Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar "Bu günlerin değerini bil keyfine bak daha sonra mumla arar durursun " diyenler var. Neden ki? Sonradan beni hiç arzulamama ihtimali de mi var? Bir erkek yanındaki kadına arzu istek duymaması olağan bir şey mi ki? Yanında bir kadın varken seks istememesi bana pek mantıklı gelmiyor. Eğer öyleyse bu nasıl oluyor ki neden oluyor nasıl olur da erkek yanındaki kadına hiç istek duymaz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu günlerin değerini bil keyfine bak daha sonra mumla arar durursun
Hangi terbiyesiz yazmış onu ya 😃
İşin şakası bi yana. Oraya yazmak yerine direk sorsan anlatırdım zaten. O şekilde dememin sebebi şu an yaşı genç hiç bir problem yok çok rahat ilişkiye girip zevk ala bilirsin ama yaş ilerledikçe hayat şartları çocuk vs derken erkek de belli bir yaşdan sonra ereksiyon sorunu oluyor istetiği gibi sertleşme olmuyor doğal olarak da cinsel ilişkiye giremiyorsun hazır her şey sağlamken keyfine bak dememin sebebi bu yoksa aklına başka şeyler gelmesin sakın 😊
Biliyorum ya buraya yazacaktım fakat aynı soruyu herkesin cevaplamasını istedim ondan başlığa yazdım
Peki genelde ne zaman erkeklerde ereksiyon problemi oluyor? Herhangi bir yaş mı söyleyeceksin?
Anladım iyi yapmışsın. 😊 Genellikle ortayaş da başlar ama bu kişiden kişiye görede değişir her kesin yaşam şartı bir değil maalesef ve psikolojik bir durum vs yaşıyorsa da sertleşme problemi olur
Orası öyle de erkek genelde kaç yaşında başlar? Az çok bir sayı söyleyebilirsin
Kaç yaşında sertleşme sorunu başlar
40 dan sonra başlar genellikle ama yaşı genç olup sertleşme sorunu yaşayan gençler de var
Gençlerde kaç yaşında başlar genelde? Gençlerin neredeyse hepsinin şu yaşa kadar kesinlikle sertleşebildiği bir yaş var mı? Mesela atıyorum 25 e kadar mı yoksa 30 a kadar mı kesinlikle sertleşir erkekler?
Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişir gençlerin bi yaşı yok tamamen psikolojik bir durum bu kimde ne zaman olacağı belli olmaz çünkü
Peki👍 teşekkürler
Rica ederim 😊
Tabiki iyi bişey aranızdaki çekim devam ediyor ne güzel
Bana sadece obje gözüyle mi bakıyor acaba diyorum 😏
Bunu düşünmen için seninle bormal zamanlarda haşir neşir olmaması ilgilenmemesi sadece bu iş için sana yaklaşması gerekir. Bide üstüne herifi sen tetikliyorsun bunla suçlaman çok insafsız
Bilmiyorum işte ben de bilmediğim için sorgulamak istedim. Bu yüzden sordum buraya acaba sadece obje gözüyle mi bakıyor diye
Yok yok bunlar şükredilecek durumlar evlenipte eşinden hemen sıkılıp yüzüne bakmayanlar var. Kardeş kardeş uyuyanlar var sen tahrik ediyorsan ne mutlu arada bir serbest bırak o da seni tahrik için adım atacakmı bunu da gözlemle tabi
Gayet normal bunu bulamayan kadınlar var
Sevdiğinden mikesi geliyor...
Demek ki seni çok arzuluyor
Kaç yıllık evlisiniz?
Bir
O zaman gayet normal bunlar
Niye kaç yıldan itibaren normal değil ki
İlk iki üç yıl böyle geçer sonra çocuk filan okur hayat şartları aile planları eskisi gibi şu an ki sıklığı koruyamaz bitmez elbette ama şimdi ki gibi olmaz
kalkar tabii
Öyle oluyor
Kıymetini bil
Bana obje gözüyle mi bakıyor acaba diyorum 😏
Neden kıymetini bilmeliyim?
Saçmalama karısısın seni arzuluyo beğeniyo daha ne olsun. Çoğu kadın mahrum
Ama çoğu zaman kalkması anormal değil mi?
Değil istekli biri demek ki sana kalkıyo baskasına değil demek çekim var aranızda. sende pek istekli değilsin sanırım
İyi bir şey