Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzde 80 bence
0101 Yorumla
Soran1 yılsen ne diyorsun ciddi misin
Cevap sahibi1 yılCiddiyim
Neden ki?
Soran1 yılcok yüksek değil mi nerdeyse evlilik eşittir seeks demeye getirdin 🙄
Cevap sahibi1 yılBence değil ya
Zaten evlilik bir nevi cinsellik demek bence
Cevap sahibi1 yılO yüzden öyle demiştim
Soran1 yılkötü bir sey değil mi ya :(
Soran1 yılask deyince aklima ince duygular bakışlar romantizm kalp atışları gelir akla :/
Cevap sahibi1 yılHayır ya bence normal
Herkes bir nevi düzenli cinsel hayat için evleniyor
Tabiki tek cinsellik için evlenilmez ama yinede evllikte cinsellik temel şeylerden biri bence
Ben bu şekilde düşünüyorum
Soran1 yıldüşünsene görücü usulü evleniyorsun o insanla ilsikiye giriyorsun bi de bu açıdan düşün
Cevap sahibi1 yılO da var tabiki ama
Diğer tarafı da var bana göre
Cevap sahibi1 yılOlabilir
Ki görücü usulü de güzel bence
Birbirini tanıyabilirsin hiç değilse
Soran1 yıldüşünsene asik oldugun biriyle evleniyorsun her gün her gün yapalim diyor o da cok kötü:/
Soran1 yılsenin burcun ne ve kac yaşındasin ki
Cevap sahibi1 yılYok ya kötü değil tam tersi çok güzel ki evliliğin ilk zamanları öyle olmalı bence
Soran1 yılilk zamanlari degil her zaman diyelim böyle yillarca yaslanana kadar her gün aralıksız
Cevap sahibi1 yıl23üm ikizler burcuyum neden sordunuz
Soran1 yılenerjin çok yüksek ondan sordum ben erkeğim benim bile bu denli maskulen bir enerjim yok
Cevap sahibi1 yılİlk zamanlar olur bence
Her zaman öyle olmaz ki insanız sonuçta
İlk zamanlar olur çünkü cinselliği keşfediyorsun diye demiştim o kadar
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler sağ olun Jgjk
Bu arada eic için teşekkürler beklemiyordum
Soran1 yıldaha secmemistim çünkü sanslisin sjisjd peki sana soru diyelimki erkek cok iyi esiyle ilgileniyor bir dediğini ikiletmiyor ama kadin yatak odasinda tatmin olmuyor yatak odasinda mutsuz kadinin gözü dışarı kayabilir mi
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ya bu kişiden kişiye göre değişir
Ama yinede her 2 tarafında düşünülmesi lazım ortak yolu bulmaları lazım benim düşüncem
Soran1 yılonu bilmiyorumda eril enerjin senin cok yüksek sen evlendiğini adamın ömrünü uzatirsin bilmiyorum belkide evlisin
Cevap sahibi1 yılYok bekarım
Nasıl yani istek açısından mı?
Soran1 yılyani cesaretli gözü pek cesur bir bayansin belli gizli oldugun icin belki bu denli bu tarz itiraflar mi diyim detaylari söylüyorsun normalde günlük hayatta reelde dışa vurumu oluyor mu bunun belli eder misin sevgililerine bu enerjini
Cevap sahibi1 yıl
Sevgilim olmadı
En son lisedeydi o da ponçik masum bir şeydi o kadar
Ya teşekkürler ama ben tam tersi korkak biriyim hiç cesaretli değilim
Belki yüksek libidolu olduğum için öyle gözüküyordur bilmiyorum
Soran1 yılinanmam valla inanmam hic sevgilin olmadi mi senin harbi 🙄 vay bee kapali bir bayan misin peki
Soran1 yılbence de libidon yüksek 😅
Cevap sahibi1 yılLisedeki ilişkim dışında olmadı
Nasip işte
Açığım
Hee maalesef Jgjk
O yüzden olabilir
Soran1 yılbabana söyle bana bir koca bul dusjdjjs kocaya kaccam de saka bir yana evlendigin adam cok şanslı olur adami sen kiskanirsin birakmazsin 😅
Cevap sahibi1 yılHerhalde
Hemde iliğini ve şeyini kuruturum ben kgjk
Soran1 yılahahahhaha manyak yaaa 🤣🤣🤣 tamam gizlisin anladik bu denli dürüst olmaya gerek var mıydı cok dürüstsun allah cezani seyini kuruturum diyor 😅🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılGizli olunca rahatım ondan Jgjk
Gizlilik bir nevi cesaret veriyor kgjk
Soran1 yılallah gostermesin seni aldatsa öğrensen bunu intikam alir miydinn
Cevap sahibi1 yılAma evli olsam yaparım tabiki
Ben erkeklerin menilerine ve boşalmalarına bayılıyorum..
Cevap sahibi1 yılEvet intikam alırdım muhakkak
İçimin soğuması için
ama aynı şekilde değil
Soran1 yılbir itirafta bulunayim mi bende ben senin hafiften erkek olduğunu düşünmeye başlamadim degil sanki sen kiz degilsin karsimda pembe profil görünümlü bir erkek var gibi hissetmeye başladım şu an su dakika itibariyle
Soran1 yılayni sekilde degilse iste o intikam olmuyor ki
Cevap sahibi1 yılAz önceki cümlem iliğini kuruturuma ithafendi öteki soruya cevap değil yanlış anlaşılmasın
Yanlış düşünüyorsunuz gerçektende kızım erkek değilim
Soran1 yılşeyini kuruturumuna ithafen bu algi his olusmustu benfe
Cevap sahibi1 yılYa aldatmanın cezası da diyebiliriz ona
Tam intikam denilmesede
Ki Ben aldatmam asla karakterime ters
Soran1 yılbir dakika kafam Şu an biraz karıştı erkeklerin menilerine ve bosalmalarina bayiliyorum dedin nerden biliyorsun ki erkeklerin dedin çoğul eki kullandin daha önceden biriyle cnsl iliskde bulundun mu
Cevap sahibi1 yılTamamda
Bir kız diyemez mi ne alaka
Olabilir yani ki ben menileri ve erkeğin boşalmasını sevdiğim için öyle demiştim
Soran1 yıldiyebilir ama yaşamadığın bir şey sonuçta o duyguyu nasil bilcen ki hee bir dakika izliyorsun o zaman video yani prnolardan
Cevap sahibi1 yılYa genelde erkekler mastürbasyon yapmıyor mu ondan yola çıktım
(Ki Man mastürbasyonu izliyorum oradan biliyorum)
Hayır deneyimli değilim ki evliliği bekliyorum tercihim bu yönde
Soran1 yılman mastı izliyorum derken prnoyu kastediyorsun galiba?
Cevap sahibi1 yılEvet Man mastürbasyonu izliyorum
Bilmiyorum tabiki ama hayali çok güzel ben seviyorum hayal etmeyi
O yüzden öyle diyorum
Soran1 yılen iyisi evliliği beklemek doğru bence doğrusuda bu olmali
Soran1 yılen uçuk en deli dolu keşke imkanim olsa yapsam seni senden alan fantazin nedir gizlisin ne de olsa
Cevap sahibi1 yılHayır tam p denemez aslında
Solo Man mastürbasyonları var arada onları izliyorum o kadar
P izlemiyorum ve gerekte duymuyorum
Cevap sahibi1 yılYani bence de en iyisi katılıyorum
Soran1 yılsolo man mastlarini izliyorsunda onlarda erkegin kafasi gözükmüyodur ya erkek cirkinse ya da yaşlıysa sjxksjhsjs
Cevap sahibi1 yılPartnerime 31 çekmek olabilir
Küçük ellerimle yapmak isterim..
Cevap sahibi1 yılBazılarında gözüküyor
Ama önemli değil ya
Şeyi kalın hijyenik ve damarlı olsun yeterli bence
Ki inleme sesleri de çok güzel
Ben çok seviyorum dinlemeyi de
Seslerden etkilenen biriyim
Soran1 yılAfrikalı simsiyah zenci seysi olursa kalın dedin direkt bu aklima geldi 😅
Cevap sahibi1 yılYa o da olur onlarda çok güzel..
Boyundan ziyade benim için kalınlık önemli
Kısa olsa kalın olsun isterim
Damar da fetişim olduğu için isterm ama zorunlu değil
Yeterki çamurdan olsun kalın olsun istiyorum bu kadar jgjk
Soran1 yılsana soru kadin erkek karışık bir spor salonuna yazilsan aksam gec saatlere kadar spor yapsan salonda bir tek sen ve bir yakışıklı cocuk kalsa sen gidip soyunma odalarına kıyafetlerine değiştirmeye gitsen o an orada o cocuguda duş kabininin kapisi hafif aralikli izler miydin ama o seni asla görmeyecek konumda izler miydin canli canlı uzaktan
Soran1 yılciddi misin ayyy 🤮🤢😱 zencileri beğeniyorum deme beee şeyleri herseyi her yeri simsiyah kapkara onlarin beee öghhh 🤮
Cevap sahibi1 yılYok ya belki sevgilisi vardır çocuğun yakışık olmaz kesinlikle bence
Görmezden gelirdim
Soran1 yıllen sevgilisi yok tek tabanca ve cocuk tas gibi düşün yine de mi bakmazdin sjjsjs
Soran1 yılo değil senin muhabbet bayaa sardı haaa 😅
Cevap sahibi1 yılEe olsun onlarda yakışıklı oluyor şeyleri de güzel gayet
Irkçılığa gerek yok
Irkçılık yapmayın
Cevap sahibi1 yılAma yanlış şeyler olurdu ya fark ederse falan çokta utanırdım yok yok gene normal şekilde üstümü giyinip çıkardım oradan o kadar
Teşekkürler jgjk
Soran1 yılo zaman sana soruuu gunah haram olmasa dinen herhangi bir sakıncasi olmasa bakirelik derdi vs yok diyelim 15 cm normal kalınlıkta türk erkeğine mi yoksa 24 cm yine normal kalınlıkta Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkeğe mi sakkso cekmek isterdin
Cevap sahibi1 yılUmarım hala erkek olduğumu düşünmüyorsunuzdur
Soran1 yılsuphe her zaman var napayım huyum kurusun 😅 cok supheci biriyimdir erkkesende canin sagolsun dostum napalım shjsjsjsj sans isi tamamen Allah'a emanetiz gizlisin hdjdjdj
Cevap sahibi1 yılHangisi benim sevdiceğim olursa onu seçerim bu kadar
Cevap sahibi1 yılDeğilim için rahat olsun kgjk
O kadar şüphe iyi değil jgjk
Soran1 yılikiside değil ailen uzak bir sehre gitmis kalbinde hiç kimse yok evde teksin kapi çalıyor gidip aciyorsun birinden birini seçip eve alıp ssaakso cekcen kiz işte hdjdj
Cevap sahibi1 yılArada sevgi bağı falan olmadan olmaz ki ama
Bu şey herkesle yapılmaz
Tabu olmasaydı da fark etmezdi ki
Ben sevdiğimle yapardım o kadar yani
Sonuçta duygu aşk vs hissetmen lazım onlar olmadan olmaz kesinlikle bence
Soran1 yılee izliyorsun ama ordaki erkeklere karşı hepsine ayrı ayrı ask his mi besliyorsun sjjsjdjdj
Soran1 yılkaldi ki ben burada böyle soruyorum diye cevap verdiğinde yapcak halin yok ya gercek 😅🤣🤣
Cevap sahibi1 yılYok onlar sadece zevk almam için yardımcı araçlar o kadar jghj
Hem ben bazen izliyorum hep değil
Genelde moanlar ve hayallerle yaparım
Arada sırada da hayal yerine izlerim o anki moduma göre değişiyor yani
Cevap sahibi1 yılOlsun ben dürüstçe kendi cevabımı veririm o kadar
Soran1 yılyanlış anlama izlemene lafim yok sadece secim yapmamana biraz şaşırdım ask his baska bir sey onları tum tabulari bakirelik günah haram vs durumlari kenara koyup cevap vermeni istemiştim sadece yani o anlık zevk vermeleri icin o ikisinden birini arac olarak kullanacak olsan tercihin hangisi olurdu diye sormustum sadece
Soran1 yılo zaman soruyu değiştiriyorum adaya düştün 🤣🤣🤣🤣🤣 tek kadin sensin ömür boyu o adada yasayacksin 2 erkek var biri bu türk diğeri o Afrikalı arkadas ne yapardın hdjdjdjdj
Cevap sahibi1 yılHa o şekilde düşünürsek sadece zevk açısından Türk tercihim olur çünkü küçük ağızlıyım
24 cmi ağzıma sığmaz mümkün değil jgjk
Cevap sahibi1 yılAma yinede his duygu falan olmalı bence o yüzden herkesle yapılmaz diye düşünüyorum
Soran1 yılbelli oldu büyük sevmiyorsun sjjsjdjdj hani kalin damarlı istiyordun
Cevap sahibi1 yılKalınlık ve uzunluk farklı ama
Siz aynı kalınlıkta demiştiniz hatırlatırım sadece boyu eşit değildi
Ki siyahininki daha kalın olsaydı onu seçerdim
Soran1 yıltabiki olmali orası ayrı konu o farklı boyutu biz bunları suanlik icin devre dışı bıraktık duygulardan bağımsız cevaplamani istemiştim sagol zorda olsa agzindan laf alabildik sjkdjdkdjd kendi kendime diyorum ne inatçı çıktı sjkdjdkdjjd esek inadi var diyorum icimden bunda 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılEvet var inatçı biriyim Jgjk
Soran1 yılbir dakika ama 24 cm ağzıma sığmaz dedin mümkün değil dedin daha kalın olsa yine aynı uzunluğu yine 24 cm ama yine de agzina sigmazdiki nasil zsnciyi seccektin 🙄🙄🙄
Soran1 yılbir de eve alcaksin ya sadece saksoyla kalmazdi bu nasil icine alcan onu sjskjsjdkskdjjdjdjd🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılbence bu konuda icine alma konusunda inatçı olmazdin sanırım sjsjjsjsk (zenciyi)😅
Cevap sahibi1 yılYa olsun boydan boya yalayıp oral seks yapardım ağzıma sığmasa bile
Göze daha estetik gelir hiç değilse
Cevap sahibi1 yılO yüzden öyle dedim kalın şey benim zaafım bjk
Cevap sahibi1 yılTabiki olmazdım kgjk
Elimizden geldiğince diyelim jghj
Soran1 yılhee şimdi anladim simdi jetin düştü benim aslında icin tamamen dolsun tika basa diye kalin istiyordun aslinda doluluk hissi diye 😅
Soran1 yıldelirdin mi onun ne estetiği olur soba borusu gibi kol gibi dizlerine kadar sarkan seyden simsiyah delirme korkarsinnn 😅😅
Cevap sahibi1 yılEvet hem dolsun zevk alayım diye hemde göze daha güzel geldiği için kalın seviyorum
Ne korkması ya tam üzerine oturulası ne güzel kgjk
ya da emip öpülesi yalanası jgjk
Soran1 yılsen baya bayaa büyük seviyorsun 😅 anlaşıldı aci verir ama o ya icinde sana bas bas bagirirsin onu da geçtim saakso da agzina alirken çenen yorulur agzina almakta zorlanırsin dediğine göre agzin kucukmus bir de yorulursun bence en iyisi küçük seyli türk erkeği ideal😅
Soran1 yılabooooooo yanlışla güncelleme yerine bunu yazdım :(
Cevap sahibi1 yılHangisi sevdiceğim olursa diyeyim konu kapansın kgjk
Soran1 yılsoruyu kaldırırlar kesin:(
Soran1 yılkiz gitme bee seni kaybetmek istemem :/ senle dmm den messajlassak
Cevap sahibi1 yılUmarım kaldırmazlar
Olsun ya önemli değil
Soran1 yılsoruyu begen sana mssaj atayim sonra begeniyi kaldirirsin
Soran1 yılmerak etme foto video istemem asla
Cevap sahibi1 yılPeki olabilir
Arkadaş olabiliriz muhabbet sardı
Cevap sahibi1 yılBir saniye beğeneyim
Cevap sahibi1 yılBeğendim bile
Kızlar Ne Diyor
Cok onemli karsilikli memnuniyet tutku odun gibi duran insanla evlilik cekilmez
07 Yorumla
Soran1 yılpeki rakam olarak yüzde kaçi
Soran1 yılpeki sana soru yatak odasinda tatmin edilemeyen kadinin gözü dışarı kayar mi sence istemsizce
Soran1 yıldiyelim ilgi var romantizm var ama yatak odasında kadin tatmin olamiyor bir türlü aldatabilir mi
Soran1 yılgerisi kolay derken kadın yatakta tatmin olmuyor ama 🙄
%98.
110 Yorumla
Soran1 yılerkek hesabisin belli oldu
Soran1 yılcok değil mi ya yüzde 87 mesela kadin yatakta tatmi edilemiyorsa gözü dışarı kayar mi
Soran1 yılagresiflesir hircinlasir diyorsun ama kocasi cok iyi birisi romantik karısının her dediğini yapıyor diyelim ama yatakta tatmin olmuyor yine de mi gözün kayar
Soran1 yılsen yüzde yüz erkeksin
Soran1 yılne bileyim ya cok erkek gibi konuşuyorsun
Soran1 yılnormalde erkekler bu kadar seekse cinselliği düşünüyor anca diye düşünüyordum
1 yılyuzde 10
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar