Bir enstrüman çalarsin.. öyle bir çalarsin ki.. dinleyen adeta mest olur.. onu tutuşun.. onu kavrayışın.. çalarken ki her hareketin. Yüzündeki her mimik. ona her bakışın.. ondan çıkardığın cikarabildigin her ses.. her ton. her detay.. denem o ki yaşayarak yaptığın her şey fark yaratır.. büyüler.. Memenin bendeki.. bedenimdeki yeri.. teknik tabirle boyutun işlevselliğidir. duygusal tabirle ona aşkla bakan gözlerdir . Erotik tabirle yanlizca bir bedendeki bir uzuv. romantik tabirle seni sen yapan ruhunun kamufle hali.. felsefî tabirle ise şu fevkalade dünyanın güzelliğinde sadece aslında çok basit olan bir ayrıntıdır ☺️👍
Aslında soruya yazdığım yorum kişilerin bedeninin hiçbir öneminin olmadığı üzerineydi.. önemli olan can sağlığı bir de güzel baht.. herkesin bahtı güzel olsun.. senin de..👍
Valla ne yalan söylim gögüs bi kadinda çekici olan noktadır Bazı kızlarda ya da kadınlarda yok gibi bisey olduğunda gerçekten çekim gücü düşer kadının Ama bu hic sorun degil günümüz gelişmiş tıbbı ve gelişmiş cerrahi müdahalelerle göğüs büyütme ameliyatları kolaylıkla yapılabiliyor
@hollywoodluyusuf tabikide sadece memeyle ölçülmez ama bana böyle hani sanki daha yeni yeni yeşermeye büyümeye başlamış, körpe bir genç kız edası verdiğini düşündüğüm için bu cevabı verdim.
Çok güzel cevap vermişsin, ama şimdi günümüzdeki kızlar hormonal olarak benim yaşıtımdaki kızlardan daha çok kolay olgunlaşma yaşıyorlar. 90'lı bir kızın minimal 2003lü bir kızın gibi bir memesi yoktur.
Olabilir, zaten kalça, bacaklar genelde daha ön plana geçiyor. Bu arada küçük ama diri, hafif şekilli göğüsler var onlar hem çok hoş oluyor hem de epey seksi oluyor. Bazen kolunu kakdırınca koltuk altı ya da az eğilince bağrından komple görünüyor, tahrik ediyor çok olmasada.
Her insanın beğendiği bir özellik vardır. Şahsen böyle ayrıntıları umursayan biri değilim! Benim kız arkadaşlarımdan biri de, küçük göğüslüydü.(Limon göğüs) Ben onun kendisine aşık olmuştum. Göğüslerine değil!
Seksilik bence davranışla olan bir durum. Cilve yapabilen zeki bir kadın bana çok daha seksi gelir yani kendini obje olarak değilde zekası ve kalitesi belli eder.
Cinsellik 3 ya da 4 plan da Bunun sebebi Cinsel ilişkiyi Para verir Her Ten den Kadın ile de yaşar sın Bedava ya da Ulaşımı kolay Zor Olan Sevmek Güvenmek
İnsan fiziğe ne kadar önem veiyor olursa olsun konu karşılıklı sevmek ve sevilmek oluncca bunu görmüyor bile ki bi noktada ilişkideki başarı beceri küçük gögüsü devre dışı bırakıyor
Evet bana göre ayrı bir çekiciliği var. Silikonlu göğüs bana çok yapmacık geliyor küçük göğüs çok çekici ve tatlı gözüküyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bazılarının vücuduna küçük göğüs daha çok gidiyor. Mesela hafif minyondur, veya zayıftır, o fiziğe iri meme hoş durmaz ama küçük göğüs göze daha alımlı gelir o yüzden küçük göğsün daha hoş durduğu kadınlarda var <3
Kadınların nedense fiziksel özellikleri ilgimi cekmiyor ışığı kapayinca hepsi aynı bi delik iki meme başka şeylere bakıyoruz artik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Ben küçük olanları seviyorum, bazıları çok büyük olsun der, büyük olmasının bana göre avantajı yok, kadın için de öyle fazla ağırlık taşıyor. Küçükler hem sert ve diri oluyor. Tabi bir o kadar da seksi.
erik Kadar olanı değil de 75 beden bence seksi duruyor benim en sevdiğim beden 75 b
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çıplak bir ayak bile (ayak fetişi anlamına demiyorum bunu normal bir ilişki anlamında diyorum) bir erkeği tahrik edebilir. Çünkü yetkili mercinin beyni yok fikri var