sana bağlı bir erkek senden başkasına bakmaz bazen ilişkide gerçekten bir sevgi olsa dahi ilişkide tene alışla dediğimiz bir olay var bu da kadının ya da erkeğin farkmetmiyor ikisi de yapıyor bçaynı tene alıştığı için aynı zevki almıyor ve yeni bir ten arayışına giriyor kabuk değiştirmem gibi oluyor bazi çiftler hatta bu durumu işte kabul edip başka insanlarla sırf ten için birlikte oluyor ama evlilikleri de devam ediyor zaten bu durum yüzündende swenger olayı patlak verdi diyebilriz
Fetişlerine dokunursan terk etmezler, kadınarın en büyük hatası erkekleri aç bırakırken kendilerini maddeleştirmeleri. Yani kadınsal anaevi ögreti ve değerler hem kadını koruyor hemde aşırı kıymetlendirirken Erkeklere açlık veriyor. Erkek te bir sütyeni külotu çoraplarını ayaklarını memeni senden ayrı olrak maddeleştiriyor erkekelri sapık yapan kadının kendisi, Ulaşılamayan kadın rolü, erkekleri doyurmadıgı için. Gizemle daha pahalıya malolma arzusu. Bu bilerek mi yapıyor? Hayır tabikide çünkü kızssın sende göruyorsun başkaları ne yapıyor ötekiler gibi davranıyorsun :) Fayda varsa ona yöneliyorsun. Erkek ise sana ulaşamadıgı için çorap tırnak boyana rujuna sütyeyninle mastürbasyon yapıyor bekarlıgında senin vucudunu hayal etmiyor görmemiş ki. Sonra artık vucudunu görsede masturbasyonunda sütyene coraplara takmış sen ona versende adam kafasında sutyen çorap canlandırıyor boşalırken. Vermen değil fetişlerini keşfetmen gerek . Eğer herşeyi verdin ama fetişlerini keşfetmezssen başka kadına bakıyor. Ama doyurursan zaten adam rahatlar neden baksın ki. Kadının anlamadığı nokta adamın sapması ben varım ya yetmiyor mu vucudum. Tamam da o ciğer kuzum et :) Bunu yapan kadın keşftemesi de gerken kadın. Erkek bile kendi sapmasını bilmiyor. Bunu da keşfettin hala aldatıyrosa dübürüne kazık sok :) rahatlasın sevdiceğin. Adam kendi fetişini kendi sevgilisinde buluyorsa dışarda bulamayacağını biliyor canım değil. Ama bunu algılayacak kadın zor. Erkek bunu söylemez çünkü bilmez ya da sapık sanılmaktan korkar. Ama erkek te kadının içindekği sapıklıgı bulmak zorunda bilmiyormuş gibi tatmin etmeli işin zevki burada.
İşkence odalarıma bekliyorum sizi efendim 9 çeşit kırbacım ve shibaru ip baglama sanatım var Grinin elli tonu sizi bekliyor :)
evet espri ama görünemeyen kısmı gizli ifade ettim , kadının 3ncu dunyasındaki gıdıklama arzusu sadece yuzeysel sevişiyoruz evlensekte. Hani Kavuşma olayıda tatmin olmayan 3ncu dunya var evli kadınlarda arıyor kırbaçlanma odalarını :) çok ilginç hayvanlarız . Alt dünyayı kısmen biliyorum , Konuştugum bir kız vardı bunu itiraf etmişti seviştiği erkek ama hayalindeki kadın yani hayalindeki kadınla sevişip erkekle beraber oluyordu orgazmı bu şekilde oluyordu . Bunu yapan bugünün psikologu bir kız ona göre haaa :) Psikologların sapmayacağının garantisi yokkk :) iç dunyası olmaz mı ki olur . Uzun saçlı erkekleri tercih eden kadınların aslında içinde dişilik lez dürtüsünü okşadıklarını keşfettim :) yani uzun saçın vucuda değmesi dişilik arzusu tatmini. İşte bunu da keşfetmek erkeklerin görevi . Baya arştırdım bunları sdece kitap basmadık zaten yazım yanlışalırm çok