Mesela iş yerimdeyim erkeklerin konusu cinsellik yolda yürüyorum yine aynı ellerinde telefon sürekli cinsel içerikli ve erotik video resim vb lise ve ü iversite zamanlarınmda yine aynı öğrencidir ergenlik filan derdim ama evli barklı erkeklerin bile neden bu konuyu bu kadar abarttıkları bana garip peki geliyor doğrusu sizin bir fikriniz var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılçünkü zor bela bir seferde bir tanecik üreme hücresi üretebilen kadınların aksine, sürekli milyonlarca ve milyonlarca üreme hücresi üreten erkek, bunlarla mümkün olduğu kadar çok kadını döllemesini buyuran muazzam bir içigüdüyle her bir gün cebelleşmek durumundadır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkeklerin işi gücü cinsellik olduğu akdar kadınlar bunun 7 kat fazlasını düşünüyor ve hayal ediyor. Sadece erkekler bunu açık açık yapıyor, kadınlar ise gizli yapıyorlar, adları ucuza çıkmasın diye. Erkeklerin ise böyle bir kaygısı yok. Ayrıca erkekler görerek kadınlar ise dokunarak, hissederek (Hem fiziki hem de duygusal anlamda) tahrik olur. Önümüze gelen kadına da dokunamayacağımıza göre sizi tahrike decek bir ortam yok.
Bu yüzden bırakın artık şunu yapmayı, erkekleri yaftalamayı. Cinsellik karşılıklıdır ve kadınlarda bunun erkeklerdekinin 7 kat fazlası var...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
1 yılSeviyoz kadın napalım sevmeyelim mi ha sen söyle çok güzel olmayın ozaman sizde gidin maske takin
117 Yorumla- 1 yıl
Ayn bide o var ince eleyip sık dokucaz sanırım seçmeden önce
- 1 yıl
Ayn öyle dikkat etmek lazım uyumluysa olur zaten kendi bildiğini okuyosa sıkıntı
- 1 yıl
🤯🤢🥶 oha gay mi Allah yardımcımız olsun bacım düzgün insanlarla karşilaşiriz inşallah çok zor gerçekten devir bozuldu bu sosyal medya hem iyi hemde kötü etkiledi bizleri düzeliriz inşallah
s 1 yılBirde 7 ay önce resmi nikah kıyılmıştı ama her zaman sen benim hayatımın anlamısın senin için canımı veririm diyordu aslında bir az şüpheleniyordum 3 günlüğüne ailemin yanına gitmiştim 2 gün sonra gece dönmüştüm eve sessiz şekilde geçtim yatak odasının kapısı yarıya kadar açıktı baktığımzaman namahrem yakaladım hemen video çektim sessiz şekilde o an tam emin oldum ve gerisini anlatmayacam çok olay oldu sonra kendiside kabul etti bana seni her zaman sevdim hala seviyorum ama ben duygularıma hakim olamıyorum bunu sakladığım için pişmanım dedi 1 hafta sonra boşanma davası açtım ne hali varsa görsün artık diğer dünyada ne olur o bilinmez umarım gün yüzü görmez bundan sonra
- 1 yıl
İyi yapmısın kardeşim ne olduğu belli değil zaten düzgün helal süt emmiş bi adam bul evlen hayatını kurtar
- 1 yıl
Ok 👍 kurtul bacım ondan hayatin düzene girsin yeterki
- 1 yıl
Yalan atıyo pskolojınle oynuyo serro
- 1 yıl
Ya neler oluyo neler ona mi inanmiyim bacım olabilir ok boşanman lazım tamam git polisi ara ailene dön hemen kades indirdin mi telefonuna
s 1 yılBoşandalı 4 yıl oldu zaten ama olaylar son 1 sene içinde oldu her yoluda denedim banamısın demiyor eski eşimin yapmadığı kesin ama bunu muhakkak onun aldattığı adam yapıyor ya da yaptırıyor eski eşimin polise anlattıklarıda akılalmaz şeylermiş en sonunda daha fazla anlatmayın dedim
- 1 yıl
Yok bu ülkede adalet yok bacım kim nerde belli değil giren çikan da belli değil düzgün insanda kalmadı tek çareniz ailenizin yanında kalmak öyle daha güvenli olursunuz ya da evleneceksiniz en son çözüm o adamın ölmesi
Temel biyoloji; Erkek dölleyen, kadın döllenendir. 🤷
17 Yorumlaİşsizlikten dolayı ve son zamanlarda evliliğin ne kadar zor olduğunu herkes biliyor bu nedenle olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimine göre abaza öyle yapanlar inanki hadi gidelim gel desen 2 dk boşalanlardandır ne sevişmesini bilir nede halden anlar
10 Yorumla
1 yılHormonlar ama bir süre bol cinsellik yaşayınca az da olsa azalma oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO artık otomatik olmuş bence çünkü internette başka bir şey yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşalma sorunları var o yüzden bu kadar istekliler bence
21 Yorumla- 1 yıl
Bir ihtimal
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim gözümde suanlık kızlar kullan at oldukları için böyleyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin hayatının en önemli yerinde cinsellik vardır kadınlar anlayamıyor bunu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen daha önceden yaşamamış olman sana uzak olması sonucu değiştirmiyor maalesef
10 Yorumla
1 yılsenin algılar cinselliğe açık , aslında başka konularla da ilgilendiklerini görüyorsun onlar dikkatini çekmiyor.
seninde sevişmen lazım :)03 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 çok güldüm buna
- 1 yıl
@Yuwoman burada ve dışarıda cinsel açlık yaşayan bir sürü kişi var , evet söylediği gibi sürekli cinsellikle meşgul olanlar da var. ama cinsel video izleyenler haricinde iş güç konularını , komik videoları izleyenler de var. ama dikkatini çeken konu cinsellik :)
herkesin yorumunu dikkate alma :)
Neden kadınlar sürekli makyaj konuşurlar, neden hep alışveriş yapmak istiyorlar
10 YorumlaYapacak başka işleri yok. Boş insanlar.
10 YorumlaBir canavarla yaşamak zorunda kalsan anlardın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBnce de sn biraz abartıyon
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Kızların ki neden aşksa o yüzden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSana denk geliyor demekki
11 Yorumla- 1 yıl
Bu olur ama fazlası olmax
1 yılYaradılış öyle
10 Yorumla
1 yılCinsellik olmassa hiç bir şey olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşimiz aklımız o çünkü
10 YorumlaKapasiteleri o kadar
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılArtık azıttık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. bende bilemiyorum
10 Yorumlacocuklik psikolojisi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yaşayınca anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoş vasıfsız insanların tek derdi budur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanın doğası
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı