Cinsel Yaşam Sevişme bittiğinde boşanmak gerekmez mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sevişmedikten sonra evli kalmanın anlamı ne olabilir? Güncellemeler1 yıl Soruyu kendim için sormadım genel olarak sormuştum Sevişme bittiğinde boşanmak gerekmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yorumları merak ediyorum gerçekten. Benim fikrim çocuk gibi bağlayıcı bir şey yoksa o evliliğin yürümesi zor. 1 0 Yorumla
Tekbaşınakız Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl evlenmek sadece seks değildir. evlenmek, o insanın hayatının sonuna kadar yanında olmasını istemektir. çok saçma, seks her şey değildir. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinsellik yoksa sevgi de yok demektir. Sevmediği biriyle insan tensel çekim yaşayamaz. Evliliği tutacak başka bir şey yoksa boşanılmalı. 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatın en az % 70 cinselliktir, bitti ise değiştirmen gerek 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Aynen ilişki bitmişse boşuna zaman harcama yol ver gitsin 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok haklısın. Aynı evde yaşayan bir arkadaşa gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Soruyu tam anlamadım ki. Başlık ve detay farklı 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha şimdi anladım. Kocanla aranızda seks hiç mi olmuyor? Yorumla Soran 1 yıl Kendimden bahsetmediğmi belirttim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya bırak yeme bizi Yorumla Soran 1 yıl Güzel kardeşim kendim için sorsam zaten gizliyim neyi saklayayım neyin kafasını yaşıyorsunuz Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Dost kalmak, arkadaş olmak, can yoldaşı olmak... En azından konuşacak yoldaşşş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kanka senin gibi erkekler kaldı mı ya Yorumla mdrx592 1 yıl Öyle deme. Bir tanıdık kanka aabla 56 sında evlendi. 60 lı yaşlarda biriyle. Aynı evde arjadaş, dost kalmak için... İnsanlar yaşlanınca seks yapmaz belki ama bir can, bir güler yüz, bir söze ihtiyaç duyar. Yorumla
Diyarbakır_mavıs21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Aranızda bir sorun mu var? İlişkiniz iyi değil gibi 🤔 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O durumdan direk dönen biriyim kısa süre önce 🙄 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. heycan bitince fantezi devreye girer ;) 0 0 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl asker arkadaşından ne farkı var ki evliliğin 0 0 Yorumla
OOktay001 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evli kalınmalı ikinci üçüncü 300. Sevişmeler için 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yorumları merak ediyorum gerçekten.
Benim fikrim çocuk gibi bağlayıcı bir şey yoksa o evliliğin yürümesi zor.
evlenmek sadece seks değildir. evlenmek, o insanın hayatının sonuna kadar yanında olmasını istemektir. çok saçma, seks her şey değildir.
Cinsellik yoksa sevgi de yok demektir. Sevmediği biriyle insan tensel çekim yaşayamaz. Evliliği tutacak başka bir şey yoksa boşanılmalı.
Hayatın en az % 70 cinselliktir, bitti ise değiştirmen gerek
Aynen ilişki bitmişse boşuna zaman harcama yol ver gitsin
Çok haklısın. Aynı evde yaşayan bir arkadaşa gerek yok
Soruyu tam anlamadım ki. Başlık ve detay farklı
Ha şimdi anladım. Kocanla aranızda seks hiç mi olmuyor?
Kendimden bahsetmediğmi belirttim
Ya bırak yeme bizi
Güzel kardeşim kendim için sorsam zaten gizliyim neyi saklayayım neyin kafasını yaşıyorsunuz
Dost kalmak, arkadaş olmak, can yoldaşı olmak... En azından konuşacak yoldaşşş
Kanka senin gibi erkekler kaldı mı ya
Öyle deme. Bir tanıdık kanka aabla 56 sında evlendi. 60 lı yaşlarda biriyle. Aynı evde arjadaş, dost kalmak için... İnsanlar yaşlanınca seks yapmaz belki ama bir can, bir güler yüz, bir söze ihtiyaç duyar.
Haklısın katılıyorum o yüzden dost hayatı yaşamak daha güzel
Yani, hem s.. kişemiyorsun hem evlisin ne anlamı var
Aranızda bir sorun mu var?
İlişkiniz iyi değil gibi 🤔
O durumdan direk dönen biriyim kısa süre önce 🙄
heycan bitince fantezi devreye girer ;)
Evet evliliği ayakta tutan sekstir
asker arkadaşından ne farkı var ki evliliğin
Evli kalınmalı ikinci üçüncü 300. Sevişmeler için
Boşanan bosanıyo zate n
Aynen
Evet gerekir