Yani zevk alıyorum ama orgzm olmak istemiyorum. Mesela orgazm olmasam saatlerce yaparım ya da arka arkaya 3 4 kere bile yaparım. Ama orgazm olayım böyle hiç bişey canım istemiyor hayattan vazgecmisim gibi oluyorum. Hani bu mutluluk veriyodu. Bende niye ters tepiyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılOrgazm olunca iş bitiyor çünkü
Sen kalıcı zevkin peşindesin
Bana hep zevk versin ama orgazm olmayayım diyorsun
Kadınlar da böyle bir şey var
Keşke bizde de olsa
Bizim direk bitiyo yani kalıcı zevk diye bir şey yok
Anlatması garip olur neyse00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu partnerin ile alakalı. Orgazma kadar bir arzu yaşıyorsun ama orgazm sonrası normale dönüyorsun. Ama partnerin ile arandaki ilişkinin hem cinsel hem de duygusal boyutları yoğunsa orgazm sonrası yeni bir tutku dalgası oluşuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir zamanlar öyle bir panterim vardı. Orgazm olduktan sonra bir sonraki birleşmede canı aciyordu. O yüzden ben iyice doyduktan sonra orgazm sırası ona geliyordu bir geliyordu pir geliyordu 6 kere üst üste şahit oldum 🤣
02 Yorumla
Soran1 yılOha altı kere nasıl oluyor ki. Benim gibi kadınlar varmış demek ki
Cevap sahibi1 yılYani demek varmiş 🤣 9 kere orgazm olan panterim vardı tabi tek seferde değil gün içinde. Senin rekor kaç
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAmac zaten orgazm olmak
03 Yorumla
Soran1 yılTamam da ilişkinin iki dakikasında orgazm oluyorum mesela ya sonra
- 1 yıl
Bosalinca istek biter zaten biraz bekle tekrar devam edersin
- 1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sen masttan bahsediyorsun galiba ama bu bahsettiğin olay eski partnerime oluyodu. ilk orgazmını olduktan sonra bir süre beklemek istiyordu canı acıyordu
00 Yorumla
1 yılBunun hassaslaşmasıyla alakası olabilir mi? Kısa bir süre sonra devam etmeniz lazım. Orgazm süreniz kısa ise erkek doymaz ki
04 Yorumla
Soran1 yılYaa zaten orgzm çok çabuk oluyorum iki dakika içinde bile olurum bu benim elim de. Ama orgzm olmakta çokta güzel değil ya ilişkide aldığın zevk paha biçilemez. Orgzm olmasan da olur
- 1 yıl
Anladım sizi o zaman partnerinizin boşalmasına göre orgazm olmayı deneyin. Ben kadını orgazm yaptıktan sonra boşalırım 😅 tam zıttız yani sizle denk gelsem önür boyu diğeri boşalsın diye bekleriz
Soran1 yılYaa böyle çok denk getirdim kendime şaşırıyorum hatta bir keresin de boşalma sırasında bende orgazm oldum.
- 1 yıl
Yaa iyiymiş bu. Sizin gbii kaliteli bir kadınla seks de kaliteli olur. Evli misiniz? Bir kaç biraz sohbet edip fikir almak isterim. Mesaj kutum açık
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKanka bu normal. Biraz dinlen sonra yine devam et. Ama haldur huldur yapma. Nazik ol. Hızlanacağın ve sertleseceğin zamanı iyi ayarla...
02 Yorumla
Soran1 yılHmmm bu durumda daha nazik mi olmak lazım hassasiyet geçene kadar.
- 1 yıl
Tabi.. Tahriş bile olur. Kendi kendine bir yere kadar. Ama mesela ilişki anında orgazm oldun ya. Kendin olsa devam edemezsin. Ama ilişki anında erkek devam ediyor. Ve sen de defalarca orgazm ve zevk alıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendine çok sert davranma aşırı yükseldiğin de özellikle ayrıca orgazm olduğundan eminsen yumuşak dokunuşlarla devam et acı duymazsın ıslaklık çok önemli bu dakikalarda kadınlar defalarca orgazm oluyor çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu konuda yalnız değilsin. Eski sevgilim de öyleydi. Saatlerce dokunalim sürtünelim ama bosalmayalim diyordu. O anki haz onu mutlu ediyordu
08 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle o anı yaşamak istiyosun orgzm oluyorsun hop her şey bitiyor. Canının istemesi de saatlerini alıyor
Cevap sahibi1 yılÖyle ama o kadar uzun sürdürebilecek erkek bulmak zor. İnsan bir yerden sonra soğuyor artik
Soran1 yılHee senin ki hiç ilişki istemiyodu
Cevap sahibi1 yılAslında ben istemesem o hiç olmasın saatlerce o istekli haliyle sevişmek sürtünmek dokunmak istiyordu
Soran1 yılAnladım senin ki sevişmek istiyo. Yoksa ilişkinin tadı sevişme veremez ki şahsen bende sevişmede çok sıkılıyorum
Cevap sahibi1 yılSen hep içinde olsun ama boşalmamak istiyorsun
Soran1 yılAynen öyle
Cevap sahibi1 yılO kadar uzun süre bekleyecek erkeği geçtim, sen bile duramıyorsun o kadar
Gizli Üye(30-35)1 yılAklıma ilk gelen şey şimdi kalkıp duş alacak oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılYazın niye böyle çıkıyor
Cevap sahibi1 yılMobilden yazınca ilk böyle çıkıyor sonra sistem tarafından düzeliyor
Cevap sahibi1 yıl5 dk sonra falan düzelir sistemden dolayı oluyor
Cevap sahibi1 yılDüzeldi :))
Orgazmdan sonra istememen normal
03 Yorumla
Soran1 yılNormal demi
Soran1 yılAma devam ettiren kadınlar var
1 yılYeter kadar oral yapılmıyordur
012 Yorumla
Soran1 yılYaw ne alaka gözünü sevem ben ne diyorum sen ne diyorsun demek aşırı zevk alıyorum ki orgazm oluyorum demi
- 1 yıl
Devamı gelmemesinin nedeni hızlı tükeniyor demek oluyor bu işte
- 1 yıl
Yaw değil yav sevem değil seveyim demi değil değil mi
Soran1 yılOrgazm olunca normale dönüyosun işte tıpkı sizin boşalmaniz gibi
- 1 yıl
Ben orgazm çok zor oluyorum olursam da çok sürmeden topluyorum
Soran1 yılErkekler de orgazm mı var
- 1 yıl
Sen kertenkele ile mi sevişiyorsun bu nasıl soru
Soran1 yılYok dinazorla. Erkekler de boşalma olmuyor mu orgazmi ilk defa duydum sizde
- 1 yıl
Aynı şey zaten
- 1 yıl
Muhtemelen dinazor
Soran1 yılMersi
- 1 yıl
rica ederim canım
1 yılHassasiyet artıyor ondan olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılO oluyor daaa ne bilim niye normal kadınlar gibi değilim ya
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen orgazm olma sureni uzatmaya bak
00 YorumlaCanın kukusu acıyor başka bir şey olmasın
00 YorumlaBiraz dinlen vucudunu dinlendir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. finali o zaten daha ne istiyon 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şeyin bir sonu var sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılnormal bir süre sonra geçer o his
00 Yorumla
1 yıloyle olur o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaö yıldır evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkide mi mastta mi
00 YorumlaKötü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes dayanamaz ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaş kaç evlimisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Orgazm olduktan sonra devam edemiyorum canım yanıyor bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat