum, uzmaniyim cinselliğin herşeyi anlarım Yorumla Soran 1 yıl Hsjlsjhdkj Yorumla Pool34 1 yıl Aynen hsjsjssjs Yorumla
MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Biri bacak arası biri kafa alti 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl niye? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sarılmak için tabiki 🫣 Yorumla EngEteM 1 yıl sarıl bol bol o halde :D Yorumla Soran 1 yıl Evettt Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Neden 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sarılmak için 🫣 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl iyi yapıyosun Yorumla Soran 1 yıl Sen peki Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl bende 2 yastık kullanırım Yorumla Soran 1 yıl Çok rahat Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Aynenn Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% 1 yıl reflü problemin var. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
fearlessfighter09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Biri yatmak diğeri de sürtünmek için mi 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Arada öyle yapıyorum Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Ne sıklıkla tam olarakk Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Söylesene bee Yorumla Soran 1 yıl Yastıkla mı Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Mastt ne sıklıkla seks ne sıklıkla Ayrı ayrı yani Yorumla Soran 1 yıl Değişiyor ya Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Söyle ikisinin de ne sıklıkla olduğunu bakalım Yorumla Soran 1 yıl Haftada 4-7 kere Yorumla fearlessfighter09 1 yıl 4 7 mastt mı Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Seks ne sıklıkla Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Yalatmayı sever misin Yorumla Soran 1 yıl 0 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Nedenmiş o Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Sabah libidosu oluyo mu sende Yorumla Soran 1 yıl Evet oluyor Yorumla Soran 1 yıl Şu an çok istek yok olsaydı isterdim Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Ne olursa eğer sırılsıklam olursun Yorumla Soran 1 yıl Demem Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Söyle be nolcak ne seni yükseltir Yorumla Soran 1 yıl Yükseldim bile belki Yorumla fearlessfighter09 1 yıl En sevdiğin pozisyon ne senib Yorumla Soran 1 yıl Kucakta Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Kucak ve doggy benim favoriler de Kucakta zıplamayı mı seversin erkeğin köklemesini mi Yorumla Soran 1 yıl İkisi Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Napıyorsun şu an Yorumla Soran 1 yıl Uyumaya çalışıyorum Yorumla fearlessfighter09 1 yıl Boşalmadan mı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bilemedim 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bilme bilme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Sarılmak için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yastığa sürtünce zevk mi alıyosunuz kız hiç denemedim Yorumla Soran 1 yıl Yani alınıyor evet ama herkese değişir yastık çok yumuşak olunca pek olmuyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sürtünüyon 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Arada Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl uyarsa Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aaa neden 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Sarılmak için tabi 🫣 Yorumla aliakarrr 1 yıl Yalnızlık Zor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hemde nasıl Yorumla aliakarrr 1 yıl Yaaa kıyamam Yorumla Soran 1 yıl Yapmaaaa Yorumla aliakarrr 1 yıl Noldu 🙂🙂 Yorumla Soran 1 yıl Acıdın Yorumla aliakarrr 1 yıl Yok ya bende öyleyim acımadım Yorumla Soran 1 yıl Pekiiii Yorumla aliakarrr 1 yıl 🙂🥰🥰 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bırıne surtunyon 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Arada Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl aradamı bence 2 gunde 1 Yorumla Soran 1 yıl Yastıkla arada yapıyorum Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl bos ver yastıgı cocukmusun acıyla karşık yap Yorumla Soran 1 yıl Yapamam Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl yaparsın yaparsın Yorumla
_dertortagı1 Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Çok mu iyi oluyor 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi değil ama arada böyle çapkınlık yapmış oluyorum Yorumla _dertortagı1 1 yıl Peki sanal denedin mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla _dertortagı1 1 yıl Şimdi Yorumla _dertortagı1 1 yıl İster misin Yorumla Soran 1 yıl Evet neden olmasın Yorumla _dertortagı1 1 yıl Süperr Yorumla _dertortagı1 1 yıl Ben de isterim Yorumla
Tenselfayda1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Yastığı kaldır bence 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Tenselfayda1 1 yıl Başka bişey var kullan Yorumla Soran 1 yıl Ney Yorumla Tenselfayda1 1 yıl Sevgili yap Yorumla Soran 1 yıl Yok ama Yorumla Tenselfayda1 1 yıl İhtiyaç çokk Yorumla Soran 1 yıl Çok çok Yorumla Tenselfayda1 1 yıl Bende de çook Yorumla Soran 1 yıl Hahahah Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Tenselfayda1 1 yıl Patlamak üzereyim Yorumla Soran 1 yıl Oha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Yastıkla nasıl yapıyorsunuz yaa bir ben sevemedim galiba
Zor oluyor zaten çok yumuşak yatağa dene istersen belki olur
Ben sert yerlere sürtünmekten daha çok keyif alıyorum
Ben de öyle
Benim bildiğim çok sert bi şey var sürtünmek ister misin
@AhmetAydin11864 ne?
@ahmetaydin11864 aynı şey bende de var ahmetciğim kaybol yoksa kafanı asfalta sürterek sigaramı yakarım tamam mı canım hadi
Biri kafana koymak için biri duruma göre yalnızken sarılıp uyumak değilken beline koymak için 😉
Aynen
Yalnızlık zorrr bea
Maalesef
Ahh ahh bilirm
🥲
Yalnızmısın o kadar
Evet
Özelden yazamıyorum maalesef soracaklarım vardı ama neyse artık
Ne soracaktın
... ...
Birisini kollarına diğerini kafanı yastığa koyman için olabilir mi?
Evet öyle
İyiymiş ☺️
Birini belinin altına koyup diğerine surtunmek için
Evet
O yastığın bir dili olsa da konuşsa neler anlatır 😅😅
Ben de merak ettim neler anlatırdı
O anlatamıyor sen anlat bari 😅
Anlatmamm
Niyee 😔😔😔😅
Sır
Sırlarımızı paylaşabiliriz 😅
Jsjsjsjsjjj
Çıkıyorum gizliden o zaman 😅
Niye ki
Paylaşacağız ya sırları 😅
Öyle mi 😅
Evettt memnun kalırsın 😅😅😅
Bilemedim
Gel gel sen çıktım hadi ☺️
mastürbasyon yastığı benimde var mastürbasyon battaniyem var😅
Battaniye mi vayyyy
Evet aletimi içine alıp çekmesi efsane oluyor
Çekmesi mi
Evet
O nasıl oluyor ya
Yumusacik aşkım penis içinde olunca çok güzel zevk alıyorum
O yastığı sakliyor musun peki 😅
Herkese cevap vermişsin he😅
Evet ben kimseyi cevapsız bırakmam
Yastık yanımda ki
Nasıl öyle zevk alınıyor anlayamadım ben
Bi battaniye al içine gir vajinanı battaniye sürt
Değsin yani
Okşa onunla
Çılgın bakire seni😅
Yastığına yatmak isteyen filan olur diye ben bi kere denk geldimde ondan 😄
Ama kötü olmuyor mu öyle
Yo iyi
Yumuşacık diyorum ya boşalırken bazen öyle yapıyorum
Battaniyenin içinde ayrı bi atmosfer oluyor p*rno izlerken
Anladım
Evet bebişim
Boş yok mu diyorsun ne sıklıkla yapıyorsun
acaba nedirrrr ahahahahah
Sarılmak tabiiii 🫣🫣
tabiki canımmmm
İçin fesat gibi :)
Bende çarpışma esnasında belinin altına koymak için sanmıştım
Olabilir evet
Birini vajinana surtuyordun birinide arkana sokuyorsun ☺️☺️
Aynen
Başka bir şey olamazdiki zaten ☺️☺️
Yani
aa niye acaba teki başına alçakmı kalıyor. :)
Belki
destekleyim istermisin
Bilmem
Birine yatmak diğerini yumruklamak için
Buna düşünmemiştim denerim bi ara
Sinrini çıkarman için dedim arada iyi gelebilir belki jfkshdlx
Evet evet denemek istiyorum olmazsa da koltuğa da sinirimi atarım dfjljsdfjjk
Herkes bilir fhfh
Sjkkffjklljh
Beline koyunca ne oluyor
Daha zevkli oluyor
Biri çok ıslaktır yatabiliyor musun onunla
Yok yok
Yatmaya mı yok
Aynen sadece yanımda duruyor
Haa sadece yatmak için o da olur
Ama hiç zannetmiyorum
Evet öyle değil 😅
Kötü amellerine ortak ediyorsun dimi 🤣🤣🤣
Nerden bildin
Hahaha bilmedim sordum sana bildiğimi söyledin 😁😄😄😄😄
🫢🫢🫢
😃😃😃 hahahah benimde iki yastığım var 😀😀😀😄
Sen ne yapıyorsun yastığına
Ben bişi yapmıyorum 🙂🙂
Niye iki tane yastık var
Birisi başımın altnda diğeri sürekli yer değişiyor 😃😃
Nasıl yer değişiyor
Belinin altına koymak için
Bilemedin 😛
E ne için
Bacak arama koymak için
Niye oraya girecek sıcak ve canlı olmalı
Haklısın
O yüzden yastığı oraya koymayacağını düşündüm
Arada yaptığım bir şey zaten
Selam yalnızsınız galiba
Aynen
İstersen muhabbet edebiliriz
Ne için ki
Tanışırız muhabbetinizin güzel olduğunu düşündüğüm için birlikte eğlenceli sohbetler yapabiliriz
Acaba
Öyle olur kayıp edecek bir şey yok eğer ki frekanslarımız uymaz ise keseriz iletişimi
Yani öyle olur evet
İstersen mesaj kutusuna yazarsan tanışmaya başlarız
Bilemedim
Neden 🙂
Ne neden
Bilemedim yazdın bende neden bilemedin diye neden yazdım
Ha tamam
Ne dersin tanışmaya
Gerek yok
Sen bilirsin
Mastürbasyon yapıyorsun
Arada evet
Güzel
Sayısını çoğalt hatta
Öyle mi
Hemen
🙈🙈
😋😋😋
Ee hani
Ne hani
Almadın yanına
Sjjsskkskhj
Acaba nedenini çok zor ya sbahha
Dimi bilemedin sende
😅😅sürtünmekk
Ve sarılmak tabi
Tabiiki bu sebeplerden dolayı
😅😅😅isteklii
Evet 🫠🫠
Kendi kendine mi takılıyorsun konuşmaz mısın
Çoğu zaman kendi kendime ama konuştuğum da oldu
Yardım mı edeceksin
Biri yatmak biride sürtünmek için
Olabilir
Diğerini sırılsıklam etmek için
O kadar detaylı söyledin ki sjsjkdjjkkfhgkj
Öyle değil mi ama 😂
Evet öyleee
Çünkü tek yastık başının altına küçük geliyor dimi
Hıhım evet
Ohhh iyi bari bende diğer türlü düşünmek istemedim yani
Sjsjsjkskkljj
Üçüncü yastık var bende
Ne için
Söylemem ki tahmin et
Bilemedim
Bunu detaylı konuşalım
Ne için ya
Konuşalım ikimiz
Bilmem
Yastık
Ne yastığı
bi gelmedin ya konuşalım diyom
He pardon
tahmin etmek zor değil
Dimi 🫢🫢
elbettee😎
güzel bir şeye hizmet ediyor
Evet ya
o yüzden yaşasın yastıklar😅
Evet slhgfjlfdgjkjk
😅
yaş kaç
26
çalışıyor musun
Yok
ev hanımı mı
Yok ya
Biri bacak arası için, diğeri kafa için
Evet
Sok ezme bacak arasındakini
Tahriş olur sonra
Sokayım mı
İçine mi sokacaksın :) O kadar mı geniişleşmiş
Yok sen dedin ya sok diye
Giriyor mu peki soksan :) Çok olacaktı
Yok girmez ki evet ezince olmuyor çok yumuşak
Anladım. Tahriş ermez o zaman
Yinede oluyor
Çok bastırma ama
Ama olmuyor o zaman da sürtmem gerekiyor
Yardım etmek için mi
Konuşurduk.
Peki
Tamam
Teşekkür ederim
?
Yok hiç size iyi günler çocuksu davranışlarınız var da her neyse
Çocuksu değil. olması gereken
çok ıslatma :D
Olur 🫡
Bende hep aynıyım :)
Öyle mi
Evet seviyorum öyle uzanmayı sen?
Ben de
Bazen yastık yastık olmaktan çıkıyor ahahah :) her zaman mı o yastık olmadan uzanmaz mısın
Yastıksız da uzanıyorum
Bilmemm
Yasıyor musunuz
Altına mı koyuyon birini
Arada
Rahat oluyormu yaparken
Bazen evet yumuşak olunca zor oluyor
Partner var mı
Yok
Oyuncakla mı
Yok ki
Elinle mi