Kadının/erkeğin erpjen bölgelerini bilmek ona göre davranmak uyarmak kişiyi tecrübeli kılar mı yoksa tecrübe kriteri farklı mıdır?

Kadının/erkeğin erpjen bölgelerini bilmek ona göre davranmak uyarmak kişiyi tecrübeli kılar mı yoksa tecrübe kriteri farklı mıdır?

Uygulamaya dökülmeyen her şey havada kalır.. bunun dışında teoride bildiğin o bilgiler uygulamaya geçtiğinde de elinde kalabilir.. çünkü çok farklı değişkenler var seks esnasında.. partnerinin tutumu.. ortam.. senin pskolojik durumun.. o an kafanla ruhunla orada mısın mesela.. ya da partnerin orada mı..
😅.
Bana göre evet. Cinsellikte tecrübe genellikle çoklu ilişkilerle ilişkilendirilir, çok kişiyle birlikte olan tecrübeli kabul edilir. Ama asıl tecrübe, kadını veya erkeği gerçekten tanımak, onun bedenindeki haz noktalarını en iyi şekilde analiz edip ona göre davranmaktır. İşte bu benim için cinsellikte gerçek tecrübeyi tanımlar..
Bilgi teoriktir. Tecrübe ise pratik gerektirir. Yani erojen yerleri bilmen seni bilgili yapar. Ama tecrübeli olman için uygulama yapman gerekir. Nerelere nasıl dokunman gerektiğini, bu dokunuşlara partnerinin nasıl bir tepki verdiğini her bir uygulamada görmek ve her uygulamanın üzerine yeni bilg eklemek seni tecrübeli yapar.
Yaşayarak zaten tecrübe edinmiş bulunuyoruz
Cevap
8Cevap
Sadece bölgeleri iyi kötü herkes bilebilir. Önemli olan ne yapacağını da bilmesi.
Erojen mi o nedir 😂😂 Zinhar günah
Bunlar cız konularmış annem kızıyo 😂
@Degisik_-_ Hahaha cız konular çok iyi ya
Öğh kaka öğh kaka 🤣🤣 @Degisik_-_
Onları bilmekte fayda var, birlikte daha güzel vakit geçirmek için iyi olur. Tecrübesiz biri ile olmak istemem.
Bilgi tecrübenin anahtarıdır diyebilir miyiz o zaman
Aynen öyle
👌👌
Herkesçe bilinen belli başlı erojen bölgeler vardır elbette bunları bilmek zevk alma ve verme şansımızı yükseltir. Ama partneri iyi tanımak bence asıl olay. Herkesin etkilediği nokta farklı olabilir. Hatta erojen sayılmayan bölgeler bile bazen sekste farklı etki bırakabilir. Bölgeleri tanımak değil de partneri tanımak önemli olan
Ben bilmiyorum öyle şeyler. Erojen bölge ne ola ki? 🤣
Bilgili kılar ama tecrübe uygulamada ortaya çıkar. Kişiden kişiye değişen erojen bölgeler olduğu gibi, genel erojen bölge olarak kabul edilen noktasına dokununca, bundan rahatsız olan kişilerde var.
Sevdiğin arzuladığın kisinin bedenini tanırsın zaten. Tecrübe onun bunun altinda gezmek değil insan 1 kişi ilede sağlam tecrübe ye sahip olur.
Bilmek başka uygulamak başka şey. Şey gibi öpmek başka nefes vermek başka.
Tecrübe denemek denemek, yapmak demek bilmek değil yapmadan bilen tecrübeli değil bilgilidir.
Tecrübe ayrı bir şey, bilmek ayrı. Sadece öğrenmişse tecrübe olmaz. Tecrübede yaşanmışlık vardır.
Her kadının ya da erkeğin erojen bölgesi farklıdır 😂
Bilmek ayrı, tecrübe ayrı.
Tabiki yapar zevk alınan noktaları bilmek
Kesinlikle onemli bir kriter
Bilip üstüne uygulayarak tecrübe etmek lazım.
Yapar
Evet tecrübeli kılar
Tabiki
Yapar evet
Farklı kılar.
Hayır yapmaz.
Tecrübe daha önemli
Sen kimsin
Bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?