Sevişirken utanmıyorlar mı? Dindar kadınlar kocalarının arzulayacağı şekilde giyinmiyorlar çirkin ve kapalı kıyafetler giyiyorlar evde bile.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Karanlıkta sevişiyor. Birde kadın = sakalını kes artık şeyime batıyor. Sakal o kızım karizmamı mı çizeyim. , Kadın =Artık ışığı yakalım içime ne giriyor görmek istiyorum Erkek olmaaz, günah
Erkek işyerine gidiyor =dün gece şey yaptım sakalıma su sıçaradı acaba sakalıma koku sindi mi bizim çocuklar kokudan anlar mı. yıkadım ama çıkmıyor , misk kokusuda sürdüm.
Günaydın , Ağam ne kokular sürmüşsün ehem ehem.. (anladılar mı acaba )
Ciddiye almayın mizah amaçlı yazdım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal sevişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılBel altlarına bakmaları yasak yorgan altında ne olursa ayrıca evde çekici giyinmeleri gerekiyor kocalarına hoş gözükmeleri lazım
18 Yorumla- 1 yıl
Yanlış bilgiler veriyorsunuz beyefendi bir kere bir erkek eşinin her tarafını da görebilir
- 1 yıl
Dindarlar ayıp sayar o yüzden bakmaz
- 1 yıl
@geceleriokuyan890 hayır göremez
- 1 yıl
@Garip_arzulu Görebilir araştır istersen bu konuyu kafana göre uydurma
- 1 yıl
Dinen görebilir ama ayıp deyip bakmazlar
- 1 yıl
Herkes aynı değil bazı kapalılar öyle
- 1 yıl
Dindar olan kapalıların çoğu utanıyor seksten
- 1 yıl
@geceleriokuyan890 Yahu ben kimsenin önderi, akil kişi değilim kim takar benim dediğimi
Gizli Üye(25-29)1 yılHaha sen öyle san en fantezi giyim gecelikleri çamaşırları evli ve kapalı kadınlar satın alıyor. Mağaza işletmesem inanıcam😅
49 Yorumla- 1 yıl
Kapalı olmaları dindar oldukları anlamına gelmez. Her kapalı dindar değil. Ben de dindar kadın görmesem inanıcam. Kesin mağaza işletiyorsundur
Cevap sahibi1 yılLafı çevirme şimdi dindardan kastının ne olduğunu kendin yazmışsın çirkin ve kapalı diye. Kimseyi de ötekileştirmeye çalışma.
- 1 yıl
Lafı çevirmedim asıl çeviren sensin demediğim şeyleri dediğimi iddia ediyorsun daha kendini gizlemeyecek cesaretin yok ama dil pabuç kadar. Dindardan kastım kapalı ve çirkin demek yazmadım hiçbir yere. Kapalılar ötekileştirilmiyor kimse tarafından zaten.
- 1 yıl
Mağaza işletmediğini de itiraf etmiş oldun kendini rezil ediyosun 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSenin ciddi problemlerin var ya boş ver alttaki yorumları şimdi gördüm de. Tamam en haklı da sensin en doğru da sensin. Oldu mu şimdi git rahat rahat uyu millete ne laf attım be diyip. Hadi bakalım.
- 1 yıl
Anlama sorunun olduğu için anlamamışsın ne yazdığımı. Sinirden okuyamıyorsun ne yazdığımı E madem gördün o zaman kimin hangi yorumumun altına yazmışım kanıtla. Her kapalının dindar olmadığını söyledim yorumlarda kaç kişiye hiç de dediğin gibi bir şey yazmadım. Benim haklı ve doğru çıkma çabam olsa senin gibi yalan söyleyip kendimi yırtardım.
- 1 yıl
Cidden mi
- 1 yıl
@Mardinllii3447 hayır değil yalan söylediğini kendi de itiraf etti
- 1 yıl
Tam olarak anlamadım detay verir misin
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kıyafetle sevişiyolar 😂😂 oraya bi delik açıp ordan yapıyolar çarşaf altından birbirlerinin şeyini görmeden 😂😂 artık nereye denk gelirse 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Kıyafetle sevişiyorlar da fantezi kıyafet veya iç çamaşırıyla değil normal kıyafetle sevişiyorlar yorganın altından çıkmıyorlar nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum🤣🤣🤣
- 1 yıl
Acaba denk geliyor mu? 😂
Boş varsayımlar.. Dindar biri bunları sana ne anlatır ne gösterir, bilmek için yatak odalarına girmen lazım yani bilemezsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Esas onlardan korkacaksın, Allah bir hatun 4 deyip birden çok kadinla yaşayanları var onlar kadınları ikinci sınıf sayar değer vermezler
00 YorumlaDin sizin sandığınız gibi bir şey değil , ikiside senden daha istekli oluyordur
06 Yorumla- 1 yıl
Dini ne sandığımı sanıyorsun? İkisi de benden daha istekli olamaz. Çünkü utangaçlar ve seksi erkek için görürler dindarlar gelenekseldir modern değildir ve geleneklerde kadınların cinselliği hep bastırılır bu yüzden benden istekli olamaz. Tanımadığın biri hakkında bu kadar iddialı konuşma.
- 1 yıl
Dindarlar senin sandığın gibi değil. Onları tanımıyorsun.
- 1 yıl
Diğer sorudaki cevabına bak birde burada dediğine bak iddialı konuşmaymış. Utangaç olduklarını nereden çıkardın. İslam bu diyerlerine benzemez. Gelişebilen bir dindir. Sağdan soldan uydurulmuş mezheplerle karıştırma.
Allah, size kural gönderip durmak yerine akıl verdim onu kullanın diyor. Çocuk yapmak, Allah a bir kul vermek varken neden utansınlar. İslam'da kadının yeri ayrıdır. Şu anda İslam ile yönetiliyor olsaydık kadınını terk eden erkeğin cezası ağır olurdu böyle muhabbetlere girmezdik, yok terk etti de yok aldattıda. Yiyorsa birde İslam varken yapsınlar - 1 yıl
İki cevabım birbiriyle çelişmiyor bu yüzden çelişiyor gibi konuşman saçma. İslam gelişmez 1400 yıldır aynıdır. Çok cahilce konuşuyorsun. Modern olmadıklarından, geleneksek olduklarından çıkardım utangaç olduklarını. Zaten kendileri utandıkları için kocalarından kaçtıklarını söylüyorlar. Ben mezhepleri dahil eden bir şey demedim. Aklın yoksa konuşmayacaksın. Diğer yazacağına diyer yazmandan belli salk olduğun.
- 1 yıl
Çocuk yapmaktan utanmıyorlar cinsellikten utanıyorlar çünkü cinselliğin ayıp olduğuna inanıyorlar ve erkek için görüyorlar. İslam’da kadınını terk eden ve nikah kıyarak aldatan erkeğin cezası yoktur. Ben İslam kadına değer vermiyor demedim aklın yok diye öyle dediğimi sanmışsın. Madem yeri geldi söyleyeyim İslam’ın olduğu yerde kadının adı olmaz kadına değer vermek olmaz
1 yılYahu evliyken sorun yok ki normal seviniyorlar hatta daha azgınlar
010 Yorumla- 1 yıl
Hayır, öyle değiller. Cinsel istekleri düşük ve normal değil anormal sevişiyorlar.
- 1 yıl
Nereden biliyorsun ki
- 1 yıl
Tam tersi denk geldi bana hep kapalılar fena oluyor
- 1 yıl
O gördüğün kapalılar dindar değil. Dindar olan zina yapmaz çünkü zina en büyük günahlardandır. Onlarla konuştuğum için, çevremde çok dindar olduğu için biliyorum.
- 1 yıl
Her kapalı dindar değil
- 1 yıl
Anladım doğru haklısın.
- 1 yıl
Ama dindar olanlarında içinden beklemediğin şekilde çıkabilir ya
- 1 yıl
Neden çıksın?
- 1 yıl
Neden olmasın ki
- 1 yıl
Neden olsun ki? Utangaçlar ve cinselliği ayıp, namahrem konu olarak görüyorlar. Geleneksel oldukları için cinselliğe barışık şekilde yetiştirilmiyorlar. Köle gibi yaşıyorlar seksi erkek için görüyorlar yeterli mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılAşırı dindarlar öyle ama biraz daha ılımlı olanlar grup seks bile yapıyor
08 Yorumla- 1 yıl
Grup seks yapanlar hiç dindar değil
- 1 yıl
Görüntülerini görmüştüm. Hatta sırf bunun için kocası 2-3-4. kadınla evlenmek istiyor
- 1 yıl
Grup seks haram
- 1 yıl
Adamlar dinde cariyelik yani seks köleliği olduğunu savunuyor. Sence grup seks bundan daha mı masum?
- 1 yıl
Daha masum değil ama cariyelik helal grup seks haram bu benim fikrim değil
- 1 yıl
Yani bunu hoş gören adam diğerini yapar her türlü. Haram dediklerine bakma sen
- 1 yıl
Yapar ama bu dindar olduğu anlamına gelmez ki. Çokeşli olması onu dindar kılmaz dinin işine gelen şeylerini yaptığı anlamına gelir bu durum. Cariyeliği helal olduğu için yapan grup seksi helal görüp yapmaz dindarsa
- 1 yıl
Geleneksel dindarlık dediğin şey zattiri zort hocanın yorumudur. Adamlar bilim adamı gibi üst üste koya koya gelmiyor ki. Öncekinin dediğine çizgiyi çekiyor geçiyor.
Bundan 500 sene önce sarhoş olana kadar içki serbest diyen mezhep kurucusundan bugüne bir damlası bile haram diyerek gelmiş.
Bugünde aynı şey olmuyor mu sanıyorsun? Menzil şeyhi ölünce tövbeleriniz iptal oldu dediler mesela dhdjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılkimsenin özelini bilemeyiz :D yatakta seks yaparken ya da soyunurken onları görmedik sonuçta :)
037 Yorumla- 1 yıl
Görmemize gerek yok. Yaşam, yetişme tarzından, düşüncelerinden, konuşmalarından, giyimlerinden belli oluyor. Kendileri söylüyor kocalarından kaçtıklarını.
- 1 yıl
bunlar artık eskidendi. çarşaflı kapalı olup arzulu olan çok duydum gördüm. inanclarına göre belkide ilişkiye girerken çarsaf altı ışıksız yapıyor olabiler
- 1 yıl
Hayır, eskiden değil. Artık daha bile fazla. Çünkü cemaatler eskiye kıyasla daha güçlü ve fazla. Hiçbir şey bilmiyorsun. Ben dindarların içinde olan biriyim onları çok iyi tanıyorum. Ne artık eskidendi? Yaşam, yetişme tarzı, düşünce, konuşma ve giyimden anlamak neden sadece eskiden olan bir şey olsun?
- 1 yıl
Yanlış duymuşsun. O duydukların dindar değil. Sen onların isteksiz oldukları onlardan daha iyi bilemezsin. Kendileri söylüyorlar kocalarından kaçtıklarını diyorum yok öyle değil diyorsun. İnanmak istemediğin için inanmıyorsun.
- 1 yıl
Sen onların yaşam, yetişme tarzını, ev içi giyimlerini, zihniyetlerini bilmiyorsun o yüzden anlayamıyorsun. Sen duyduğundan bahsediyorsun ben gördüğümden bahsediyorum.
- 1 yıl
O gördüklerin ve duydukların sadece kapalı ver çarşaflı dindar değil. Dindar kadınlar seksi sadece erkek için zanneder kadının görevi olarak görürler hem bu yüzden hem de yukarda saydığım sebepler yüzünden istekleri, maharetleri yoktur.
- 1 yıl
Kendileri söylüyorlar ama sen onları onlardan daha iyi bilirsin tabii 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ben dindarların arasında olan, onlarla konuşan biriyim. Kadın olduğum için dindar kadınlara senden daha yakınım ve senden iyi bilirim. Mesela dindar karısı olan erkeklerin çoğu ikinci kadına ilk kadından gizli imam nikahı kıyıyor karıları sevişmiyor diye. Bilip bilmeden konuşma. Dediğim gibi inanmak istediğine inanıyorsun.
- 1 yıl
Utangaçlar ve cinselliği ayıp, namahrem konu olarak görüyorlar. Geleneksel oldukları için cinselliğe barışık şekilde yetiştirilmiyorlar. Köle gibi yaşıyorlar seksi erkek için görüyorlar. Utangaçlıktan dolayı erkeği memnun edemezler
- 1 yıl
arkadaşım akrabalarımdan haremlik selamlık olanlar var dayı kızlarını bes senede bir kere on saniye gören biriyim bende biliyorum ne olduklarını ama günümüzde artık çoğu değişiyor özelinde
- 1 yıl
Nerden biliyorsun peki?
- 1 yıl
Yani çoğunun özelinde değiştini nerden biliyorsun? Kusura bakma ama sen birazcık salksın. Kocalarından kaçtıklarını kendileri söylüyorlar ama sen onlara diyorsun ki “yok siz kendinizi bilmiyorsunuz ben sizi sizden iyi biliyorum” 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Neden cinsel isteklerinin az olduğunu kanıtladım. Bu kanıtlarımı çürütecek kanıt bekliyorum
- 1 yıl
Yaşam tarzları, yetişme tarzları, düşünceleri, kişilikleri değişmediği için yatak hayatı da değişmiyor. Evet senden kanıt bekliyorum ve nereden bildiğini söylemeni bekliyorum.
- 1 yıl
Sen nasıl onları kendilerinden daha iyi bilebilirsin ki? Madem kimsenin özeli bilinmez o zaman neden bildiğini söylüyorsun? Sadece yatak odalarına girmekle bilindiğine inanıyorsan demek ki yatak odalarına girdin ordan biliyorsun. Eğer yatak odalarına girmediğin hâlde bildiğini iddia ediyorsan kendinle çelişiyorsun. Çünkü odalarına girmeden bilinmeyeceğini söyledin.
- 1 yıl
Ne olduklarını bilmiyorsun. Bilseydin böyle konuşmazdın. Ne olduklarını kendileri söylüyorlar benim dediğimi diyorlar
- 1 yıl
Sen kimsin ki bana hakaret ediyorsun? Asıl slk olan böyle on kere yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışan ezik tiplerdir. Sanki adamların koynuna sen girdin. Benim çok dinledim anlatıldı kendini bi pok biliyor gibi yazıp duruyorsun herkesin bildiği yaşadığı kendine
- 1 yıl
Kim olmam gerekiyorsa oyum. Kendimi haklı çıkarmak için yazmadım konu uzun yazmamı gerektirdiği için ve senin aksine bilgim, fikrim olduğu yazdım. Haklı çıkmaya çalışan sensin. Hiçbir kanıtın ve bilgin olmadığı hâlde sırf haklı çıkmak için yazıyorsun. Hayal dünyasında yaşadığın için ezik tip olan da sensin. Son cümlen hiç anlaşılır değil. Sinirden yazamamışsın. Bak hâlâ haklı çıkmak için yazıyorsun. Sorularıma verebildiğin cevap yok ama kabul et haklı çıktım baksana cevap veremiyorsun😂 Senin gibi bir şey bilmesem kısa yazardım.
- 1 yıl
O savunduğun kadınların %100’ü seksi giyinmeyi, erkeğe seks teklif etmeyi orzbuluk sanıyor ve fantezi kıyafetleri zorla giyiyorlar. Dediklerimi çürütecek bir şey yok elinde. Kadınların kocalarından kaçtıklarını kendilerinin söylediği hâlde yok yok kaçmıyorlar demek salklık değil yani? Sen onları onlardan iyi biliyorsun öyle mi? 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Benim senin gibi vaktim yok sana anlatayım hala gelmiş bir şey bildiği yok diyor benim bildiğim bana yeter bana masal okuma senin gibi boş insan değiliz işimiz var gücümüz var
- 1 yıl
Benim gibi uzun yazmadan anlatabilirsin. Mesela nerden bildiğini söylemen hiç vakit almaz ve bunu kısa yazarak da söyleyebilirsin. Boş vaktin olmasa konuşmak için konuşmaz, savunmak için savunmaz, bilgin olmadığı konular hakkında kalem sallamazdın. Ben senden çok daha yoğun bir insanım. Senin sandığın gibi saatlerimi almadı bunları yazmak. Diyecek bir şey bulamayınca kaçarsın tabii hemen.
- 1 yıl
Ben sana masal okumuyorum sen bana masal okuyorsun. Çünkü dediklerinin hiçbiri gerçek değil. Ben onların ağzından duyduğumu söylüyorum ve iyi bir gözlemciyimdir. Sen ise inanmak istediklerini gerçek gibi anlatıyorsun.
- 1 yıl
benden yoğun oldugun neye göre? benim buraya fazla ayıracak vaktim yok. nerden bildiğimi kızların kendilerinden duydum zaten
- 1 yıl
Bana göre ve yoğunluk kavramına göre. Peki senin benden yoğun olduğun neye göre? Eğer sana yatak hayatlarını anlatıyorlarsa onlar dindar değil. Çünkü dinde cinsel hayatı anlatmak büyük haramlardandır. Fazla ayıracak vaktin yoksa neden yıllardır burdasın? Ben de kızların kadınların kendilerinden duydum kocalarından kaçtıklarını. Kocası için fantezi giyinen kocasının zoruyla giyiniyor sandığın gibi değil yani. Eğer sen kızlardan duysaydın ilk yorumunda kimseyi yatakta görmedik bilemeyiz demezdin onlardan duyduğunu söylerdin. Bir kadının kocasıyla olan özelini anlatması haram ama kocasından kaçtığını anlatması haram değil çünkü kaçmak sevişmek değil sevişmeyi anlatmak haram
- 1 yıl
Yani yatakta nasıl naptıklarını anlatmaları haram yatak hayatlarının kötü olduğunu anlatmları haram değil
- 1 yıl
kimse kusursuz değildir. çarşaflıda olsa. hiç sana ayırcak vaktim yok bi dünya yazmana gerek yok.
- 1 yıl
Zaten bir dünya yazmadım bu sefer kısa yazdım. Ben zaten kimsenin kusursuz olduğunu söylemedim ama eğer konu buraya geldiyse açık kadınlar kapalı ve çarşaflı kadınlardan daha aktif, daha istekli ve cinselliği erkek için görmüyorlar. Yani açıklar daha az kusurlu. En azından kaçmıyorlar. Haksız çıkınca kaçarsın tabii. Hadi güle güle.
- 1 yıl
açık kadınlar illaki dediğin gibi zaten bende kapalıların hepsi böyle demedim
- 1 yıl
Artık değiştiklerini söyledin ve nerdeyse hepsinin dediğin gibi olduğunu söyledin. Sanki çarşaflı olmak kusursuz olmakmış gibi çarşaflı da olsa kimse kusursuz değildir demen saçma.
- 1 yıl
çarşiaflı dindar diye günahsız değildir demek istedim anlamadın herhalde günahsız insan var mı herkes dinini 4 4 lük mü yaşıyor
- 1 yıl
Bu konuyla alakalı değil ki.
- 1 yıl
tamam en dogru en haklı sensin
- 1 yıl
Evet, öyleyim. Çünkü senin diyecek hiçbir şeyin yok.
- 1 yıl
sana harcicak vaktim yok at gözlükle dolaşan birine
- 1 yıl
Hem harcayacak vaktinin olmadığını söyleyip hem de konu kapanmasına rağmen ısrarla yazıyorsun. Sana salk dediğim için bu kadar sinirlendin. At gözlükle dolaşan sensin. Ben senin gibi gerçekleri görmek yerine masal anlatmıyorum.
- 1 yıl
he sensin dogru diyorum uğraşmamak için hala kendini üsütün görüyorsun tamam sen bir numarasın işte
- 1 yıl
Uğraşmak istemiyorsan neden yazıyorsun hâlâ? Kendinle çelişiyorsun. Dediklerim doğru olduğu için kendimi tabii ki senden üstün görürüm. Evet, bir numarayım.
Nerden biliyorsun
Gece kocalarının koynuna girerken yanında mısın112 Yorumla- 1 yıl
Yanında olmama gerek yok. Evde nasıl giyindiklerini, cinsel hayatlarını, cinselliğe bakış açılarını bilmem yeterli
- 1 yıl
Onu sormuyorsun yatakta nasıl seviştiklerini soruyordun bana yukarda. Evlerine gittiğim için nasıl giyindiklerini biliyorum. Nerden bildiğim yukardaki yorumumda da söyledim zaten
- 1 yıl
Hayır, giyiniyorlar. Dindar kadınlar utandığı ve ayıp bulduğu için açık ve süslü giyinmezler. Seksi iç çamaşırları ve jartiyerle gardroplarında yoktur. Kapalı ve bol giyinen bir kadın kocasını nasıl mutlu edeceğini bilemez çünkü erkek karısını daha güzel kıyafetlerle görmek ister. Evde kapalı giyinmeleri yatakta kocalarını memnun edemedikleri anlamına gelir.
- 1 yıl
Sen nerden biliyorsun? Yatak odalarına mı girdin? Sevişmenin giyim kuşamla alakası vardır. Kocası için giyim kuşamına önem vermeyen kadının libidosu düşüktür ve utançgaçtır
- 1 yıl
Bu yüzden erkeği memnun edemezler
- 1 yıl
Sen de ben de olan libido onlar da yok mu
Ben yatak odalarına girmedin bu yüzden olumlu ya da olumsuz bir yorumda bulunmadım.
Ama şöyle bir durum var
Kendini tüm dünyevi duygulardan arındırmış kişilere göre
Bazı fanteziler günah gelebilir
Bu yüzden senin bahsettiğin durumu yaşıyor olabilirler - 1 yıl
Hayır, onlarda yok. Çünkü utangaçlar ve sınırları çok var. Sen ne dediğini bilmeyen bir salksın🤣🤣🤣 Gayet de olumlu yorumda bulundun. Bana ilk yorumundan beri dindarları savunuyorsun. Dindar kadınlar utangaç, geleneksel oldukları için ve tesettür kadının libidosunu, dişiliğini düşürdüğü için kocalarını mutlu edemezler. Çoğu sütyen külot gecelik pijama jartiyer giymeyi haram sayıyor ve utangaçlar
- 1 yıl
Bi bk bildiğimi sanmıyorum çünkü zaten biliyorum canım şey. Tesettürlü kadınların hiçbiri benim bilmediğimi bilmiyor eğer tesettürlü bir kadın yatakta iyiyse dindar değildir. Sana hakaret etmeye neden utanayım? Sen aşağılıksın bu yüzden hakaret ederim. Naptıkları yatak odasına girmekle bilinir diyorsun sonra da ben yatak odalarına girmedim diyorsun ama iyi seviştiklerini kanıtlamaya çalışıyorsun basbaya salksın işte sen kendinle çelişiyorsun
1 yılEvde öyle oldugunu ben düşünmüyorum onlar daha fena giyiniyorlar evde
01 Yorumla- 1 yıl
Hayır, öyle değil. Çoğu evde açık giyinmeyi, güzel kıyafetleri giymeyi ayıp sayıyor ve dişilikleri yok bu yüzden giydiklerinde kocalarının zoruyla giyiyorlar. Yani sandığın gibi evde açıklardan daha güzel giyinmiyorlar. Evde bile başörtüyle oturanları var. Bazıları sütyen külot giymeyi haram sayıyor. Utandıkları için fantezi kıyafet, açık kıyafetler giyemezler ve utandıkları için libidoları düşük. Görmediğin için bilmiyorsun.
Bende merak ediyorum onu
31 Yorumla
1 yılOnlarda insan sence
018 Yorumla- 1 yıl
Her insanın aynı seviştiğini sanan dümdüz birisin
- 1 yıl
Engeli yersin ha her insan aynı değildir saçmalsms
- 1 yıl
Ayy çok korktum slağın biri beni engelleyecekmiş😂😂😂 her insan aynı değilse öyleyse neden her insanın aynı seviştiğini iddia ediyorsun salk
- 1 yıl
Sie yürü git işine yoboz
- 1 yıl
Yoboz olsam dindar olurdum asıl sen yürü git sen kendin geldin
- 1 yıl
Kardeşim kendin sordun cevapladık
- 1 yıl
Git işine
- 1 yıl
Bu cevaplamak değil sataşmak
- 1 yıl
Sen git işine çünkü kendin geldin
- 1 yıl
canım diyen benmiyim
- 1 yıl
Yoo ben sanq canım demedim
- 1 yıl
Salk
- 1 yıl
İlk yorumundan beri sataşıyorsun bi düşün bakalım neden hakaret ettim
- 1 yıl
Yanlız çeviri
- 1 yıl
Senle konuşulmaz
- 1 yıl
Yinede edilmez
- 1 yıl
Asıl senle konuşulmaz şu üslubuna bak
- 1 yıl
Ya git ya al sana engeli ye aklın başina gelsin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıltmda bunun dınle nealakası var
01 Yorumla- 1 yıl
Dinle alakası yok dindarlıkla alakası var?
1 yılO senin gördüğün canım 😂
07 Yorumla- 1 yıl
Öyle gördüysem öyle demek ki. Olmayan bir şeyi göremem çünkü.
- 1 yıl
Tamam sensin
- 1 yıl
Öyleyim tabii ki
- 1 yıl
İyi kör değilsin yoksa dünya tamamen karanlık ben öyle gördüm derdin 😂😂
- 1 yıl
Kör olan görmediğini bilir o yüzden öyle bir şey demez üste çıkmak için saçma sapan konuşma
- 1 yıl
Sensin tamam 😂
- 1 yıl
Öyleyim
Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Ohoo kim neler yapıyor
010 Yorumla- 1 yıl
Zina yapan kapalılar dindar değil ben dindarlardan bahsediyorum
- 1 yıl
Yaşam, yetişme tarzından dolayı, cinselliği sadece erkeğe mahsus olarak görmekten, modern olmamaktan, gelenekçi ve ataerkil olmaktan dolayı utanıyorlar ve kocalarından kaçtıklarını kendileri söylüyorlar
- 1 yıl
Yahu zaten kafa yormadım amma abarttın. Çoğu dediğim gibi.
- 1 yıl
Ya zaten takmıyorum sordum sadece
- 1 yıl
Bence seni beni takma çünkü baya kafaya taktın takmaması gereken sensin
Hic de oyle degiller 😄
06 Yorumla- 1 yıl
Nerden biliyorsun? Gayet öyleler. Evde açık ve süslü giyinmeyi haram sayıyorlar ve ayıp buluyorlar. Tesettürlü oldukları için cinsel istekleri, dişilikleri düşük bu yüzden kocalarından kaçıyorlar
- 1 yıl
Evet, giyinebilir ama onların cinsel isteği yok ve utanıyorlar bu yüzden giyinmiyorlar
- 1 yıl
Birileri
Gizli Üye(18-24)1 yılHepsi öyle değil bazı dindar kadınlar çok tahrik edici giyiniyor evde
021 Yorumla- 1 yıl
Nerden biliyorsun?
Cevap sahibi1 yılTekstilciyim
- 1 yıl
Bu bildiğin anlamına gelmez ki
Cevap sahibi1 yılBir sürü kapalı kadın geliyor dükkana, aldıkları giysileri çerçeveleyip duvara asıyorlarsa bilemem orasını. Bence giyiyorlardır.
- 1 yıl
Neler alıyorlar? Dindar olup olmadığı kapalılığın şekline bağlı mesela renkli, süslü kıyafetler giyen bir kapalıysa öyle kıyafetler evde giyebilir
Cevap sahibi1 yılHer şekilde giyinen geliyor, renkli de daha kapalı da. Mini saten gecelikler, dantelli gecelikler dantelli iç çamaşırları mini etekler vs
Cevap sahibi1 yılKısa kısa elbiseler alanlar var bunları dışarıda giyemiyorlar yani evde giymek için alıyorlar
- 1 yıl
Ama o kıyafetleri giymiyorlar utanıyorlar çevremdekilerden biliyorum
Cevap sahibi1 yılHepsi bir değil demek ki, senin çevrendekiler öyle. Belki giyiyorlar ama sana söylemeye utanıyorlar. Satın almaya utanamazlar çünkü almazsa giyemez. Bu yüzden ben her gün görüyorum. Elbiseleri deneme kabininde deniyorlar hatta.
- 1 yıl
Bana neden söylemeye utansınlar? Ben sormadım ki. Giymediklerini konuşmalarından anlıyorum. O alanların tesettürlü olması dindar oldukları anlamına gelmez
Cevap sahibi1 yılAralarında illa dindar olanı da vardır. Hepsi mi dinsiz ama tesettürlü olacak 😄 zaten dindar olmayanın giyiminden de belli oluyor tesettürlü de olsa dar giyiyor makyaj yapıyor örtünün alnından saçı görünüyor kalçası belli oluyor. Ama tamamen kapalı olanlar da geliyor
Cevap sahibi1 yılBelki de senin bildiklerin istisnadır
- 1 yıl
Neden öyle olsun? Benim bildiklerim istisna değil çünkü benim gördüğüm libidosu düşük kadınlar senin gördüğün libidosu yüksek kadınlardan daha fazla ve naptıklarını, nasıl düşündüklerini kendileri de söylüyorlar zaten. Gizliden yazan, kendi saklayan bi eşeksin sen. Neden senin dediğin doğru olsun da benim ki yanlış olsun?
Cevap sahibi1 yılAçıktan yazınca dediğin doğru oluyor da gizli yazınca yanlış mı oluyor? Ayrıca eşek falan ne oluyor terbiyesizlik yapma insan gibi konuşmaya çalış biraz. Senin 3-5 tane çevrendekilerden her gün 100 lercesi geliyor mağazaya.
- 1 yıl
Gizli yazman korkak olduğun anlamına geliyor. İnsan gibi konuşmayanla neden insan gibi konuşayım? Ben çevremde 3-5 tane görmedim en az 1000 tane gördüm. Dindar toplulukların içinde olan, dindarlarla konuşan biriyim. Cemaat hocaları sütyen külot giymeyi bile haram sayıyor ve cemaate de öyle öğretiyorlar dindar erkeklerin çoğu ikinci kadına nikah kıyıyor ilk kadın kocasından kaçıyor diye. Ayrıca, kapalı demek dindar demek değil senin gördüğün kapalılar dindar değil ben dindarlardan bahsediyorum. Dindar olsalar öyle giyinmezler
Cevap sahibi1 yılBen her şekilde giyinen geliyor dedim, öyle giyinmezler ne demek? Sadece öyle giyinenler mi geliyor dedim. Çarşaflı bile geliyor. Ben sana kötü bir söz etmedim sen o kadar kudurmuşsun ki durduk yere hakaret ediyorsun kuduz it gibi millete saldırıyorsun. 10 günde 1000 kapalı kadın geliyordur dükkana. 2 yılda kaç bin yapar sen hesaplarsın orasını da. Beyinsiz seni.
- 1 yıl
Hem hakaret etmedim deyip hem beyinsiz demen çok çelişkili. Naptığını bilmiyorsun. Her şekilde giyinip gelenler dindar değil. Ben kapalı kadınlardan değil dindar kadınlardan bahsediyorum her kapalı dindar DE-ĞİL! O gelen çarşaflılar çarşaflıların %1’ini oluşturuyor. Ben de 10 günde 2000 kapalı çarşaflı kadın görüyorum sohbetlerini dinliyorum ve dediğim gibiler. Hele ki çarşaflı olanlar sütyen külot giymeyi bile haram sayar. Dindar kadınlar utangaç oldukları için kocalarını mutlu edemez. Anlayamadığın için asıl beyinsiz sensin. Kocalarının sütyen külot giymelerini istediklerini ve haram olduğu için giymediklerini anlatıyorlar sohbetlerde. Senin dünyadan haberi yok çarşaflılar külot giymez içlikle gezerler yaz kış. O çarşaflılar alıp giyiyorsa kocaları zorladığı içindir
- 1 yıl
Ben bana saldırana saldırırım
- 1 yıl
Kapalı ve çarşaflı kadınlar kocalarının seksi kıyafet giymeye zorlamasından pek bi şikayetçiler hatta, kocalarından kaçtıklarını da kendi ağızlarıyla söylüyorlar. Bilip bilmeden konuşuyorsun.
- 1 yıl
Dindar algın kapalıdan ibaret olmasa anlayacaksın. Dindar kadınların çoğu evde önden ve arkadan robalı bol elbise giyerler ve şallarıyla elbiselerinin rengini uydurunca kocaları için süslendiklerini zannederler. Onların içinde olan, onları dinleyen, onlarla konuşan benim o yüzden senden iyi bilirim
- 1 yıl
Kocası evde başını açmasını istiyor diye hocadan dua isteyen, evde minik etek giydiriyor diye ağlayan kadınlar gördüm ben. Sen ne anlatıyorsun? 🤣🤣🤣
1 yılkaranlıkta sevişiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCanıma tak etti artık 🤭
00 Yorumla
1 yılNe bilelim hiç dindar sevgilim olmadı
00 YorumlaDindar olmayanlar asla bilemeyecek jsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu trol hesapları bırakın
18 Yorumla- 1 yıl
Sen de gizli hesabı bırak. Ben burada bir şey sallamıyorum. Trol hesap ne alaka? Asıl trol sensin gizlendiğine göre.
Cevap sahibi1 yılGizli hesap trolice 🤭🤭 değil
- 1 yıl
Sen trolün ne olduğunu bilmiyorsun ki. Ben burada hikaye yazmadım. Senaryo soru sorana trol denilir. Ben normal bir soru sordum ama sinirden saldırdın ve iftira attın
Cevap sahibi1 yılAferin sana çok akıllıca cevap veriyorsun
- 1 yıl
Evet, veriyorum senin aksine.
Cevap sahibi1 yılBelli 😁😉
Cevap sahibi1 yılİleri zeka sahbi
- 1 yıl
Senin de geri zekâ sahibi olduğun belli. Acı gerçekler işine gelmedi diye hemen kafada senaryo kurmuşsun klasik dind*r
Gizli Üye(18-24)1 yılOnlar senden benden fena sevisiyor merak etme
03 Yorumla- 1 yıl
Senden fena oldukları kesin de benden fena olmadıkları kesin
Cevap sahibi1 yılHelal o zaman sana
Cevap sahibi1 yılUcus moduna alırım bak seni😅
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNeden merak ediyorsun ko
011 Yorumla- 1 yıl
Nedeni yok
Cevap sahibi1 yılNedensiz yani
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yılAnlamsız geldi
- 1 yıl
Anlamsız değil gayet manrıklı
Cevap sahibi1 yılOnlar seks ypamaz cima yapar
Cevap sahibi1 yılOnalr seni merak etse
- 1 yıl
seks ve cima aynı
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
O zaman saçma sapan konuşma @Kayıpgezgin
Gizli Üye(30-35)1 yılYatak odalarina mı girdin.
022 Yorumla- 1 yıl
Girmedim. Bunu bilmek için girmeme de gerek yok zaten
Cevap sahibi1 yılYavrum ben biliyorum. İnan o dışarda açılıp sacilanlardan daha mutlu ediyorlar eşlerini yatakta 😉
- 1 yıl
Yanında olmama gerek yok. Evde nasıl giyindiklerini, cinsel hayatlarını, cinselliğe bakış açılarını bilmem yeterli. Konuşmalarıyla da belli ediyorlar
- 1 yıl
Öyle olsaydı dindar erkekler ilk kadından gizli ikinci kadına nikah kıymazdı. Hele ki cemaatlerde çok yaygın bu durum. Kadınlar kocalarından kaçtığı ikinci kadınla imam nikahı kıyanlar var. Sen bilmezsin ben bilirim. Tesettürlü bir kadının tesettürden dolayı dişiliği, cinsel isteği azalır ve utangaçlığı artar bu yüzden kocasını memnun edemez. Dışarda açılıp saçılan bir kadın kendini daha kadınsı ve güzel hisseder bu yüzden libidosu yüksek olur.
- 1 yıl
Kaçtığı için*
- 1 yıl
Sen nerden biliyorsun? Sen mi yatak odalarına girdin yoksa? Madem sadece yatak odasına girmekle biliniyor o zaman girdin
Cevap sahibi1 yılAçık kadınla olup önüne gelenle karısını boynuzlayanlar da var. Harbi kafan iyi
- 1 yıl
Asıl senin kafan iyi salk dindar bir kadın görse yorumuna güler kendileri söylüyorlar seksi kıyafetlee giymediklerini kafir icadı olduğu için giymezler
- 1 yıl
Ben açık kadınla evli olanlar aldatmıyor demedim ama aldatanların çoğu kapalıyla evli çünkü kapalılarda dişilik yok
Cevap sahibi1 yılİnan tam tersi. Ben kapalilardan çok açıkların boynuz yediğini gördüm
- 1 yıl
Demek istediğim şey eğer dindar kadınlar kocalarını çok mutlu ediyor olsa dindar erkekler ikinciyi almazdı bu yüzden ikinci kadınla evlendiklerini soruyorlar dini bi soru cevap grubuna üyeyim orada devamlı hocaya böyle sorular geliyor hoca da kocanızdan kaçmayın diye nasihat ediyor kadınlara
- 1 yıl
Hayır, tam tersi değil. Ben senden daha çok dindar ve kapalı kadın tanıyorum. Dindar bir çevrede büyüdüm ve cemaatlerin içindeyim. Aynı zamanda da devamlı dindar kadınlarla konuşuyorum. Sen İstisnaları görmüşsün ve yanlış görmüşsün. Ben kadın olduğum için kadınlara daha yakınım bu yüzden senden daha iyi bilirim kimin ne olduğunu
- 1 yıl
Neden inanayım? İşine geleni iddia ediyorsun ve tahminlerinden bahsediyorsun. Git bi cemaat kadınlarıyla konuş da sütyen küloda bile ne kadar karşı olduklarını gör ama erkeksin diye senle konuşmazlar. Ben kadın olduğum için benle özel şeyleri konuşuyorlar sohbetlerde de anlatılıyor
Cevap sahibi1 yılBebeğim seks yaptığım kadınlar arasında açık yok denecek kadar az. Flortlerim sevgililerim çoğunlukla kapalı ve dışarda çıplak gezenlerden daha tahrik edici oldu hep.
- 1 yıl
Eğer evli ve kapalı kadınlar senle seks yapıyorsa onlar dindar değil ki. Kapalı demek dindar demek değil. O dediğin kapalıların hiçbiri dindar değil dindar olsalar zina yapmazlar ben kapalı demiyorum dindar diyorum her dindar kapalı ama her kapalı dindar değil
Cevap sahibi1 yılEvli demedim ki
- 1 yıl
Yoo evli dedin bana evli ve tesettürlü kadınların fantezi kıyafet aldığını kanıtlamaya çalışıyordun az önce
Cevap sahibi1 yılYav bekarken böyle olan evlenince bırakır mı. Kafan mı iyi
- 1 yıl
Öyleyse şöyle değiştireyim; eğer kapalı kadınlar senle seks yapıyorsa onlar dindar değil ki. Kapalı demek dindar demek değil. O dediğin kapalıların hiçbiri dindar değil dindar olsalar zina yapmazlar ben kapalı demiyorum dindar diyorum her dindar kapalı ama her kapalı dindar değil. Bu yorumum için yorumunu merakla bekliyorum
- 1 yıl
Kafası iyi olan sensin ne dediğini bilmiyorsun evlenince bırakır demedim sen bana evlilerden bahsediyordun ama sonra kıvırdın
Cevap sahibi1 yılHarbi okuma ve anlama sıkıntı. Diyorum ki bekarlar neyse evliler de o.
- 1 yıl
Benim okumamda ve anlamamda sıkıntı yok senin anlatmanda sıkıntı var. Kendini ifade edemiyorsun. O dediğin bekarların ve evlilerin hiçbiri dindar değil tesettürlü olmaları dindar oldukları anlamına gelmez
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSen öyle san yatakta tanınmaz oluyorlar
04 Yorumla- 1 yıl
Hayır öyle değil
- 1 yıl
Bastırılmış duygular ortaya çıkıyor
- 1 yıl
Utangaçlıktan, isteksizlikten, seksi erkek için görmekten dolayı bastırılmış duygular ortaya çıkmıyor. Eğer kapalı biriyle zina yaptıysan o dindar değil.
- 1 yıl
Kapalı olup dindardılını bilemem tabiki
1 yılMahremiyet yoksa evlilerse onlarda sevişir yani
024 Yorumla- 1 yıl
Sevişmezler demedim mahremiyet yok ama utanmak var
- 1 yıl
Neden utansinlar ilk zaman olur sonra alisirlar
- 1 yıl
Yoo alışmıyorlar kocalarından kaçıyorlar cinselliği ayıp saydıkları için, cinsellik ayıp olarak öğretildiği, baskılandıları için utanıyorlar
- 1 yıl
Alisirlar zamanla
- 1 yıl
Cinselliği ayıp olarak gören ve cinsel duygularını bastıran birisi alışamaz
- 1 yıl
Merak etme zamanla zevke gelirler 😂
- 1 yıl
Hayır gelmiyorlar
- 1 yıl
Sen nerden biliyorsun mahrem odalarına mi girdin yoksa sende onlardan birimisin
- 1 yıl
Odalarına girmeme gerek yok yetiştirilme tarzlarından zihniyetlerinden giyimlerin anlıyorum
- 1 yıl
Onlardan değilim
- 1 yıl
Tamam giyim öyle olabilir ama kendi içinde başkadır
- 1 yıl
Hayır başka değil evde kapalı giyiniyorlar ve bakımsızlar aynı zamanda utangaçlar
- 1 yıl
Tamamda yatakta çıplaktir
- 1 yıl
Hayır utandıkları için ve günah sandıkları için çıplak olamazlar fantezi kıyafetler de giyinmezler bazıları sütyen külot giymeyi bile haram sayıyor
- 1 yıl
Ne diyeyim bazıları öyle bazıları böyle gecede vücutları görmüyor mu
- 1 yıl
Anlamadım
- 1 yıl
Vücutları görmeden mı yapıyorlar
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Zevk alamayiz la
- 1 yıl
Onlardan zevk alınmaz yorganın altında sevişiyorlar
- 1 yıl
Nasıl yaparlarsa yapsınlar neyse onlar bilir en iyisini
- 1 yıl
En iyisini bilmiyolar
- 1 yıl
Ahahah tamam sen biliyorsun :) git düzelt o zaman onları
- 1 yıl
Evet, ben biliyorum. Düzelmeye niyetleri yok.
Nasıl soru, s. alak misin?
073 Yorumla- 1 yıl
Böyle cevap verdiğine göre salk sensin
- 1 yıl
Sevişmesinler demedim dindar kadınlar sevişmek istemiyorlar dedim asıl salk sensin çünkü anlayamıyosun
- 1 yıl
Olabilir ama herkesin isteği olmaz
- 1 yıl
Asıl boş konuşan sensin grzekalı hiçbir dediğimi anlamadn yazıyorsun ben nataşa değilim benle konuşurken haddini bileceksin
- 1 yıl
Dindarlıkla alakası var çünkü dindarların yaşam, yetişme tarzları, zihniyetleri farkı ve ataerkil
- 1 yıl
Sen düşünemediğin için mal mal düşündüğümü sanıyosun
- 1 yıl
@canerozkum lütfen bu şahısın profil fotoğrafına ve bana ettiği hakaretlere müdahale edin
- 1 yıl
Sen düşünemediğin için mal mal düşündüğümü sanıyorsun
- 1 yıl
Yoo soru sormadın salk olduğumu söyledin bn de iade ettim tekrar söylüyorum ben nataşa değilim benle konuşurken haddini bileceksin
- 1 yıl
Hayır asıl sen başlattın ilk kimin slk dediği duruyor
- 1 yıl
Görmeme gerek yok. Yaşam, yetişme tarzlarını, zihniyetlerini biliyorum ve söylediklerini duyuyorum. Kocalarından kaçtıklarını kendileri söylüyorlar
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
Salk mısın demek salk demek o bir soru değil sitem hakaret olarak dedin salk olup olmadığımı öğrenmek için değil - 1 yıl
Kocalarının yanaşmasıyla ve zoruyla yapıyorlar
- 1 yıl
Hakaret içerdiği için soru değil sitem
- 1 yıl
Neden inanmadın? İşine gelmediği için. Ben senin gibi kurduğum hayallerden bahsetmiyorum gördüklerimden ve duyduklarımdan bahsediyorum eşşoleşşek profil fotoğrafından belli salk olduğun ben sana istediğim kadar hakaret ederim
- 1 yıl
Evet açıklar alıyor
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ergen ergen laflar yaşına göre konuş
- 1 yıl
Fantezi kıyafet alan dindarlar kendi istedikleri için değil kocası istediği için alıyor kocası evde mini etek giydiriyor diye ağlayan hocadan dua isteyen kadın gördüm ben sen kime ne anlatıyorsn
- 1 yıl
Bu dediklerimin hepsi fikir asıl olgun olmayan sensin saygıyla tartışmayı, farklı fikirler duymaya tahammülün yok. Benim fikrim olmasa bunları anlatmazdım. 19 yaşındaki bir erkek daha ergendir olgun olamaz ama kızlar erkeklerden çok daha önce olgunlaşır ve 19 yaşındaki bir kız olgundur
- 1 yıl
Üslubundan ergen olduğun belli ergenliğin bitmemiş senin.
- 1 yıl
Bunların hepsi fikir sen grzekalı olduğun için fikir olduğunu anlayamıyosun
- 1 yıl
Deve senden daha iyi demenden belli ergen olduğun😂😂😂
- 1 yıl
Ben sevişirim çünkü dindar olmadığım için istekliyim
- 1 yıl
Ne sosyoloji biliyosun ne biyoloji kızların ergenliği erkeklerin ergenliği gibi uzun sürmez 19 değil 15 yaşındaki bir kız bile senden daha olgun asıl senin fikrin yok makine gibi hayallerini tekrarlıyosun
- 1 yıl
Yok moderatör silsin
- 1 yıl
Şu üslubuna bak bir de ergen olan benim😂
- 1 yıl
Senin gibiyle başlayan cümle anlaşılır değil mal demenden de ergen olduğun belli ergenler kullanır bu lafı
- 1 yıl
E o zaman sil gitsin
- 1 yıl
Evet ergen değilim sonunda anladım
- 1 yıl
Uygulamayı sil dedim memnun değilim dedin diye
- 1 yıl
Akılsz olanları yer tabii aklı olan beni anlar bu yüzden senin gibi yıpranmaz aklı olan herkes önünde sonunda dediğimi kabul etti zaten
- 1 yıl
Cümlelerin anlaşılır değil asıl sen yazma ilk sen başladın
- 1 yıl
Su üstüne çıkmaya çalışan sensin çünkü kendin konuşmak istemediğin hâlde yazıyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHalalinden
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Besmeleyle
00 YorumlaDeli gibi hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerden biliyosun gördünmu
013 Yorumla- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yılGördüysen onlar dindar değildir
- 1 yıl
Hayır, hepsi dindar. Dini kurallara uygun yaşayana dindar denir. Sen dindarın ne olduğunu ve dindar kadınların nasıl olduğunu bilmiyorsun
Cevap sahibi1 yılDindar insanlar başkalarının yanında sesk. yapmazlar dindar insanlarla ilgili bu şekilde konuşma
- 1 yıl
Başkalarının yanında seks yaptıklarını söylemedim. Bunu bilmek için görmeme gerek yok
- 1 yıl
Yanında olmama gerek yok. Evde nasıl giyindiklerini, cinsel hayatlarını, cinselliğe bakış açılarını bilmem yeterli
Cevap sahibi1 yılYatakta nasıl giyindiklerini biliyo gibi konuşuyorsun neyse sen böyle şeyleri merak etme boş ver işine bak. sem
- 1 yıl
Evet, öyle konuşuyorum. Çünkü biliyorum. Asıl sen işine bak terbiyesiz şey düzgün konuş bence sen böyle şeyleri merak etme çünkü merak ettikçe hayal kurup hayalleri gerçek sanıyorsun
Cevap sahibi1 yılBen ne merak. edecem. merak. eden sensin soran sensiz ergen
- 1 yıl
Ergen olduğumu nerden çıkardın salk
- 1 yıl
Merak etmiyorsqn nqsıl giyindiklerini nerden biliyorsun
Cevap sahibi1 yılKızım sen piskiyatriye görün iyi değilsin
- 1 yıl
Tanımadığın birine ergen dediğin için iyi olmayan sensin
1 yılilahi esliginde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl😀😀😀😀😀
00 Yorumla