Kaza olmaması için emniyet kemeri mi takıyosunuz o sıra önlem nedir😄

Kaza olmaması için emniyet kemeri mi takıyosunuz o sıra önlem nedir😄

İşte bu yüzden kontrol hep erkekte olmalı. Yani pozisyon belirlemeden bahsetmiyorum hız ayarı hareketin ritmi erkeğin karar vereceği bit şey.
Neden çünkü kaza yapıp işi patlatacak olan o. Araba onun arabası. Ne kadar hıza dayanır kaçtan sonra su kaynatır kendisi bilir.
O yüzden erkeği öyle yönlendirmeye çalışmayın. Direksiyon ondaylen şöyle bas böyle git hızlansqna filan dersen sonu kazadır.
Erkeği yatakta övün egosunu şişirin ama gaza getirmeyin hele kontrolü ele alamaya çalışmayın bile
Ama bazen o hızı istiyoruz boşalmaya yaklaşınca daha hızlı daha hızlı diyoruz yani yapsın o da daha hızlı işte😂
Bırakın o bilir me yapacağını... araba kullanırken öyle karışıyor musun mesela?
Aksine hızı arttırmak, gaz pedalının girdiği yere kadar zorlamak, kadının kendi istediği halde bu sürat karşısında zorlanmasını izlemek ve buna değişik enstrümanlarla renklilik katmak, hız isteyenin ulaşılan hızın farkinda bile olmadan zevk almasına, eğer buna argo sözcükler eşlik ediyorsa kendinden geçmesine, o an sadece en uç noktalardaki sinirlerine kadar içerisinde piston gibi hareket eden organın esiri olmaya bırakacaktır.
Sizin ağzınız neler söylüyor beyefendi.. 😅
Seni açılımlı yorumlarda birinci ilan edebilirim😇yine muazzam bir cevap olmuş teşekkür ederim 🙏🏻
Evet, doğru bir benzetme yapmışsın! Hızla ilerleyince çoğu zaman yolu tam anlamıyla deneyimleme ve anın tadını çıkarma şansı azalabiliyor. Tıpkı trafikteki gibi, yavaşlayıp dikkatli ve uyum içinde ilerlemek genellikle daha güvenli ve keyifli bir sonuç getirir
Trafikte iyi de yatakta bazen hız istiyoruz ya güvenli olmasa da olur çünkü bidaha yaparız nolucak boşalsak da olur o an aynı anda
Evet, yatakta her zaman trafikteki gibi güvenli ve yavaş olmak gerekmiyor. Tabii ki yavaş olunacak zamanlar da olmalı, ama bazen hızlı ve tutkulu anlar da ayrı bir zevk verir. Örneğin, partnerimi önce yavaş yavaş hazırlayıp ardından aynı anda zirveye ulaşmayı çok isterim.
Çiftlerin yatakta asıl hedefi birbirlerine haz vermek olmalı. İki taraf da bu düşünceyle hareket ettiğinde, ister yavaş ister hızlı olsun, alınan zevk bambaşka bir boyuta taşınıyor. Bir gün sizin gibi biriyle bu hisleri deneyimlemeyi çok isterdim
Bana yavaş diye uyarıda bulunan kadın çok oldu ama daha hızlı diyen şimdiye kadar çıkmadı
Ben de mi arıza var kadınlarda mı bilemedim bak şimdi 🤣🤣🤣
Ahahhaahah bak sen bu konuyu bi çöz nasıl olur daha hızlı demez ay😂😂
Demek ki benim hızım onların azami hız kavramının üstünde ki böyle düşünüyor ve hızlı değil yavaş diyor. Ben olayı çözdüm yavrum 🤣🤣
Cevap
35Cevap
Eğer ilk postaysa kesinlikle emniyet kemerini takıyorum ama iki ya da sonraları için oldukça rahat , kendine güvenerek ve daha sert&hızlı seks yaşanıyor :))
Evet doğru bi yorum olmuş sonra son hız devam😂
Ben emniyet kemeri kullanmıyorum, hiçte sevmem. Yolu bildiğim için sonuna da her seferinde rahatlıkla ulaşıyorum ve geldiğimde basıyorum frene çıkıyorum TIR'ı yoldan kenara keyfime bakıyorum.
Prezervatif olarak emniyet kemeri demedim boşalma olarak kazayı kastettim akıllım😂😉
Hayır içine boşalabiliyosun olarak düşün bu soruyu:) o sorun değil ama seni daha hızlı ol diye gaza getiriyor ve daha çabuk boşalma riski alıyosun o sırada alınacak önlemlerin var seninki nedir diye sordum:)
Yaaa varya resmen kıvrandırmaya soruyon sende :D Ben ne yaşıyorum neler var mış dedirtiyorsun :D:D:D Yapmaaa büüüle odalar üstüme geliyo :D Kulağımda o ses hadi daha hızlı :D
Hahahhah kıvrandırmak iyidir hem kas çalışmaları sorumu hatırladın mı çok önemli demiştik dimi😂😂😉kulağındaki sesi dinle ve kas çalış😂😂
Trafikte gazı kökleyemiyoruz, cezası var... Yatakta "aşkım kökle" diyen biri var, o zaman kökleriz... Yatakta hız sınırı yok, radar yok... Çevirme yok...
Eee tamamm bastın gaza kaza olmasın diye napıyosun😂😝😂hani erken olur falan mazallah
Yok, olmaz... O kadar direksiyon ve VİTES hakimiyetim var çok şükür 🤣
Hhahaha tamamm😂😂
İstersen vitesi sen değiştir 🤣
Ergenler vites kolunu tutmayı bilmiyor, bana sen lazımsın bebeğim 🤣
Kaza olmasın diye emniyet kemeri takılmaz, kaza olursa ölmemek için emniyet kemeri takılır 😂
Ayrıca hızlı giden atın boqu seyrek düşer 😂
Ahahhahah kaza boşalmak bu arada😂
Bu cümleden sonra turbo açılır ve 6. Vitese takıp tam gaz gitmek gerekir. Sol açıksa durmak yok 😂
Ahahhaha 6. vitese bide😂😂😂sol açık ama kaza olursa diye bi önlem de gerekmez mi öyle bastın mı tam gaz her an kamyonu devirirsin tehlikelü😂
Merak etme frenim sağlam. Ne zaman basacağım da bildiğim için sorun olmaz 😂
daha hızlı denince aklıma şu geldi 😂😂
Puhahbahhahah çok iyi yaaaa🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝
O sıra çok fazla önlem alıyorsun ama sadece kafanda
Ahhaha gerçekte the end mi😂
Ahahhahahh işe yarıyosa o sırada bunları düşünmek, gerçi ekonomik sorunları düşünsen değil boşalmak tam tersine komple iner 😝😝🤣🤣
bence daha hızlı düğmesi olmalı seks elektronik hale gelmeli
Hahhaha
Emniyet kemeri hep takıyoruz ve zaten hızlı ve sert olduğumuz için pekte sorun olmuyor
Kaza yoksa süper😈
İyi bir şoför yüksek hızda ve sert virazjlar da kaza yapmaz zaten 😏
Zor olsa da son nefesime kadar ulaşmaya çalışıyor ve de ulaşıyorum, Sonrasında tabiki pert.
Sonrasında hiç kaza yapmadan yolun sonuna ulaşıyorum. Tecrübenin çok faydası var.
Süpersinn😈
Emniyet kemeri takmıyorum kendime güveniyorum sağ şeriti kapatırım giderim … 😬😀
Ahhahahah hadi bakalım😂😂
bazen trafik kazası olur aşırı hızlanınca
araç yoldan çıkıp bazen başka yola girebiliyor.
Hahaha tehlikeli işler:)
ilk başlarda (18-19'larımda) bu uyarıyı alınca elima yağına dolanıyordu :D
Hahahah 5 yıl geçince artık dolaşmıyor diyosun güzel😂😉
Trafikte ceza kural çok, ama sekste her şey serbest.
Ama işte hız yaptıkça erken boşalabilirsin 😉
Komuta uymamak. Ben istediğim gibi yaparım o da bana uyar. Yalvarsin ağlasın acısın çığlık atsın. Zevk aldığından emin olmalıyım
Anam alıyor işte kadın daha hızlı diyo bağırıyo napsın😂😂
Ahhahah manyaksın biliyon dimii😝😝😝olum niye ağlasın yalvarsın zırlasın aaa delüye bak😂😂
Hadi len sensin manyak.. bana bakma sen millet koca meme severken ben minnak seviyorum. Buna da manyaklik diyorlar. Değişiğim sanırım 😂
onun tadı başka sen hele bir kızran ve yalvar bakalım adam kaç kaplan gücüne çıkıyor
Bu soruyu okuyarak nasıl tahrik olabilirler dndjddjf ne garip varlıklar allam
Canlandırarak😉😈
Trafik canavarına dönüşmeyin de ahshahah
Ahhahaha canavara dönüşüp kaza yapamamaları gerek işte😂
Durumu zorlaştırsa da keyiflendiriyo o kodun gelmesi
Dimi o kodun gerçekleşmesi de bizi😈😉
Öyle gerçekten
O kodu en son ne zaman kullandın
Kız söylesene bee
ben her ihtimale karsi bir kemer takiyorum ve bir ilac aliyorum malum bazen kemerde korumuyor
Ahhahaah kemer takıp işini sağlama alan bi arkadaş😈😂
malum bir kac kez kemerde kopmalar yirtilmalar olunca ufak tefek kazalar atlattik artik garwnticiyim
Emniyet kılıfı olabilir
İçine boşalma kazası değil bu erken boşalma kazası:)
Emniyet şeridini ihlal ederse
İşte o da sıkıntı😂
Acımasızca frensiz biber gibi
Hahah iyimiş
Seri ama çok dikkatli
Güzell
Seri ama dikkatli 😈😈😈
Hımmm güzell😈
Tahrık olmam normal mi
Normal tabii yani tek değilsin😈😉😂
Can yakmamaya ve kaza yapmamaya özen gösteririm 😎
Hahah kazaya önlem?