Cinsel Yaşam Libidom yüksekken ben, ben değilim. Herkes böyle mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 220 böyle diyenleriniz var mı? Libidom yüksekken ben, ben değilim. Herkes böyle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aynen bu ben işte çoğu zaman başka bir insana dönüşebilirim. Tabi dönüştürenede bakmalı diyorum.. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Üff kesinlikle ya geçenlerde bir çocukla sexting yaptık öyle cümleler çıktı ki ağzımdan sanki p. rno starıyım ben bile kendime şaşırdım😅 7 10 Yorumla Soran 1 yıl qıwhwıdnekmd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra okurken kızardım tabi :)) Yorumla Soran 1 yıl yaşandı 🤭 o esnada söylediklerimi sonradan okumaya utanıyorum siliyorum ben hemen qğdleldö Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadar iyi anlıyorum ki Yorumla Soran 1 yıl kader arkadasiiim jqdhekdn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ❣️❣️ Yorumla serkan-demir 1 yıl Denemek lazım 😉 Yorumla CanBulur21 1 yıl Guzel ama Yorumla Mericeyn10 1 yıl Azgınlık işte hahaha Yorumla phhml016 1 yıl Çok güzel Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla öyle bi çapkın oluyorum ki hep öyle olsam herhalde etrafım kız kaynardı ama yooohh geçince yine mallık versiyonumuz aktif oluyo yok mudur kalıcı çözümü 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/k6WKUN8SZXU... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl qohdkemdlrmf Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl 😆 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Snicker reklamı gibi bu ama. Kadın yapısında kendinden geçme vardır yapmam dediğini yapabilir baştan çıkınca. Bu herkes için gecerli değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yüksek libidoluyu severiz. Birlikte olur kendine getiririz dermisim. Şaka bir yana oluyor bazan dediginiz 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. öyle oluyor bende de, illa bir yere sokmam gerekiyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sokucak kimsen yoksa napıyosun 😄 Yorumla tamitamina34 1 yıl sana sokuyorum :D Yorumla Soran 1 yıl ciddi sormuştum ya Yorumla tamitamina34 1 yıl pek de ciddiydin sorarken gördüm evet Yorumla
niggative Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Biz erkekler zaten iki organla düşünüyoruz, o yüzden hiç yoruma gerek yok ahahaha 0 2 Yorumla Soran 1 yıl maalesef öylesiniz Yorumla niggative 1 yıl Biyolojik olarak yapımızda var. Ben de öyle olmayı istemezdim ama bazen kontrolü eline alıyor maalesef 😔 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bi libido yüksekken birde karnım açken ben ben değilim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. libidomuz yüksekken biz 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eğer partner varsa onun ağzını kapatmam, el yoluylaysa kendi ağzımı inlemekten kapatmam gerekiyor 😅 0 11 Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende seçenek bol tabi, istediğin şeye sürtünebiliyorsun, yastık, el falan 😅 Yorumla Soran 1 yıl evett bazen de topuğumun üstüne oturuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aaa bu ilginç ve yükseltti anlık 😅 Yorumla Soran 1 yıl öyle yaani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendi tadına baktın mı hiç, iyice kendine kaybedip mesela Yorumla Soran 1 yıl yok ya kokusu bile midem bulandırıyo wojdkemd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi ya, kana kana içiyormuşum falan di mi 😂 Yorumla Soran 1 yıl siz icersiniz ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama başımı iteceğini düşünmüyorum :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dili de devreye sokarsak özellikle Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç düşündünmü yüze oturmuş yaşatırken o dile akan suyunun emilerek yutulduğunu izletmeyi 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. El kaldırıyorum 😅 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Azıcık canavarlasıyoruz iste 0 2 Yorumla Soran 1 yıl azıcık Yorumla Mitsuhide 1 yıl Yani azıcık tokattan falan bisey olmaz Yorumla
asterionn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet insan farklı birine dönüşüyor resmen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl cidden Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Keşke senin gibisi bana denk gelse... 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ahahshahs evet aynen 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Benim içindekileri bir bilsen 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Evet çoğu sapıtıyo merak etme herkesde gizliyor 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bi anlık zevk işte patlayınca bitiyorrr 0 5 Yorumla wkertenkele 1 yıl Eee ne olsun istion 😬🤣 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl @wkertenkele adrenalin tutku devamlı kan pompalasın istiyorum ama olmuyor 🥹 Yorumla wkertenkele 1 yıl Bizden gecmis artik dostum, birak o sewdalari😝🤓 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl @wkertenkele ben iyiyim geçmedi sen kendine bak 😀 Yorumla wkertenkele 1 yıl Hani bakim, nasil gecmedi 🤪 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Libidosu yüksekken, kimse kendi gibi olmuyor! 😂 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Aynı ben işte libido konusunda 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. şu an tamda bunun diyorum 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biri benim. Yatakta fena azarım. 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. hangımız kendımızız kı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Direkt uyuyorum yoksa ben bile kendimi tanımıyorum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl ben de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyumazsan ne oluyor uyursan ne oluyor.. 🤔🤔 Yorumla Soran 1 yıl uyumazsam mastürbasyon yaparim uyursam yapmam bu kadar basit wudheodm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣😂🤣😂🤣 seninkini iyiymiş Ben uyursam uyanınca kendiliğinden oluyor uyumazsam ay sonu kol gibi su faturası gelir kesin 🤣😂🤣😂🤣 Yorumla Soran 1 yıl o değil de o emojiler nası öyle oldu wudheodm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hızlı yapınca yapay zeka yapıyor 🤣😂🤣😂🤦♂️🤦♂️ Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bendeee 3 0 Yorumla
_chelios_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl maalesef her gün dimdil 0 8 Yorumla Soran 1 yıl yuh be Yorumla _chelios_ 1 yıl Noldu be Yorumla Soran 1 yıl her gün de dimdik olmaz ya Yorumla _chelios_ 1 yıl Gelde gör 😝😂 Yorumla Soran 1 yıl neye yükseliyorsun ki bu kadar Yorumla _chelios_ 1 yıl 29um 15 yaşından beei böyleEski sevgilmle duzenli yapıyordukDoyuramıyordu beni yoruuluyordu Yorumla Soran 1 yıl gecmis olsun Yorumla _chelios_ 1 yıl Sağol :) Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Herkes aynı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öyleyim 0 0 Yorumla
AngelRangel19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Eğer şanslı olan kimse çok iyi bir deneyim yaşar 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Aynı ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet ben de aynı senin gibiyim bebeğim 🔥🔥🔥 0 4 Yorumla Soran 1 yıl gelmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden aşkım Yorumla Soran 1 yıl iticisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilim ispat ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aynen bu ben işte çoğu zaman başka bir insana dönüşebilirim. Tabi dönüştürenede bakmalı diyorum..
Üff kesinlikle ya geçenlerde bir çocukla sexting yaptık öyle cümleler çıktı ki ağzımdan sanki p. rno starıyım ben bile kendime şaşırdım😅
qıwhwıdnekmd
Sonra okurken kızardım tabi :))
yaşandı 🤭 o esnada söylediklerimi sonradan okumaya utanıyorum siliyorum ben hemen qğdleldö
O kadar iyi anlıyorum ki
kader arkadasiiim jqdhekdn
❣️❣️
Denemek lazım 😉
Guzel ama
Azgınlık işte hahaha
Çok güzel
Valla öyle bi çapkın oluyorum ki hep öyle olsam herhalde etrafım kız kaynardı ama yooohh geçince yine mallık versiyonumuz aktif oluyo yok mudur kalıcı çözümü
...
qohdkemdlrmf
😆
Snicker reklamı gibi bu ama. Kadın yapısında kendinden geçme vardır yapmam dediğini yapabilir baştan çıkınca. Bu herkes için gecerli değil
Yüksek libidoluyu severiz. Birlikte olur kendine getiririz dermisim. Şaka bir yana oluyor bazan dediginiz
öyle oluyor bende de, illa bir yere sokmam gerekiyor
sokucak kimsen yoksa napıyosun 😄
sana sokuyorum :D
ciddi sormuştum ya
pek de ciddiydin sorarken gördüm evet
Biz erkekler zaten iki organla düşünüyoruz, o yüzden hiç yoruma gerek yok ahahaha
maalesef öylesiniz
Biyolojik olarak yapımızda var. Ben de öyle olmayı istemezdim ama bazen kontrolü eline alıyor maalesef 😔
Bi libido yüksekken birde karnım açken ben ben değilim
libidomuz yüksekken biz 😂😂
Eğer partner varsa onun ağzını kapatmam, el yoluylaysa kendi ağzımı inlemekten kapatmam gerekiyor 😅
😄😄
Sende seçenek bol tabi, istediğin şeye sürtünebiliyorsun, yastık, el falan 😅
evett bazen de topuğumun üstüne oturuyorum
Aaa bu ilginç ve yükseltti anlık 😅
öyle yaani
Kendi tadına baktın mı hiç, iyice kendine kaybedip mesela
yok ya kokusu bile midem bulandırıyo wojdkemd
Hadi ya, kana kana içiyormuşum falan di mi 😂
siz icersiniz ya
Ama başımı iteceğini düşünmüyorum :)
Dili de devreye sokarsak özellikle
Hiç düşündünmü yüze oturmuş yaşatırken o dile akan suyunun emilerek yutulduğunu izletmeyi
El kaldırıyorum 😅
ben hep öyleyim bulamadık böyle yüksek birini
Azıcık canavarlasıyoruz iste
azıcık
Yani azıcık tokattan falan bisey olmaz
Evet insan farklı birine dönüşüyor resmen
cidden
Keşke senin gibisi bana denk gelse...
Ahahshahs evet aynen
Benim içindekileri bir bilsen
Evet çoğu sapıtıyo merak etme herkesde gizliyor
Bi anlık zevk işte patlayınca bitiyorrr
Eee ne olsun istion 😬🤣
@wkertenkele adrenalin tutku devamlı kan pompalasın istiyorum ama olmuyor 🥹
Bizden gecmis artik dostum, birak o sewdalari😝🤓
@wkertenkele ben iyiyim geçmedi sen kendine bak 😀
Hani bakim, nasil gecmedi 🤪
Libidosu yüksekken, kimse kendi gibi olmuyor! 😂
Aynı ben işte libido konusunda
şu an tamda bunun diyorum
Böyle birini görmedim
Biri benim. Yatakta fena azarım.
Ben ben değildim eskiden
hangımız kendımızız kı
Direkt uyuyorum yoksa ben bile kendimi tanımıyorum
ben de
Uyumazsan ne oluyor uyursan ne oluyor.. 🤔🤔
uyumazsam mastürbasyon yaparim uyursam yapmam bu kadar basit wudheodm
🤣😂🤣😂🤣 seninkini iyiymiş
Ben uyursam uyanınca kendiliğinden oluyor uyumazsam ay sonu kol gibi su faturası gelir kesin 🤣😂🤣😂🤣
o değil de o emojiler nası öyle oldu wudheodm
Hızlı yapınca yapay zeka yapıyor 🤣😂🤣😂🤦♂️🤦♂️
Olmuyor
Ben varım
sen beyaz tenlı mısın?
Var tabi ki olmaz mı
Bence o an kadın grup sekse bile evet diyebilir.
Bendeee
Yapamadıktan sonra olsam ne olur olmasam ne olur
evet
maalesef her gün dimdil
yuh be
Noldu be
her gün de dimdik olmaz ya
Gelde gör 😝😂
neye yükseliyorsun ki bu kadar
29um 15 yaşından beei böyle
Eski sevgilmle duzenli yapıyorduk
Doyuramıyordu beni yoruuluyordu