Yani şimdi yok kötğ falanlar hiç denememiş olanlardır ya da yanlış şekilde yapmış olandır
inişli çıkışlı ilerlenip zevk zihnimizi ele geçirmeye başladığı zaman serte geçilmeli ve sonra insan zevkten transa geçiyor gibi
kim niye sevmezzz hahahah
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani şimdi yok kötğ falanlar hiç denememiş olanlardır ya da yanlış şekilde yapmış olandır
inişli çıkışlı ilerlenip zevk zihnimizi ele geçirmeye başladığı zaman serte geçilmeli ve sonra insan zevkten transa geçiyor gibi
kim niye sevmezzz hahahah
Kötü denemez ama iyi de denemez. Duruma göre, ihtiyaca göre değişir. Sadece fiziksel düzlemde yaşanıyorsa belki en iyisidir gerçekten ama duygusal ve ruhsal tatmin için yavaş ve yumuşak daha iyidir.
Genelde bizim insanımızda "erkek dediğin sert ve hızlı sevişir" programı olduğu için birçok erkek bu şekilde sevişerek, skor peşinde koşarak bilinçdışında erkekliğini ispatlamaya çalışıyor aslında.
Bir de sert cinsellik farklı duyguları ve insanın vahşi tarafını da tatmin ediyor. İçsel ihtiyaçlara göre yeri gelir hızlı ve sert olur, yeri gelir yumuşak ve yavaş olur. Belli bir kalıba sokmamak lazım.
Az önce senin kedili sorudan konu buraya ne ara geldi yaa 😅😂 ayrıca sevişmenin zirvesine doğru haz duygusu yükseldiği için herkesin beline kuvvet diyorum aynı zamanda baskın basanindir o yüzden basmaya devam 😅😂🤣
Bacım ben şimdiye kadar bir hanımefendinin elini bile tutmamış biriyim, gelmiş bana sert soft muhabbeti yapıyorsun. Ne bileyim ben, iyi olan kazansın, başka ne diyebilirim ki. 😃😃
Еzik mi oluyoruz bakir olunca 😃😃 Kibar biri olmanı beklerdim, çok ayıp ettin 😃😃
Cevap
16Cevap
zevk verdiği içindir
Şşşt uyuyorum ben, uyuyan devi uyandırmayalım
Kırılma anı oluyor bi noktada. Tam o an sertleşmeli her şey. Kısacası sakin başlayıp serte geçilmeli.
Ben sertten yanayım bir iki gitgelden sonra basıyorum
Softtan sert geçiş romantizmden duygu ile başlayan duygunun vahşileşmesi hayvansallaşma o an zevkten şekilden şekle girme
Bende sert iliski seviyorum. cok zevkli ve heyecan verici. Ters iliskide alistiktan sonra sert sekilde girmesi beni ucuruyor
Kadının teslim olma arzusuna hitap ediyor çünkü, bir de erkeğin gücünü hissetme isteğine...
Senin gibi güzel bir genç kadınla da çok zevkli olurdu sert seks...
Fenomen hanım tamam sizsiniz anladık en sert siz seviyorsunuz
Şunu şöyle anlatmayın arkadaş ya sonraa hayalini kurup hüsran yşayan dolu 😂😂😂
Uyarılma fazlalaştığı için galiba
Aslında zaten zihni zevkle geçirdiği zaman otamatik hızlanıyor insan zaten istemsizce
Yavaş başlayıp hızlı bitirmek nedeni de içeride verilen maks uyarı orgazm
Yavaş başlamak lazim ki elektro şok gibi olur hızlı hızlı yaptı mi hızlı on sevişme olmadan çokta mantıklı değil dimi sürekli de hızlı olamaz 🤣😂 enerji sonsuz değil
sert sevenler bılır cevabını dıgerlerıne anlatamassın
Bencede en zevk vereni sert ilişki
Senin yaşın kaç kız sert seks yapıyosun
BDSM en iyisi
Yaptın mı hiç
Neden merak ettin
Sevmek zorunda mı?
Onu kim diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?