Cinsel Yaşam Etli vajina hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Klitorisi büyük ve iç dudakalari geniş diş dudakalri da normal genişlikte Güncellemeler1 yıl Islanma fazla oluyor yumsacik oluyor Etli vajina hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. bir şey düşünmem 0 0 Yorumla
Slimgirly Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne düşünebiliriz canım üreme organın iste üreme organın etli diue ayrıma cıkmaz erkekler 6 5 Yorumla qisipisi 1 yıl Niye erkekler için küçük büyük diye ayrım koyuyorsunuz ama Yorumla Slimgirly 1 yıl Ben öyle bir ayrım koymadım banane seyinizden Yorumla qisipisi 1 yıl O da senin sorunun 😂 Yorumla Slimgirly 1 yıl Sorunum değil tercihim Yorumla qisipisi 1 yıl Of sus tamam Yorumla
Zzzaaafer41 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hatun zayıf ise iç dudaklar çıkık uzun olması çok hoşuma gidiyor yalarken ağzıma gelmesi eme eme icime çeke çeke yalamak çok keyifli. Ama hatun zayıf olacak birde esmer 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. anlık KS erkekleri 😂😂 3 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Daha keyifli özelikle kolay sulanması yönünden ve sürtünme de 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi oral yapılır o dudaklari vakumlayip çekmek o elinin içine sıcacık gömülmek gibisi var mı severim o tipi 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bu nasıl tarif ablacım bütün millet boşaldı ya :D :D :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bence harikaOral yapmak çok zevkli Oral ile o dudakları şişirip sonra içine girince penisi tam olarak kavrıyor sekste de harika zevk veriyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Vallahi benimki baya küçük:)) haha 15 3 Yorumla kayıkçı02 1 yıl Bence en guzeli Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Yok be ne öyle söğüt yaprağı gibi Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Parçalarım Yorumla
sopalıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Eti butuna bakmam karşımdaki kişi insan gibi insan olsun he bide vajinalı oldun yeter 0 0 Yorumla
docerrah Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl ben bu vajinaya labioplasti operasyonu yapardım 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bende düşünüyorum ama böyle olması saha fazla zevk veriyor sence napim Yorumla docerrah 1 yıl sana mı partnerine mi zevk veriye Yorumla docerrah 1 yıl veriyor Yorumla Soran 1 yıl Partnerime sexste emmerken bana Yorumla docerrah 1 yıl yani sen bilirsin ama operasyon kararına muayene sonrası karar verebilirim. Ama vajinanın estetik duruşunun önemli olduğunu belirtmek isterim🤓 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın ya bilemiyorum Yorumla docerrah 1 yıl soruların olursa istediğin zaman sorabilirsin Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Merak ediyorum ama iyidir sanıyorum 1 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uuuuuuuuuffffff delirdimmmmmm 1 0 Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Emmeyi ve okşamayı en sevdgım vajına şekli 😋 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zevkli olur her iki tarafa 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayılırım olsada yalasam şu an👅👅 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl İç dudakları uzun olursa bayılıyorum ben 👅👅🥰🙈 0 0 Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kabarık vajina güzel dudakları dışarıda olmayan 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne düşünmemiz gerekiyor tam olarak 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yemekte yiyemediğimiz eti yatakta yeriz. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yenilir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral için harika olur 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Buyukde kucukde olsa verdiği vitamine bakar 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Yerim yerim 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Harika bir model 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok severim. 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kilolu musun 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Gayet güzel bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
bir şey düşünmem
Ne düşünebiliriz canım üreme organın iste üreme organın etli diue ayrıma cıkmaz erkekler
Niye erkekler için küçük büyük diye ayrım koyuyorsunuz ama
Ben öyle bir ayrım koymadım banane seyinizden
O da senin sorunun 😂
Sorunum değil tercihim
Of sus tamam
Hatun zayıf ise iç dudaklar çıkık uzun olması çok hoşuma gidiyor yalarken ağzıma gelmesi eme eme icime çeke çeke yalamak çok keyifli. Ama hatun zayıf olacak birde esmer
anlık KS erkekleri 😂😂
Daha keyifli özelikle kolay sulanması yönünden ve sürtünme de
İyi oral yapılır o dudaklari vakumlayip çekmek o elinin içine sıcacık gömülmek gibisi var mı severim o tipi
bu nasıl tarif ablacım bütün millet boşaldı ya :D :D :D
Bence harika
Oral yapmak çok zevkli
Oral ile o dudakları şişirip sonra içine girince penisi tam olarak kavrıyor sekste de harika zevk veriyor
Makbulu o 😂😂😂
Vallahi benimki baya küçük:)) haha
Bence en guzeli
Yok be ne öyle söğüt yaprağı gibi
Parçalarım
Ben memnunum öyle olmasından
Eti butuna bakmam karşımdaki kişi insan gibi insan olsun he bide vajinalı oldun yeter
İğrenç olduğunu. Bu etli değil dilli
ben bu vajinaya labioplasti operasyonu yapardım
Bende düşünüyorum ama böyle olması saha fazla zevk veriyor sence napim
sana mı partnerine mi zevk veriye
veriyor
Partnerime sexste emmerken bana
yani sen bilirsin ama operasyon kararına muayene sonrası karar verebilirim. Ama vajinanın estetik duruşunun önemli olduğunu belirtmek isterim🤓
Haklısın ya bilemiyorum
soruların olursa istediğin zaman sorabilirsin
Merak ediyorum ama iyidir sanıyorum
Uuuuuuuuuffffff delirdimmmmmm
Emmeyi ve okşamayı en sevdgım vajına şekli 😋
Zevkli olur her iki tarafa
Bayılırım olsada yalasam şu an👅👅
İç dudakları uzun olursa bayılıyorum ben 👅👅🥰🙈
Kabarık vajina güzel dudakları dışarıda olmayan
ne düşünmemiz gerekiyor tam olarak
Yemekte yiyemediğimiz eti yatakta yeriz.
Yenilir diye düşünüyorum
Görmedim bilemiyorum
Oral için harika olur
Buyukde kucukde olsa verdiği vitamine bakar
Daha tatlıdır 😂
Sevmiyorum
Yerim yerim
Harika bir model
Çok severim.
Oral yapması zevkli vajina türüdür
O ne pipi gibi
çok hoş