Bakire olmanın zararları nelerdir?

Ekşi sözlükte sürekli karşıma çıkmasına rağmen ekşi sözlük'te bir türlü hesap açamadığım için yorumlayamadığım bir başlıktır. Öncelikle ben bakire bir insanım ve size şunu söyleyeyim bakirelerin yarısından fazlası toplum, aile baskısından dolayı istediğini yapamıyor. Hatta bu ülkenin kadınlarının büyük bir çoğunluğunun Müslüman olmadığını düşünüyorum. Sadece korkudan yalan söylüyoruz Mesela ben sağda solda Müslümanım diyorum ben ben çok komik değil mi? Bakire bir kızı şöyle tanımlayayım. Kesinlikle evlenilmemesi gereken o kızdır. Çünkü bakire olduğu için Kraliçe Elizabeth gibi davranılmasını isteyecektir. Boşu boşuna mı yıllarca seks yapmadı. Bakın bakireler günah olduğu için değil aile baskısından dolayı seks yapmıyor. Günah kimin umurunda įsıss Allah falan Cehennem Cennet Bunlar yetişkin masalı. Bir kötü özelliği daha varsa şudur sizinle hiçbir zaman aşık olduğu için evlenmeyecektir. Biz Bakireler en gec 21 yaşına geldiğimiz an delirmeye başlıyoruz ve karşımıza çıkan ilk insanla evleniyoruz amaç sadece seks yapabilmek. 25 yaşına kadar dayanmış falan da demeyin her sene ne kadar artarsa o kadar daha vahim bir tabloyla karşı karşıya kalıyorsunuz. E Seninle sadece seks için evlenen bir insan zaten sadakatli olamaz. Ben evlenmeden önce cinsellik yaşamadan yapabilen bir insanın seni sevebileceğini düşünmüyorum. Türkiye'nin de tek derdinin bu olması gerekir Çünkü var olan bütün olumsuzlukların temeli seks eksikliğinden ve özgürlük eksiklğinden kaynaklanır. Bir ülkede seks kıtlığı yaşayan insanların sinirlerinin diğer insanlara göre 3-4 kat daha fazla olduğunu ispat edildikten sonra kadın/erkek seks işçilerine Devlet maaş bağlamaya başladı. Artı olarak bazı ülkelerde kadınlar kadar erkeklerde seks işçiliği yapıyor. Aslında ülkenin sorununun en büyük temeli bekaret saçmalığı ama bunu anlayacak çok az insan var.
Güncellemeler
1 yıl
Siz soruyu engelledikçe ben de ısrarla paylaşıcam. Acı gerçekleri kabullenemiyorsunuz. Bakire olduğu için gurur duyan kafınların büyük çoğunluğu evlenebilmek için yalan söylüyor. Kendileri sütten çıkmış ak kaşık gösterip evlenmeye çalışıyor ama asla bakirelikten memnun değil. Bir de şöyle bir sözüm var Bakire bir kadınla evlenmek isteyen insanın işkencelerle kurban edilmiş bir hayvanın etini yemek kadar canicedir
Bakire olmanın zararları nelerdir?