Soruyu lütfen cozutmadan cevaplayalım. Cinsellik kategorisinde sormadım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİdeali sana yetebilendir. Herkeste aynı olmaz ki bu. Kimi kadın acıdan zevk alır zorlanmak ister. Kimi kadın canım yanmadan zevk alayım der. Ülke ortalaması 14 falandı sanırım. Ama bence bir kadının mutlu olması için en az 17 falan olmalı
13 Yorumla
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim cevabınız için. O zaman 14 ortalama ve ideal olan bunun altı normal değil doğru mu?
- 1 yıl
Evet aynen öyle
Soran1 yıl👍🏻👍🏻
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılTıbbi olarak Dünya ortalama penis boyu 13 cm olarak kabul edilir. 10 cm ile 16 cm arası da ortalama ölçü aralığı olarak tanımlanmıştır. Ancak şu bir gerçek ki kadınlar 13 santimin altındaki penislerden pek de haz almıyor genellikle 15 16 cm gibi ölçüleri en çok zevk aldıkları ölçü olarak tanımlıyorlar
Sen sitede o ağzını açıp 18 cm 20 cm 22 cm gibi konuşanlara çok da itibar etme Çünkü kadının zaten bir Vajinal derinliği vardır ve bu da genellikle 16- 17 cm civarındadır. Bundan daha fazlasını zaten alamaz içine
15 Yorumla
Soran1 yılYok zaten 17 üzeri diyenlere inanmıyorum çoluk çocuk ciddiye almıyorum bile sadece merak ettiğim 15 cm penis boyu olan bir erkek normal mi sayılıyor yani çoğu erkekte mi oran böyle
- 1 yıl
15 cm 16 cm gibi ölçüler her erkekte bulunan bir şey değildir ya da erkeklerin çoğunda bulunan bir şey değildir
Soran1 yılAnladım 👍🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılkadının g noktası 7 cm oldupu için orayı 7 cm bir penis gayet uyarır ama genel kanıya göre de penis 10 vm altındaysa da mikto penis olarak geçiyor vajina derinliği de yaklaşık 10 cm onun için 10cm üstü her penis makbül derim
10 Yorumla
Bilimsel olarak 9 cm den sonrası cinsel haz için yeterli. Ülke ortalaması 12-13 cm diye biliyorum. Olay boydan çok uyumla da alakalı. Belirleyici bir çok sebep var bu verilere göre herkesin ideali kendine göre değişir.
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tr geneli 13-14 zaten araştırmalarangöre. Hadi bizim de idealimiz 16-17 olsun ki o bile az bulunur.
43 Yorumla
Soran1 yılSitede herkes 16-17 ama baksana shshsh
Soran1 yıl🙄 cidden
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÜlke ortalaması 14,5 cm. 15-17 cm yeterli sizin için. Ayrıca boyundan daha önemlisi, kalınlığı.
12 Yorumla
Soran1 yılKalınlık kısmında ortalama ne bilmiyorum.
- 1 yıl
Onu ben de bilmiyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadından kadına göre değişir. Ama bilimsel olarak 7 cm yeterlidir. Kimi kadına 14 cm büyük gelir, kimisine küçük gelir. Bu kadının organına bağlı bir şey. Kimisi kalınlığı sever, kimisi uzunluğu.
16 Yorumla
Soran1 yılBu cinsellik kısmı için geçerli olan bir durum ben sağlık açısından olan ideal boyu sormuştum aslında
Cevap sahibi1 yılYani çocuk yapmak için mi?
Soran1 yılErkeklerde genel olarak bu oran kaç Türkiye ortalaması?
Cevap sahibi1 yılTürkiye'de penis boyu ortalaması 14. Çocuk yapmak içinse 7-8 cm yeterli.
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılUzunluk olarak araştırmalara göre 8 cm kadınları tatmin etmeye yetmektedir teşekkür
12 Yorumla
Soran1 yıl10 diye biliyordum.
- 1 yıl
Yok altında kalanlara geçmiş olsun djsjsjs
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Mutlu olmasını bilen kadınla ac gözlü kadın arasında baya fark var. 😂
10 YorumlaPeki tamam bakalım doğru anladım mı? Erkek demi özellikle yani cinsiyetini vurgulamadan söylesen korkunç olurdu soru
03 Yorumla
Soran1 yılDoğru Türkçe kullanmam için şart söylemem buna mı takıldınız?
Soran1 yıl😒 sizin bakış açınız açık aramaya yatkın heralde
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkesin fikri değişik olabilir kimisi 13 normal der kimisi en az 18 der benim 13 cm kalın birden çok kişiyle ilişki yaşadım memnun olmayan olmadı hatta doggy pozisyonda sert yaparken acıdı diyenler bile oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrtalama penis boyutu 13 cm. Ama internette sorarsan 17 cm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim 17-18 bandında partnerlerim her zaman memnun olmuştur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBi benim ki heralde 😀 13 cm 😂😉🤪 herkesinki 18 dem yukarı mk 😀 nasıl oluyo lan bu 😂 😂
(Not: 180cm im 67 kiloyum 43 giyiyorum)019 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum herkes sallıyor gibi hissediyorum.
Cevap sahibi1 yılÇoğu sallıyor mk 😂
Halbuki hepsinin 3aşşa 5 yukarı aynı mk
Ben beraber olduğum paralıları referans alırım onlar genelde standartlardan büyük olduğunu söyler (banada inanma😂)
Soran1 yılYok artık standartlardan falanda yüksek değil.
Cevap sahibi1 yılBen sana banada inanma dedim 😀
Yukarıda yazan doğru değil ölçmedim ama bence 17-18 vardır
Ben işin uzmanlarından duyduğumu söylüyorum ve bunu tahrik etmek için değil kızarken-isyan ederken söylediler
Soran1 yılBir tane sevgilim oldu bir bilgim yok hani ne kadar iyidir kaç cm kalınlık ne bilmiyorum ama kendisi bana inandırdı büyük olduğuna vs o kişiden ayrıldım şu an diyorum gerçetekn bi tek buna mı özgüydü 😒 yorumlara bakınca çocuğun rakamlar geride kaldı baya
Cevap sahibi1 yıl😂😀😂😀 sen yapra yiyince aklın başına gelmiş kusura bakmada 😂😂
Çoğu abartır şöylede böylede falanda filan diye
Kadınlar genelde doğruları bilmek yerine istediklerini duymaya odaklanmışlardır seninde yanılgın bu olmuş
Soran1 yılYo istediğimi duymak değildi kendisi abarttı
Cevap sahibi1 yılSence büyük olduğunu hiseettin mi
Soran1 yılBen kendisiyle bir ilişki yaşamadım ama gördüm yani ilk kez gördüğüm için kıyaslama yapamıyorum
Cevap sahibi1 yılBaşka sevgilinde mi olmadı 🙂
Soran1 yılHayır olmadı istemedim
Cevap sahibi1 yılHmm anladım belki onunla bi karşılaştırma yapabilridnn diyecektim ama...
Soran1 yılKarşılaştırma yapmakta aslında istemiyorum bu hem beni üzer hem karşımdakı insanı seversem zaten her şekilde bir dokunuşu bile beni iyi hissettirir diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılYani bence karşılaştırma pek önemli değil ya da ben boyunda çok önemli olmadığını düşünüyorum daha farklı tahrik etme ve etkileme ve haz yöntemleri mevcut iken bence boy olayı sonraya kalıyor bence
Kadınla ilgilenmek yatakda kendini ona adamak bence onu daha çok tahrik edecek şeyler
Soran1 yılHaklısınız bunlar önemli olan o yüzden insan evleneceği insanı iyi seçmeli
Cevap sahibi1 yılAma işte bu gibi durumlarda insanın içine girmeden pek bilemiyorsun ne olduğunu
En iyi örnek sende
Soran1 yıl😒 bir kerede konuyu cozutmayın ya
Cevap sahibi1 yılHayır cozutmuyorum
O anlamda söylemedim
Cevap sahibi1 yılSorunu beğencem diyorum sen anla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenimki 16,5 cm, kalınlığı 4 cm, başı kalın, rengi kırmızımsı pembe arası, yeterlimi
00 Yorumla
1 yıl16 ve üzeri
510 Yorumla
Soran1 yılİdeal diyorum... Ortalama yani?
- 1 yıl
Ortalaması 13-14 cm. Bana göre ideali 16 üzeri
Soran1 yılBunu anlayamazsınız ki sonuçta birini tanırken veya severken bunu sorarak ilişkiye başlamıyoruz
Soran1 yıl@Cefternal e gördük diyelim istediğimiz gibi değil ama o kişiyi seviyoruz ne yapıcaz?
Soran1 yıl@Cefternal Evet sorum gayet normal bir soru özelden anlatabilecek mevzulara girmem.
- 1 yıl
Başka yerde konuşun bunu lütfen. 10 saniyeden bir bildirim geliyor
1 yıl14 cm dir fazlası da eksiğide işe yaramaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yıl15cm 17cm arası ideal
10 Yorumla 10 kısa 15 ortalama 20 çok iyi
10 Yorumla
1 yılpenisin boyu degil kalinligo onmli
14 Yorumla
Soran1 yıl🙄
- 1 yıl
ne oldu kiz sasirdin
Soran1 yılOnu nasıl sorabilirim genel olarak kimse ölçmemiştir kalınlığı
- 1 yıl
sorma yuz yuze gelince sevisin uygun ortamda
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence 15 olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılBenim 22-23 civarı bir şey daha dün ölçtüm
00 Yorumla
1 yılSahibinden sifir kullanilmamis 17 cm satilik😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılİdeal vajina nasıl ise büllük de öyledir
00 Yorumla
1 yıl17 diyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl14 ya da 15
10 Yorumla
1 yılBence 15 16 çok ideal
10 Yorumla
1 yılBu noktada bence kesin bir cevap yok
10 Yorumla
1 yılEn az 16 cm olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. 15 üzeri
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. 12 13 uzeri
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimki 17 partnerlerim hep memnun kaldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
1 yıl17 18 ideal
10 Yorumla
1 yılBenim 19 ideali kaç bilemem
03 Yorumla
Soran1 yılSorumda neyi sormuşum bakar mısınız? Bizene sizin ölçülerinizden
- 1 yıl
İnanmıyor musun cidden başka yorumda inanmadıgını belirtmişsin de
Soran1 yılİnanmıyorum evet.
1 yıl13 14 cm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 16 yeter sana
00 Yorumla
1 yıl21 cm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 13 yeterli diyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen kaç istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 25 cm ama yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yıl19. 21
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım