ՏҽӀɑʍՏ
yani şimdi şöyle; ne kadar çok beden o kadar çok tecrübe mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
yani şimdi şöyle; ne kadar çok beden o kadar çok tecrübe mi¿

Sekste tecrübe demek ne saçma şey ya ben sekse farklı bakıyorum. Ömrüm boyunca tek kişiyi severim, sadece onunla yaşarım. Amaç birbirimizi mutlu edip tatmin etmek. Tecrübe deyince bu işin uzmanlığını yapmaya çalışmak gibi bu bir iş değil 😅 sadece bir kişi ile olur. SEKS SADECE TEK BİR BEDENDE YAŞANIR. Tabi bunu meslek edinicem demeyenler için. Meslek edinecek olanlar ise farklı bedenlerde tecrübe etmeli çünkü her bireyin bedeni, zevk aldığı noktalar farklı ne kadar fazla beden o kadar fazla tecrübe ve sonrasında her beraber olduğu kişiyi mutlu eder ve mutlu olur.
😌👌 güzel
Bana göre, tecrübe sadece bedenlerin sayısıyla değil, o bedende yaşanan duygusal, fiziksel ve ruhsal yoğunlukla kazanılır. Yani aynı kişiyle yaşadığın deneyimler bile seni zamanla geliştirebilir. Her yaşanan an ve his, insanı kendi bedeni ve karşısındakini tanıma yolunda bir adım daha ileri götürür. Tek bir bedenle de olsa, derin ve samimi bir bağ kurarak, gerçekten hissettiğin ve deneyimlediğin şeylerin sayısı arttıkça tecrüben de artar. Bu, yaşanan anlara ne kadar açık olduğunla alakalı; bu yüzden, kişinin kendini ve karşısındakini tanıma isteği, bence en önemli faktör.
Bildiğiniz bütün yöntemleri her kişide uygulmaya çalışmak tecrübe kazandırır. Ancak neyi ne kadar iyi yaptığınızın seviyesini genelde karşıdaki partnerler belirler.
Kimi uzun süre oral seks yapılmasını, kimisi cinsel ilişki süresinin oldukça uzun olmasını, bazısı ön sevişme tutkunu, bazıları da bir bakışa teslim olan kişilerdir.
Her noktasını iyice keşfedecek, yaptığınız her dokunuş mükemmel olacak olsa bile tamamen zevk içinde kendinden geçtiğini gördüğünüz biri dahi hoşlanmadığı şeyleri daha sonra size aktaracaktır.
Cevap
84Cevap
Öyledir, hevesli ise her kapıyı açar
ՏҽӀɑʍՏ evet mümkündür tabi ki de zaten insan ömürlük sevdiği zaman başka bedene gerek duymaz... duymamalıdır da. ne kadar çok farklı kişi o kadar deneyim demek değildir. insan sevdiği ile de tek beden de arzuyu aşkı ve duyguları tadabilir.
Hem evet hem hayır..
Tek beden olduğunda da tecrüben artar.. araştırırsın yeni şeyler öğrenirsin uygularsın level atlarsın…
Çok beden olduğunda da tecrüben artar.. araştırmana gerek kalmaz keşfederek öğrenirsin level atlarsın..
Bu tamamen kişinin tercihine kalmış bişey..
Ama şöyle bişeyde var tecrübe kazanmak başka tecrübeni konuşturmak başka! Çok tecrübeli çok iyi bir sürücü olabilirsin, yeni bir arabaya bindiğinde paniklersen ya çarparsam ya sürttürürsem ya park edemezsem hareket ettirmezsem stop ettirirsem diye işte bu kazandığın tecrübeyi konuşturamamak oluyor.. (konunun arabalarla bir ilgisi yok)
Zor. Ben kadın gördüm erkek profesörü şapka çıkartırım. Saygı duyarım benim penisim var ama o benden onu daha iyi biliyor . Evdeki kadın onun erdiğini veremez . maria magdalena olayı hep olmaya devam eder. Penis düşkünü olması kurtarmıyor sanat tecrübe tek kişiyle kazanılmaz. kadın eline aldıgında penisi işi biliyor 2 kolumu kaldırıyorum bana süre veriyor ne kadar zamanda bitireyim nasıl olsun uzun kıza orta uzman Profesör . Şimdi evlenirsin ama kadın pratisyen bile olamaz belki hemşire olur evde . Ama onla bu başka şey biri uzmanlık. O kadına hayat kadını diyemem meslek : Matild manukyan Bana göre namuslu bir kadındı en çok vergi o verirdi.
Tecrübe duyguların olduğun ve ruhuna iyi gelen tek bedenle olur. Öyle çeşitlendirerek olunmaz. Onun adına da tecrübe değil argo tabirle erkekte olsa kadın da kaşarlık tecrübesi denir.
Elbette seversin, ilişkin olur ama sevdiğin insan ihanet eder ve ayrılırsın, onlar istisna fakat sırf tecrübe etmek için ve bedenim doysun da karşı tarafı obje olarak görüp kullanıp atayım ve arkamdan beddua etse de umurumda değil dersen, buna dense dense şerefsiz ruhuna sahip karaktersizliğin en önde gideni denir yani. Karşı tarafın duygularını sırf bir zevk uğruna hem oynayacaksın hem de bundan gurur duyacaksın. Buna anca kargalar güler yani.
bedenle alakali bi durum oldugunu dusunmuyorum sonucta ornegin her kadinda erkegin girebilecegi vucut boslukları sınırlı sayida, erkegin de bir tane penisi var 😀 tecrube farkli bedenlerle degil farkli zihinlerle kazanilir, tum kadinlarda bacak vardir ama kadinlardan biri bacagini bambaska sekilde kullanir mesela. bu yuzden birden cok kisiyle iliskiye veya en azindan cinsel iletisime girmis erkegin otomatikman daha deneyimli oldugunu dusunuyorum. tabiki kimlerle oldugu onemli, esc ya da tek gecelik iliskiler beni rahatsiz eder
Şimdi bu konuda bir tecrübem yok ama deneye deneye insanın tecrübe kazanmış olduğunu düşünürsek ve b*kunu çıkarmadan farklı fantezi ve pozisyonlara açıksa hayatındaki kişi olabilir. Yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Katılıyorum
Bolca deney yapmayı isteyeceğimiz bir şey bu 😅 ama gel gör ki.. bedenimizi kamufle eden ruhumuz çıkmıyor şu bedenden.. o olmasaydı neler döktürürür.. kaç bedene de ilham olurduk ☺️
Evet foğru
Saçmalama asususuman, iyi ki izin vermiyor bazı şeyler buna. Ortalık malı gibi falan böööğğğk
😅 o yüzden zaten g. tum yemiyor..
Şiir gibi konuştun ha
Hayır tek beden de sürekli yaşanan ilişki de de tecrübe sahibi olursun. burada kaç kişiyle değil neyi ne kadar yaptığın önem kazanıyor
👏
Tecrübe için tek beden yeterlidir. İnsan bu süreçte kendi bedenini de keşfetmeye başlar ve tecrübe pekişmiş olur.. Duygusal anlamda nasıl ki her ilişkide kazanılan deneyim farklıysa cinsellikte de öyledir. Bunun sonu yok tek kişide kazanılan tecrübe yeterlidir.
Eğer hayatınıza çok eşli olarak devam edecekseniz her beden size farklı bir tecrübe kazandırır ve bir sonraki bedende uygulama şansı bulursunuz. Ancak tek eşli olarak yaşayacaksanız farklı bedende farklı tecrübeler edinmek yerine eşinizin bedenini tanımak, onun nelerden hoşlandığını öğrenmek, onu geliştirmek, birlikte neler yapabileceğinizi keşfetmek en doğru tecrübe olacaktır.
her beden aynıdır ama her bedenin zevk alma noktaları farklı olabilir
bir kadının bedeninde ne varsa diğer kadının bedeninde de o vardır
yani farklı bir şey yoktur
dolayısıyla tek bir bedende tecrübe kazanılabilir
ama dediğim gibi sadece kadının tepkisi değişik olabilir
Aslında bunun ideali tek bir partnerle yaşayabileceğin kadar çok şey denemek.. Ama bazen bu mümkün olmuyor, ilişkiler çabuk sona erince insanlar da hâliyle bir sonraki ilişkiye geçiş hazırlıkları yapıyor.. Ama tabiki farklı kişilerle yaşanan deneyimler, tek bir kişiyle yaşanan deneyimlerden içerik anlamında daha zengin ve geliştirici olabiliyor..
Evet senin dediğin gibi ne kadar çok beden o kadar çok tecrübe oluyor. Herkesin teni kokusu zevkleri farklı çünkü. Ama tecrübeyi tek bir bedende yaşayabilmek de mümkün. Ortak fantezi ve zevk alma anlayışlarına sahip olunca hersey tek bir bedende kazanılabilir.
Mümkün diye düşünüyorum. Kişinin ne kadar becerikli olduğuyla da ilgili biraz. Zira ilk kez yaşadığım çoğu şeyi ilk kez yaşadığıma hatim indirmek zorunda kalmıştım. Şimdi bu durumda 5 adamla yaşamam gerekiyor mu sanmıyorum 🤔
Yani sonuçta cinsellikten beklentiler, istekler ve arzular mutlaka konuşuluyor artık. Ee ten uyumunu anlamak da zor değil.
Beklentilerden ziyade daha çok bu konuda iyi olup olmamayı kastetmiştim. Bir kişinin 50 kişiyle deneyim yaşaması onu en fazla cesaretli ve hazır yapar. Beceri bunlardan apayrı bir şey. Ama ten uyumu aradaki çekim falan da önemli, konuya etki ettiği yadsınamaz bi detay
Ben de, beklentilerin ve cinsellikteki uyumu kastetmiştim. Onu yakalarsan her şeyi tecrübe edebilirsin, yakaladığın kişi kâfi gelir.
Hayır ne kadar seks o kadar tecrübe değil, insanın yaradılışında var, o anlar geldiğinde içinde ki tutku, istek, beceri o an çıkabilir, illa da çok insanla olmasına gerek yok, birliktelikte hiç birlikteliği olmamış kişiler zamanla her türden tecrübeyi kendi aralarında edinirler, yeter ki aralarında tutku şefkat ve sevgi olsun
Mümkün günümüzde milli olcam diye veya deneyimli olmak için kadınla yatmak isteyen erkeklerin var bunun sebebi yarın birgün bir kadınla olursam erken boşalmayayım ereksiyon olamaz isem deneyimli olayım düşüncesi
.. oysa tek Bir kadında sağlam Duygu olur bir erkek tek bir kadının duygusuna alışması için sadece Zaman kadın içinde aynı
Alakası yok bence sekste iyi olmak için öncelikle bir insanın gercekten libidosunun yüksek olması ve sekste her duruma açık olması gerekiyor. Bunlara sahip olduktan sonra zaten tek bedende rahatlıkla tecrübe kazanırsın.( Çiftlerin aynı şekilde olması gerekiyor)
Şimdi şöyle anlatayım. Hayatın boyunca tek bir arabaya biniyorsun, başka arabalardan hiç haberin yok. Arabalardan çok iyi anlıyorum, artık usta oldum diyebilir misin?
Aynı şey değil. Bilmem kaçıncı el arabaya binmek de istemez kimse herhalde
Sıfır arabaya binebilirsin, sorun yok. Ama o zaman arabadan çok iyi anlarım, çok sürüş tecrübem var demeyeceksin. Bir arabada tecrübe edebildiğin kadar şeyi tecrübe edebilirsin. Mesela bir aile arabasıyla off road yapamazsın, hız yapamazsın, drift yapamazsın. Bunların hepsi farklı araç gerektiren tecrübeler. Bana bu yeterli dersen farklı mevzu tabi ki, ama bu arabayla her şeyi deneyip tecrübe ederim diyemezsin.
Aynı şey değil, aman aman bu kafadaki insanlar bana uzak olsun ya. Biri araba diğeri insan. Karşındaki insanla her şeyi yapabilirsin, hatta onu istediğin şekile sokabilirsin söz konusu yatak ise. Kaldı ki, arabalara bile ekleme yapılabiliyor. Aşırı absürd bir düşünce tarzı. Hadi kolay gelsin.
Dayıcım asıl fikirlere saygılı olmayan sensin, soruyorum ama katılmıyorum düşüncelerine, bunu da dile getirebilirim herhalde yoksa bana ne, ne yaparsan yap ahaha
Partnerin yeniliklere açık olmasına göre değişebilir. Tek partnerle herşeyi yaşayabilecekken çok partnerle birçok tecrübeyi edinemeyen de çok.
Bak bu söze bayıldım. Çok partnerle birçok tecrübeyi edinemeyenler de çok, çok doğru.
Teşekkürler🎊🎀🎈
Erkekler genelde oldu bittiye getirmeye odaklı.👎🏻
Mümkündür, neden mümkün olmasın! Birbirine aç olan insanlar, hisleriyle belli tecrübeyi ilerletebilirler. Sevgi her şeyin ilacıdır.
Yes be 👌
🤗
Ne kadar çok eşlilik okadar çok hastalık pislik demek. Birde dini boyutu var tabi. İllede tecrübe olacaksa bulunacak bir tane eş bunu eşiyle hâl edecek. Ondan sonra itina ile her türlü tecrübe kazanalır. ×××Combo.
Mümkün tabi iki tarafta istekliyse yanar o oda her türlü tecrübe kazanılır
👌
Farklı bedenler her pozisyonda farklı tepki alır oda karşıyı olumlu ya da olumsuz etkiler o tepkiye göre neler yaparsa daha çok hazlanscsgini bilen biri değişik vucutlarla tecrübe yaşayan daha etkili davranabilir
Mumkun. Her bedenden tat almış kişi midemi bulandirir
Benim de 😒
Evet. Bir futbolcu senelerce aynı takımda oynayıp tecrübe kazabiliyor meselaa
Yani, mesela 🙄
Açıktı bence 😄
İroni vardı
İroni kim kız
Amcan
Amcam yok 🙄
Manevi amcan
Sekste tecrübe nedir ya cidden! Hayir yani sevdiğinle yaptığın güzel bir birliktelik bu. Tecrübede kadınını keşfederek yapabileceğin bisey. Yani farklı kadınlarla ilişkiye girmek için atılan şu taklalar eş için atılsa eminim evlilikler daha güzel ve heyecanlı olurdu. Ama nerde o kafa!!
Herkes herkese veriyo herkes herkesle yaşıyor tek birini sevmek tek beden tek insan kavramı yok kimsede ruhu doyuran tek kişi olur tek insan iyidir
Tek bedende tecrübe edinilmez ama Allah tek bedeni razı görmüş biz canlılara
Cevabımı daha önce söylemiştim. Soruya katkı olsun diye cevap atıyorum burdan da 😘
Daha öyle bir tecrübemiz olmadı ama ama tabikide sevdiğin kadını ve kendimi mutlu etmesinide biliruk yani
Tek bedende alışılagelmiş rutin olur başlarsın nasıl zevk alıyorsa öyle devam edersin farklı kişilerde farklı zevk noktaları ve farklı deneyimler olur
Hayır değil tel bir beden de tecrübe kazanabilir insanlar. İlla farklı faklı olacak diye bir kaydı yok
Oda ayri bir tecrube olur ama tek kisiylede olur tecrube... birde neler yapmak istedine bagli
Her bedene farklı muamele edilmediğinden dolayı tek bedenle tecrübe kazanmak mümkün.
Teorik varsa tek kişi yeter farklı kişilerin altına girmeye gerek yok.
@MagarsuS Derdi sana mı düştü sanane
Bunu tecrübe etmek için fazla geç kaldım sanırım. Tek kişide tecrübe kazanmak isterdim doğrusu.
Mümkün olabilir. Yeter ki, bazı şeyler mümkün olsun.
Tek bir kişide de tecrübe kazanabilirsin burada iki tarafında fikirlere açık olması gerekir.
İlkokul ortaokul lise üniversite yükseklisans doktora
Bence mümkün. Çünkü farklı bedenler farklı tecrübeler gerektiriyor.
Hayır, ne kadar çok seks o kadar tecrübe. Bedenle alakası yok.
Tecrübe olmasa dünya 8.5 milyar olmazdı herkes tecrübeli
eğer partnerin tecrübeliyse tek bedende de kazanılır
Bence mümkün tabi eşlik etmesi de önemli etken.
Çıraklık ve ustalık tek bir bedende kazanılmalı.
10 bedende mi kazanalım oda bildigin ruspuluğa giriyo
Biz alayliyiz tek bedende öğrendik bir çok bedende tecrübe ettik
Tek bedende devam edecekse sorun yok ama başka bedenlerle cinsellik yaşadığı zaman sorun olabiliyor.
Tabi ki mümkün. Burada önemli olan karşılıklı istek arzu veya fantezilere açık olma durumu.
ne kadar çok beden o kadar çok tecrübe demek
Sırf bunu keşfetmek ve insanlık adına iyi bir şey yapmak için yıllardır sevişiyorum kendimi feda ettim bilime adeta.
aynı kişiyle yaşanacak farklı şeyler de tecrübeyi arttırır
Fotonun altındaki yazıya o kadr katılıyorum ki
Çıldırmış bazıları efenim
Delirmiş insanlar
Olması gereken o zaten😅
Değilmiş ya 🥹
Evet mümkün. Aslıhan pozisyon zenginliği bence
Aslıhan kim :D
Aslolan yazdıydımmm jxjfmdmf
Takılayım dedimdi djdja
Seni gidi seniiii kxkdkdkdkd
Bu soruyu nasil sorarsin yaaaa :)
Yasak mı
Can alici diye dedim :)
Seks meks çok ayıp şeyler
😅
bı bedende de kazanabılırısn 35 7 9 13 24 kere yaparsan tecrubelenırrısın
mümkün ama insanoğlu doyumsuz ve tek eşliliğe uygun değil :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?