Tek yaşıyorsunuz ve geceyi birlikte gecirceginizi diğer arkadaslariniz biliyor
Böyle bir topa girer miydiniz?
Benzeri geldi de başıma, bir erkek olarak bana laf söz getirmemesi gerek diye düşünürken diğerlerine sakız olduk
Tek yaşıyorsunuz ve geceyi birlikte gecirceginizi diğer arkadaslariniz biliyor
Böyle bir topa girer miydiniz?
Benzeri geldi de başıma, bir erkek olarak bana laf söz getirmemesi gerek diye düşünürken diğerlerine sakız olduk
Kimsenin bilmesine gerek yok. Erkeklerde canım bu konuda. Şov yaparak anlatıyorlar. Çok saçma aptalca ilişkiler ve özel durumlar adı üstünde özeldir. Yaşa ve kendine sakla en temiz ve güzeli budur.
Cinsel hayatınız size özeldir. Şayet cinsel hayatınızı çevrenize özel anlarınızla beraber anlatan biri varsa sizi sevmiyor demektir. Bu kişi sevgilinizse ya cuckold tarzını seven biridir ya da sizi sadece cinsel obje olarak görüyordur.
Hayir anlatmıyor ama o anda ona gittigimi yanındakiler anlıyor
Gece sonu herkes eve dağılır ya, bu yanımda kalıyor ya da kendi semtine çekmeye calisiyo
E kimse canım değil, anlıyorlar
Ama caktirmiyorlat
Bir kere anlaşıldı mı sonrasında ne yapsanız da bu durumu düzeltemezsiniz. İllaki anlaşılır. Biraz gözden uzak olmanız lazım. Böylece sular durulur. Sonuçta karşınızdaki insanla geleceğiniz olmazsa ilerleyen yıllarda sizi dışarıdan gören bu gözler sizi üzecek ithamlarda bulunabilirler.
Ztn ilk anladıklarında,
Onun en yakın arkadaşı sabahleyin mesaj atıp ona imalarda bulunmuştu
Onun için önemsiz benim için küçük dusurucuydu o mesajı görmek.
Cevap vermedi
Yüz yuzeyken tersledigini söyledi,
İş yerindeki en yakın arkadaşı zaten
Uğraşamam şu an onla diyip telefonu kenara atmıştı yan yana iken.
Şu an koptuk zaten aylardır
Beyefendi eski sevgilisine döndü, ben resimlerini ve ona dair hatiralarini yakalamistim
Manipule etmeye çalıştı beni bende boş ver çektim baktım 2 hafta sonra beni instadan cikarmis eski sevgilisinin postlarini beğenmiş zart zurt.
Haklı çıktım yani
Sevilmedigimle kaldim
Ben eski sevgilisine dönmesine çok icerledim, resmen otobüs bekleme terminali gibi kullanıldim
Allah ıslah etsin,
Umarım o kız ona daha büyük kazık atar.
Belki de hiç ayrilmadilsr
Biraz ara verelim dediler sadece
Bana da ayrıldık dedi. Zaten son zamanlarda hiçbir atkadas buluşmasına götürmedi
Bana gelirken attığı storylerde bile tek idi.
Cevap
9Cevap
Ara ara gidiyorsan söylemeli ya da söylese de seni ağızlarına sakız etmeyecek arkadaşları olmalı
yattıgının bılınmesı onu onure eder
Yani bu sakıncalı bir durum
Hoş değil knk ama ciddi düşünmüyor da olabilir
Peki sakız olmayı neden önemsedin
hayır istemem
Yanlış bence
Hayır istemem
Bilen biliyor bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?