Eşim her konuda iyi cömert ama bana sadece yatakta dokunuyor, ne yapacağım ben?

Evet ne istiyorsam getiriyor beni sevdiğini hatta bazen yemin ederek söylüyor bunu evde cömert iyi adam ama kendisi gezmek istediği zaman çıkıyor arkadaşlarlar ile geziyor bugün şimdi yaptı gibi arkadaşı aradı ve gitti başı ağrıyor hali bu gitti
Ben temas bağımlıyısıyım sürekli dokunma isteği geliyor ama adamdan tık yok insan gelir sarılır filan daha yeni evliyiz dört aylık.
Bana sadece cinsel ilişkiye girmek istediğin de dokunuyor sarılıyor yemin ederim sadece vücudum dört yere dokunmuş evliliğimiz den beri oda yatakta sadece belime ve göğuslerime birde Vaj🙃🙃 onun dışında birde kalçama onu dışında yok yemin ederim kayananam benle de oturuyor bir bir buçuk aydan beri beni onunla bırakıp gidiyor bir kere düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim ilk ayda adım beli gevşeye çıktı
Doktor geri hamile kalmanıza da sorun yok dedi bir kere daha hamile kaldım bu sefer bana bende dedim ilk üç filan oturacağım çıksam da yormyacagim dedim onlarda dışarıya çıkma arabaya binme motora binme bebek düşer belin gevşek filan filan hepsi kaynanamdan çıkıyor eşimde hali ile annesi söylüyor diye buna inanıyor eşimde bana aynı bu laflar söyledi yine kimyasal gebelik geçirdim meğersem pıhtılaşma varmış ev sahibi geldi bu sefer kayananm da evden çıkmaz bu Ankara 'dayeken oturuyordu evde dedi kadın umursamıyor beni yaklaşık 2 aydır evden çıkmıyorum evde sürekli canıma tak etti evet İskenderun da gezilecek yer yoktur ama dağ bayır piknik yerleri de mi yok gidip oturalım filan

Eşim her konuda iyi cömert ama bana sadece yatakta dokunuyor, ne yapacağım ben?