Cinsel Yaşam Çok istekli kadınla evlilik düşünülür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Sevgilimle 3 yıllık ilişkimiz var son zamanlarda çok fazla istekli oldum ve bu onunda dikkatini çekti sizce evlenmekten vazgeçer mi? Çok istekli kadınla evlilik düşünülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. düşünülür neden olmasın 0 0 Yorumla
Sadecehayallerim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Neden evlenilmesin ki? Ama o, vazgeçebilir bence evlenmekten. Sen de belli etme istekliliğini. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden vazgeçer ki Yorumla Sadecehayallerim 1 yıl Erkekleri öyle tanıyorum istekli kadınları pek sevmiyorlar yani severler ama evlenecekleri kadın olarak görmezler Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evlenmeyi daha çok ister emin ol. Hiçbir erkek karşısında onu arzulayan isteyen bir kadına karşı kötü düşünmez. 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 3 yıl naptın kız 1 yıl anca kurtarır evlen direk 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. vazgeçmez sanmam aranızda karşılıklı arzu olması iyi bir şey birlikte bu isteği atmalısınız bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Asıl isteği evlendikten bir süre sonra görecek, asıl o zaman pes edecek ))) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O zaman daha mı istekli oluyoruz 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence kadının isteği yaptıkça artıyor. Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Bence seviyor ise evlenir ama sadece cinsellik var ise bir şey diyemem 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden vazgeçilsin. Ama evlenince eşin tarafından istek azalıp bu durum onu rahatsız edebilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden azalıyor? Yorumla bidenemeli 1 yıl Galiba hani her daim yanında olduğu için monotonluk oluyor sanırım Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Korkutursan gecer tabiki 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Korkutmak nasıl Yorumla 06sevda 1 yıl Cok istekli görünme Yorumla
bilenadam1 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl vazgeçmez tek sebep o olmaz terk edecekse. hatta daha da bağlanır 0 0 Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hoşuna gitmesi gerekmezmi 2 1 Yorumla gacar4886 1 yıl Aynen öyle Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. dusunur ama fazlasından da korkar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden korkar Yorumla anticooor07 1 yıl yetememekden kadına bende vardı bı sevgılı sureklı ısterdı arabyla gıderken oral yapardı Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düşünmek ne balıklama atlarım 😂😅 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben olsam hemen evet derdim 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neguzel işte öyle birini bulsam ben de evleneceğim 0 0 Yorumla
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aksine evlenmek isterim sevgilin doyurabiliyormuda 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arayanin eline geçmez 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her erkeği seveceği ve isteyeceği cinsten 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Düşünülmez. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden ama Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. daha çok istemesi lazım 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İsterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
düşünülür neden olmasın
Neden evlenilmesin ki? Ama o, vazgeçebilir bence evlenmekten. Sen de belli etme istekliliğini.
Neden vazgeçer ki
Erkekleri öyle tanıyorum istekli kadınları pek sevmiyorlar yani severler ama evlenecekleri kadın olarak görmezler
Evlenmeyi daha çok ister emin ol. Hiçbir erkek karşısında onu arzulayan isteyen bir kadına karşı kötü düşünmez.
3 yıl naptın kız 1 yıl anca kurtarır evlen direk
vazgeçmez sanmam aranızda karşılıklı arzu olması iyi bir şey birlikte bu isteği atmalısınız bence
Asıl isteği evlendikten bir süre sonra görecek, asıl o zaman pes edecek )))
O zaman daha mı istekli oluyoruz 😅
Bence kadının isteği yaptıkça artıyor.
Bence seviyor ise evlenir ama sadece cinsellik var ise bir şey diyemem
Neden vazgeçilsin. Ama evlenince eşin tarafından istek azalıp bu durum onu rahatsız edebilir
Neden azalıyor?
Galiba hani her daim yanında olduğu için monotonluk oluyor sanırım
Korkutursan gecer tabiki
Korkutmak nasıl
Cok istekli görünme
vazgeçmez tek sebep o olmaz terk edecekse. hatta daha da bağlanır
Hoşuna gitmesi gerekmezmi
Aynen öyle
dusunur ama fazlasından da korkar
Neden korkar
yetememekden kadına bende vardı bı sevgılı sureklı ısterdı arabyla gıderken oral yapardı
Düşünmek ne balıklama atlarım 😂😅
Yok hoşuna gider merak etme
Ben olsam hemen evet derdim
Neguzel işte öyle birini bulsam ben de evleneceğim
Aksine evlenmek isterim sevgilin doyurabiliyormuda
Arayanin eline geçmez
Her erkeği seveceği ve isteyeceği cinsten
Düşünülmez.
Neden ama
düşünülür tabi ki
bir şey olmaz
daha çok istemesi lazım