Cinsel anlamda nasıl etkilerim?
Ayrıca hemen yargılamayın sevgilime yapacağım için soruyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsel anlamda nasıl etkilerim?
Ayrıca hemen yargılamayın sevgilime yapacağım için soruyorum.
Bir erkeği yatakta ona karşı, ne kadar çok istekli tutkulu ateşli ve kıvrak olursan o kadar çok etkilersin. Yani karşındaki erkek senin ondan aldığın zevki görmeli gerek mimiklerin gerek inleme seslerinle bu tarz durumlar erkekleri fena etkiler. Bir kadına zevk veriyor olmak onun etkisiyle bir kadının kendinden geçmesi, erkeği baştan çıkartmaya yeter şeylerdir.
Cevap
8Cevap
😁😁 o senin iç çamaşırınla alakalı değil karakterinle alakalı sevmediğinden olabileceğini hiç düşündün mü
Erkeğe bağlı ama güzel bir yalama çoğunlukla etkiler
kiyafet falan olabilir bilmiyom iliskiniz nasil ki
Kıyafetlerden falan etkilenmiyor. İki yıldır birlikteyiz neyden etkilendiğini daha bilmiyorum yani saçma bir şey. İlişkiye de girmemize rağmen ben istediğim zaman etkileyemiyorum.
Iliskiye giriyormusunuz yani. Ic camasir? vardir illa etkilendigi sevdigi seyler asko ben tanimiyom ki sevgilini direkt onu soyleyim
Ya öyle de belki bi fikir bulurum falan diye sordum işte
ic camasirlara da mi etkilenmiyor?
Ya değişik biri iradesi mi güçlü ne bilmiyorum. Sadece o istediği zaman etkileniyor. Eğer istemezse hiçbir kuvvet onu etkileyemiyor yani iç çamaşırı falan da denedim
O zaman yapacak bir sey yokmus gibi knk ama yinede sen guzel seksi ic camasirlar al giy ne bilim hos dokunuslar falan yap etkileyebilecek tarzindan gerekirse p. orno ac izle bir iki taktik al simdi bende nasil tarif edebilirim ki baska ksdfjg
Teşekkürler aşko kxhdkdbx
rica ederim askim gelisme falan olursa anlat merak ettim bende acaba nasil olacak nasil gidecek bir seyleri illaki begeniyordur bu okuz degil ya ksdhfjs
Anlatırım aşkım lxhxkxbxjx
hadi bakalim ayy cok heyecanli kfdjskdj ee ne dusunuyorsun planin ne😂😂
Bir bakış bir gülüş anlamlı bir dokunuş
Burada mı anlatalım 😀
Çok basit direk öp düdağından hemde kemrircesine
sadece soyun
Seks yapıyor musunuz yaşlar kaç
seksi pozlar
Seksi giyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?