Cinsel Yaşam Sevişirken makyajdan rahatsız oluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler1 yıl Makyajın abartısını sormuyorum, fondötenin tadı falan acı değil mi? Sevişirken makyajdan rahatsız oluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sorun olmaz benim için 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben abartılı makyaj sevmiyorum. Bulaşan makyaj varsa rahatsız olurum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bulaşmasından değil, makyaj malzemelerinin tadı genel olarak acı öpüştüğünüzde falan acılık rahatsız etmez mi? Yorumla evindelisi_01 1 yıl Eder Yorumla
kulmehmet Takip Et Xper 4 Yaş: 62 , eic 59% 1 yıl Yani olunabiliyor bazen bence kadınlar dümdüz duj göz kalemi yapsın yeterli fazla abartıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır, aksine sert davranıp gözünden yaş getirip o makyajı akıtmanın verdiği haz muhteşem. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yalayıp yutuyoz zaten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Günceli okuyun lütfennn :)) Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Değil bence Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yooo rahatsız olmam 0 4 Yorumla Soran 1 yıl fondötenin tadı acı gelmiyor mu ya GaraGuru 1 yıl yani o an yalamıyoruz ya suratını :D Soran 1 yıl Sevişmek demişim soruda sevişmeden, yalamadan olur mu kuru kuru? GaraGuru 1 yıl tamam da yuzunu yalamam başka yerler varkan zaten ben oraları okşayıp yalarken o kadın ne hallere girer
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Heralde, boyayla mı yiyişecez 0 1 Yorumla Soran 1 yıl doğru cevap Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Adam o an makyajımı düşünecek 0 3 Yorumla Soran 1 yıl soruyorum Yorumla Seni_ben 1 yıl Anlıyorum ben seni ama işte dedim ya adam zevkinin peşinde iken orada sen makyaj koyup koymadığına mı bakacak Yorumla Soran 1 yıl güncele bak Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. E yani :D Abartılı ise rahatsız olurum :D 0 4 Yorumla Soran 1 yıl günceli okudun mu Yorumla Jagras 1 yıl hayır okumadım, okumayı da düşünmüyorum :D Her yazılanı okuyacak kadar vakit harcayamam insanlara :D Yorumla Soran 1 yıl ahhahahha Yorumla Jagras 1 yıl Selametle :D Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Olurum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu ne Yorumla sinan_63 1 yıl Ney bu ne Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tadından mı Yorumla elation 1 yıl Aynen. Bir de aksiyon hızlandıkça iki taraf da terliyor vs. Makyajlı o görüntü kötü Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Hayır bayılırım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl fondötenin tadı acı gelmiyor mu peki Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Bal kutusu kars incisi o güzel göğüsleri varken neden yüzünü yalayayım ki 🤣😂😄 Yorumla Soran 1 yıl Sende haklısın Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Haklıyım tabi bebeğim hadi kulakları emilir boynu öpülür dudakları öpülür ama bal kutusunun ballarını akarken kara incisinden yalamak varken yüz de yalanmaz yani Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 tamam bebeğim Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Yalayana kolay gelsin ne diyim yavru 😄😂🤣 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler size de kolay gelsin Yorumla VISDOMMAN 1 yıl E madem öyle sebep sun da ondan sonra kolay gelsin de bebeğim Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Evet, oluyoruz. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl neyinden Banker_Bilo 1 yıl Öpüşürken tadı geliyor. Soran 1 yıl Makyajsız doğal en güzeli Banker_Bilo 1 yıl Tabii ki öyle.
Askdocctoru Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Evet ozellikle abartiysa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl abartısını sormadım Yorumla Askdocctoru 1 yıl pekı nerede makyaj en cok Yorumla Soran 1 yıl Ten makyajı yani fondöten ya da cc bb krem sürülmüşse tatları acı. Öpüştüğünüzde o acılık rahatsız etmez mi? Yorumla Askdocctoru 1 yıl bb cok rahatsız eder Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. nıye olsunlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl fondotenin tadı falan acı değil mi Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl zevkten acıyı fılan kım umursarkı ohooo Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl makyajın tadından falan mı Yorumla Mrbrawn 1 yıl Evet ya Yorumla Mrbrawn 1 yıl Birde parfüm çok tene sıkılınca ağza acı bir tat geliyor Yorumla Soran 1 yıl sen bensin :D Yorumla Mrbrawn 1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl aynı düşünüyoruz anlamında hem makyaj hem parfüm konusunda Yorumla Mrbrawn 1 yıl Daha çok şey var ama burdan yazamam ki Yorumla Mrbrawn 1 yıl Gizlisin Yorumla Soran 1 yıl Evet gizliyim Yorumla Mrbrawn 1 yıl Konuşurduk Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. E bir zahmet ben sevmiyorum 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hiç seçmem 0 3 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Sevmem Yorumla Soran 1 yıl bende Yorumla ManyakBaron31 1 yıl 😘😘😘 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 6 Yorumla Soran 1 yıl sever misin rahatsız mı olursun anlamadım Yorumla magnumelegant 1 yıl Aşırı rahatsız ediyor özellikle boyun bölgesine sürülen kapatıcılar ve kalitesiz rujlar Yorumla Soran 1 yıl Beklediğim cevap Yorumla magnumelegant 1 yıl Tecrübe diyelim Yorumla Soran 1 yıl Olgun adamlar iyidir :) Yorumla magnumelegant 1 yıl Sadece iyi demek biraz hafif kaldı sanki🫢 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tâbiki olmuyorum hayır 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki rahatsız oluyor mu yoksa partnerin var mı şu an bilmiyorum ama Yorumla
Erkekler Ne Diyor
sorun olmaz benim için
Ben abartılı makyaj sevmiyorum. Bulaşan makyaj varsa rahatsız olurum.
Bulaşmasından değil, makyaj malzemelerinin tadı genel olarak acı öpüştüğünüzde falan acılık rahatsız etmez mi?
Eder
Yani olunabiliyor bazen bence kadınlar dümdüz duj göz kalemi yapsın yeterli fazla abartıyorlar
Hayır, aksine sert davranıp gözünden yaş getirip o makyajı akıtmanın verdiği haz muhteşem.
Yalayıp yutuyoz zaten
Günceli okuyun lütfennn :))
Değil bence
yooo rahatsız olmam
fondötenin tadı acı gelmiyor mu ya
yani o an yalamıyoruz ya suratını :D
Sevişmek demişim soruda sevişmeden, yalamadan olur mu kuru kuru?
tamam da yuzunu yalamam başka yerler varkan zaten ben oraları okşayıp yalarken o kadın ne hallere girer
Heralde, boyayla mı yiyişecez
doğru cevap
Adam o an makyajımı düşünecek
soruyorum
Anlıyorum ben seni ama işte dedim ya adam zevkinin peşinde iken orada sen makyaj koyup koymadığına mı bakacak
güncele bak
E yani :D Abartılı ise rahatsız olurum :D
günceli okudun mu
hayır okumadım, okumayı da düşünmüyorum :D Her yazılanı okuyacak kadar vakit harcayamam insanlara :D
ahhahahha
Selametle :D
Olurum
Bu ne
Ney bu ne
Evet
Tadından mı
Aynen. Bir de aksiyon hızlandıkça iki taraf da terliyor vs. Makyajlı o görüntü kötü
Hayır bayılırım
fondötenin tadı acı gelmiyor mu peki
Bal kutusu kars incisi o güzel göğüsleri varken neden yüzünü yalayayım ki 🤣😂😄
Sende haklısın
Haklıyım tabi bebeğim hadi kulakları emilir boynu öpülür dudakları öpülür ama bal kutusunun ballarını akarken kara incisinden yalamak varken yüz de yalanmaz yani
😂😂 tamam bebeğim
Yalayana kolay gelsin ne diyim yavru 😄😂🤣
Teşekkürler size de kolay gelsin
E madem öyle sebep sun da ondan sonra kolay gelsin de bebeğim
Evet, oluyoruz.
neyinden
Öpüşürken tadı geliyor.
Makyajsız doğal en güzeli
Tabii ki öyle.
Evet ozellikle abartiysa
abartısını sormadım
pekı nerede makyaj en cok
Ten makyajı yani fondöten ya da cc bb krem sürülmüşse tatları acı. Öpüştüğünüzde o acılık rahatsız etmez mi?
bb cok rahatsız eder
nıye olsunlar
fondotenin tadı falan acı değil mi
zevkten acıyı fılan kım umursarkı ohooo
Bazen
makyajın tadından falan mı
Evet ya
Birde parfüm çok tene sıkılınca ağza acı bir tat geliyor
sen bensin :D
Nasıl yani
aynı düşünüyoruz anlamında hem makyaj hem parfüm konusunda
Daha çok şey var ama burdan yazamam ki
Gizlisin
Evet gizliyim
Konuşurduk
E bir zahmet ben sevmiyorum
Yoo olmam
Olurumm
Hayir
Hayir
Hiç seçmem
Sevmem
bende
😘😘😘
Fazlasıyla
sever misin rahatsız mı olursun anlamadım
Aşırı rahatsız ediyor özellikle boyun bölgesine sürülen kapatıcılar ve kalitesiz rujlar
Beklediğim cevap
Tecrübe diyelim
Olgun adamlar iyidir :)
Sadece iyi demek biraz hafif kaldı sanki🫢
Tâbiki olmuyorum hayır
Seninki rahatsız oluyor mu yoksa partnerin var mı şu an bilmiyorum ama
Abartilmamışsa hayir