Cinsel Yaşam Kızlar erkeğe nude atmaktan ne anlıyor? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 🙄veyahut karşılıklı ne anlıyolar Güncellemeler1 yıl Heleleciler grubu Kızlar erkeğe nude atmaktan ne anlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sapıklar işte.. ben istemem de atmam da 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Aferin
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl zevkli durum karşılıklı haz şehvet tutku bunlar önemli şeyler bir de insan hoşlandığına veya sevdiğine atabilir bu çok normal 0 22 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Susar misn hiç mi mideniz bulanmiyo Yorumla EngEteM 1 yıl niye bulansın karşılıklı bir durum işte şehvet var haz var arzu var ilgi var ne güzel işte Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bu tür durumlar tek bir kişiye özel olur tek bir kişi ile yaşanır oda evlenirken. Yorumla EngEteM 1 yıl zaten birçok kişiyle olmuyorsun :D hayatında kim varsa onunla işte eğer başkalarıyla durmadan diyorsan o ayrı Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Knk şu an millet haftada 3,4 kişi ile konuşup date üzerine date yaptığı icn 1 kişi ile sınırlı kalmiy9 Yorumla EngEteM 1 yıl hahahahaha güldürdün Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yalan mı yok flort uygulaması yok nude yok açık ilişki ay sçicam böyle işe sinirlendim ya şeytanlar ne olacak Yorumla EngEteM 1 yıl sakin ol sakin ol derin bir nefes al :D Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Size ne anlatılır ki zaten git işte hadi sende at yazık beklemesinler Yorumla EngEteM 1 yıl ben atmıyorum bana atıyorlar :D Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Pazar malı Yorumla EngEteM 1 yıl atıyorlar napalım Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sen ne yapiyosn dur dur ben diyeyim offf bu ne be yalarım helrlelele yaparım mi diyosn Yorumla EngEteM 1 yıl hahahahahahahahahashdhasdhahdahsdhashdashdahsdhsadhadhashdsah Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Çakal Yorumla EngEteM 1 yıl aşırı güldüm Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yaptığına eminim ama 😒 Yorumla EngEteM 1 yıl Hepsine değil Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sadece pempelilere özel diyosn yani Yorumla EngEteM 1 yıl Pembelilerin pempesine Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ebesinin ebesi Yorumla EngEteM 1 yıl 😂😂 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kendilerini cinsel olarak. Tatmin etmeye çalışıyorlar. Basit insanların tercihi!🤷 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Helal reis Yorumla KSM-Y 1 yıl 😌🙏 Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aslında gereksiz boş iş ciddiysen bir süre takıl ve evlen. Evlenince yap. 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Aferin Yorumla Blueeeman34 1 yıl 🙋🏼 sagol Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Konuştuğun ya da sevgilin partnerin olan kişiyi öyle görmek güzel ve erotik bişi 0 7 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bomboş bisi Yorumla Barmecide 1 yıl Kişiye göre değişir bir şey diyemem Sevgililer ya da evlilerde yapıyor sonuçta Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sevgili haram evli helal knk bunu ayırt edecek beyine sahip degilmisnz Yorumla Barmecide 1 yıl Sana göre öyle başkasına göre değilHerkesin bakış açısı farklı Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hepsi orobo olduğu içn Yorumla Barmecide 1 yıl Milleti yargılamak sana düşmez benceHer koyun kendi bacağından asılıyor sonuçta Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hadi ya milleti dengeyi bozan sizlersiniz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bende anlamadım. Kaybedeceğini biliyorsun sonunda yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Cok süper bi duygu hele bide arsından gelirse himmmmm 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kes lan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evlenince kocalarıyla özelini paylaşmak varken değil mi? 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Aynen ya bu ne böyle sonra tehtit ediliyolar
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Para alan var karşılığı var yani 😊 0 4 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Gurur desen yerlerde Yorumla HeadSh0t 1 yıl Para varken gururu kim takar ya onlara göre 😊 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bk yesinler Yorumla HeadSh0t 1 yıl Yesinler 😃 Yorumla
D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kendilerince eğleniyorlar işte 😒 0 5 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sıcm böyle eglenceye Yorumla D0D000 1 yıl 👏😂 helal olsun ayakta alkışlıyorum. Millet savunuyor bunu ben anlamıyorum Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yorumlara bak kanser Yorumla D0D000 1 yıl Yemin ediyorum var ya 😅😂 Allah bizi iyi ters düz etmiyor vallahi helak olmaya hak kazanmışız şuna bak kimin eli kimin cebinde belli değil Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Valla öyle berbat olmuşlar hepsini Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Nude herkeste güzel durmuyor onu anlasalae keşke 0 0 Yorumla
Thefurkan24 Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl Beraber fışkırtma partisi ahhaha 1 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Anasının amy Yorumla Thefurkan24 1 yıl Ahahah Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. karşılıklı zevk 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Korlosloklo zovk Yorumla
Matarasiz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Kızlara sormak lazım bunun 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bende isteyen hemcinslerine sormak istiyorum Yorumla Matarasiz 1 yıl Pek sallamislar seni Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl her şey meraktan 😃 0 5 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Merakınıza sksunlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin soruna soksunlar Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Zoruna mı gitti aslan parçası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo öyle yoruma böyle cevap lale parçası Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ay hosttttt Yorumla
kediselin Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl keyifli 2 4 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sonra tehrtit ediliyorm diye agliyosunuz Yorumla kediselin 1 yıl tehditten korksam niye atayım paylaşsın umursamam Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ak buyur işte Yorumla kediselin 1 yıl ne var ya sen atmayabilirsin normal bulmayabilirsin ama atıyorsan riskleri zaten alıyorsun Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. heyecan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
sapıklar işte.. ben istemem de atmam da
Aferin
zevkli durum karşılıklı haz şehvet tutku bunlar önemli şeyler bir de insan hoşlandığına veya sevdiğine atabilir bu çok normal
Susar misn hiç mi mideniz bulanmiyo
niye bulansın karşılıklı bir durum işte şehvet var haz var arzu var ilgi var ne güzel işte
Bu tür durumlar tek bir kişiye özel olur tek bir kişi ile yaşanır oda evlenirken.
zaten birçok kişiyle olmuyorsun :D hayatında kim varsa onunla işte
eğer başkalarıyla durmadan diyorsan o ayrı
Knk şu an millet haftada 3,4 kişi ile konuşup date üzerine date yaptığı icn 1 kişi ile sınırlı kalmiy9
hahahahaha güldürdün
Yalan mı yok flort uygulaması yok nude yok açık ilişki ay sçicam böyle işe sinirlendim ya şeytanlar ne olacak
sakin ol sakin ol derin bir nefes al :D
Size ne anlatılır ki zaten git işte hadi sende at yazık beklemesinler
ben atmıyorum bana atıyorlar :D
Pazar malı
atıyorlar napalım
Sen ne yapiyosn dur dur ben diyeyim offf bu ne be yalarım helrlelele yaparım mi diyosn
hahahahahahahahahashdhasdhahdahsdhashdashdahsdhsadhadhashdsah
Çakal
aşırı güldüm
Yaptığına eminim ama 😒
Hepsine değil
Sadece pempelilere özel diyosn yani
Pembelilerin pempesine
Ebesinin ebesi
😂😂
Kendilerini cinsel olarak. Tatmin etmeye çalışıyorlar. Basit insanların tercihi!🤷
Helal reis
😌🙏
Aslında gereksiz boş iş ciddiysen bir süre takıl ve evlen. Evlenince yap.
Aferin
🙋🏼 sagol
Konuştuğun ya da sevgilin partnerin olan kişiyi öyle görmek güzel ve erotik bişi
Bomboş bisi
Kişiye göre değişir bir şey diyemem
Sevgililer ya da evlilerde yapıyor sonuçta
Sevgili haram evli helal knk bunu ayırt edecek beyine sahip degilmisnz
Sana göre öyle başkasına göre değil
Herkesin bakış açısı farklı
Hepsi orobo olduğu içn
Milleti yargılamak sana düşmez bence
Her koyun kendi bacağından asılıyor sonuçta
Hadi ya milleti dengeyi bozan sizlersiniz
Bende anlamadım. Kaybedeceğini biliyorsun sonunda yani.
Cok süper bi duygu hele bide arsından gelirse himmmmm
Kes lan
Evlenince kocalarıyla özelini paylaşmak varken değil mi?
Aynen ya bu ne böyle sonra tehtit ediliyolar
Para alan var karşılığı var yani 😊
Gurur desen yerlerde
Para varken gururu kim takar ya onlara göre 😊
Bk yesinler
Yesinler 😃
Kendilerince eğleniyorlar işte 😒
Sıcm böyle eglenceye
👏😂 helal olsun ayakta alkışlıyorum. Millet savunuyor bunu ben anlamıyorum
Yorumlara bak kanser
Yemin ediyorum var ya 😅😂 Allah bizi iyi ters düz etmiyor vallahi helak olmaya hak kazanmışız şuna bak kimin eli kimin cebinde belli değil
Valla öyle berbat olmuşlar hepsini
Nude herkeste güzel durmuyor onu anlasalae keşke
saçma sapan hareketler işte
Beraber fışkırtma partisi ahhaha
Anasının amy
Ahahah
karşılıklı zevk
Korlosloklo zovk
Kızlara sormak lazım bunun
Bende isteyen hemcinslerine sormak istiyorum
Pek sallamislar seni
her şey meraktan 😃
Merakınıza sksunlar
Senin soruna soksunlar
Zoruna mı gitti aslan parçası
Yooo öyle yoruma böyle cevap lale parçası
Ay hosttttt
keyifli
Sonra tehrtit ediliyorm diye agliyosunuz
tehditten korksam niye atayım paylaşsın umursamam
Ak buyur işte
ne var ya sen atmayabilirsin normal bulmayabilirsin ama atıyorsan riskleri zaten alıyorsun
heyecan