Cinsel Yaşam Sınırsız ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Sınırsız ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sınır yok demek. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sert ve küfürlü olabilir. Yatak odasının, hatta evin dışına çıkmak olabilir. Seksi iki kişiyle sınırlamamak, üçlü, dörtlü denemek olabilir. 0 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Oral, anal, ağıza boşalmalı, yalayıp yutmalı olabilir. Bir başka kadınla/erkekle sevişirken diğerinin izlemesi olabilir. Eş değiştirme, swinger olabilir.
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sınırı olmayan demek neden bu kadar basit bir şeyi soruyorsunuz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Basit değil ucu açık. Biri sınırsız istiyorum deyince ne anlamalıyım Yorumla Haybenonun 1 yıl Gtünü de vereceksin demek hem önden hem arkadan Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Hersey.. aklina ne geliyosa.. oral anal kufurlu agza bosalma vs. vs daha neler neler 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Tek çift grup bisex her tür pozisyon isterim demiş 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. her şeye var. Anal, vajinal, oral... Kuralı yok. Her teklife açık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Herşeyi yapmak, anal, oral, ağıza yüze boşalma, yutma, küfür, sertlik, kırbaç, tokat vs vs vs 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sınırsız hiç bir şey yoktur inanmayın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet sınırsızında bi sınırı vardır Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hanki konuda sinirsiz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hangi konuda sormuşum Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sınır tanımamak herşeye açık olmak demek. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her tür ilişkiye okey demek 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. her şey aklına ne gelirse 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. P. rno film gibi yani... 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim dedi knk bnu ben scrrmuyum de ona 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yok artık bu da olmaz artık dediğin her şey 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık o kadar da değil Yorumla Kadirk34 1 yıl Sınırsız denildiginde ben onu anlıyorum Yorumla
MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl limitless demek ingilize 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Farklı dillerde ne demek diye sormadım Yorumla MilfShakerxD 1 yıl cinsellik açısından herşeye açık demek her türlü şeyi denemeye müsait Yorumla
cenkulu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Her şeye açık demek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesela Yorumla cenkulu 1 yıl Cinsel ilişkide her türlü fantezi ve yeniliklere açık demek Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonu yok demek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesela Yorumla Mrbrawn 1 yıl Sonsuz nerde söylendi bu Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. her şey dahil 0 0 Yorumla
serkan-demir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl grup eş ensest eş değiştirme tecavüz falan yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Her şeyi yapabilirim demek 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her türlü fantezi de dahil Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sınırsız demek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Demek öyle Yorumla Pool34 1 yıl Sinirsizim diyor yani ben ölene kadar svisirim diyor 😁 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sınır yok demek 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonu olmayan şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
sınır yok demek.
Sert ve küfürlü olabilir. Yatak odasının, hatta evin dışına çıkmak olabilir. Seksi iki kişiyle sınırlamamak, üçlü, dörtlü denemek olabilir.
Oral, anal, ağıza boşalmalı, yalayıp yutmalı olabilir. Bir başka kadınla/erkekle sevişirken diğerinin izlemesi olabilir. Eş değiştirme, swinger olabilir.
Sınırı olmayan demek neden bu kadar basit bir şeyi soruyorsunuz
Basit değil ucu açık. Biri sınırsız istiyorum deyince ne anlamalıyım
Gtünü de vereceksin demek hem önden hem arkadan
Hersey.. aklina ne geliyosa.. oral anal kufurlu agza bosalma vs. vs daha neler neler
Tek çift grup bisex her tür pozisyon isterim demiş
her şeye var. Anal, vajinal, oral... Kuralı yok. Her teklife açık.
Herşeyi yapmak, anal, oral, ağıza yüze boşalma, yutma, küfür, sertlik, kırbaç, tokat vs vs vs
sınırsız hiç bir şey yoktur inanmayın
Evet sınırsızında bi sınırı vardır
Hanki konuda sinirsiz
Hangi konuda sormuşum
Sınır tanımamak herşeye açık olmak demek.
Her tür ilişkiye okey demek
Bunu da bilmiyorsan yazık sana
her şey aklına ne gelirse
P. rno film gibi yani...
Kim dedi knk bnu ben scrrmuyum de ona
Ooo ucu çok acık ne lazım sana
Yok artık bu da olmaz artık dediğin her şey
Yok artık o kadar da değil
Sınırsız denildiginde ben onu anlıyorum
Her türlü sapkın fanteziyi yapmak demej
limitless demek ingilize
Farklı dillerde ne demek diye sormadım