Cinsel Yaşam Klitoris büyüklüğü sorun mu yoksa normal bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler1 yıl Awk büyükten kastim yumurta kadar degil sağlık sorunu mu değil mi Klitoris büyüklüğü sorun mu yoksa normal bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şanslısın 👍🏻 büyük olması çok büyük bir avantaj... 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nesi avantaj Yorumla gokantemur 1 yıl Erkekler arkadaşın veya eşin bayılır buna. Çoklu orgazm yaşarsın hep ayrıca.. Yorumla gokantemur 1 yıl * Erkek.. Yorumla Soran 1 yıl Anladim tesekkurler Yorumla gokantemur 1 yıl Rica ederim. 👍🏻 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kız yok yapısı öyledir. Ne kadar büyük olabilir sanki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Cok sey degil de arastirirken gordum bazilarinda hiç yok neredeysen ameliyati falan var o kadar önemli mi diye sormak istedim Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Anladım canımcım takma kafana normaldir Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 💘 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Normal ne kadar büyük olursa o kadar boşalman kolay olur 0 0 Yorumla
HardBDSM06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sorun tabi pipi gibi olanlar var bi de yaw 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ama oyle değil ki Yorumla HardBDSM06 1 yıl Nasıl Yorumla Soran 1 yıl Büyük değil oyle ama kucukye değil Yorumla HardBDSM06 1 yıl O nasıl oluyor gerçekten hiç bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya patates kadar değilse diyorlar wpsmwpdjwld oylw bi buyukluk degil iste Yorumla HardBDSM06 1 yıl Sağ elden iyidir sonuçta mantığıyla 😂 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Normal. Ayrıca ne kadar büyük olabilir ki 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyük ise arzun tavandır 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. iyi bir şey işini bilen erkek için. 0 1 Yorumla Adanaaşk 1 yıl Sağlık sorunu değil genetik bir durum. Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. elinde değil o yapısal 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. nekadr bı buyuklukten bahsedıyoz 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yaklasik nohut kadar🤧 Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl lan o biseymi bende baya buyuk bıse sandım :D ne guzel ıste sıkıstr parmkların arasına cek bıde bı tokat at hafıf mıs gıbı Yorumla Soran 1 yıl Olmayanlar varken de mi Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl hıc tek derdın o olsun neguzel oyna işte keyfini cıkar partnerınde alır dudakların arasına emer dıslerıyle tutup hafı hafıf ceker mıs gıbı Yorumla Soran 1 yıl Mis gibi aynwn Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl sakın sakın :D Yorumla Soran 1 yıl Neyy Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl sakin ol diyorum kız ıslancan şimdi Yorumla
istanbulda1serseri Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Büyük olması güzel olur 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Görsel olarak gos emmesi tokatlamasi iyi olur Yorumla Soran 1 yıl Görsel olarak iyi mi bu Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Bence büyük klitoris görsel olarak daha hoş Yorumla Soran 1 yıl Büyükten kastım cok buyuk olması değil bu arada boyke hafif buyuk iste bazilarinda hic yok nereseyse Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Yani emilcek kadar büyük olsa iyi iste Yorumla Soran 1 yıl Anladim tesekkurler Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Hic emen oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Hayır hiç ilişkiye girmedim Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Denemek ister miydin Yorumla Soran 1 yıl Şu an değil Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl büyük mesela 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Nohut gibi belki daha da kucuk ama belli iste Yorumla Cefternal 1 yıl Sorun değil aksine güzel bişey Yorumla Soran 1 yıl Nesi guzel Yorumla Cefternal 1 yıl Burdan mı anlatim Yorumla Soran 1 yıl Hayir yani guzel değil demek istiyorum Yorumla Cefternal 1 yıl Bence güzel :) Yorumla Soran 1 yıl Peki öyle olsun Yorumla Cefternal 1 yıl Peki :) benim işime gelir yani Yorumla Soran 1 yıl Anladim wlsmwpdkwlsm Yorumla Cefternal 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Abartı ddğil dimi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok be sağlık sorunu mu sadece Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl Sağlıkla alakası yok bebeğim oraya kan pompalanıyor hepsi bu Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal bir şey 0 0 Yorumla
HAFIZ_murat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Uzun kalinmi 0 3 Yorumla HAFIZ_murat 1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl Wplzpwfj hayir 18 Yorumla HAFIZ_murat 1 yıl Nasil bir şeydir merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Şanslısın 👍🏻 büyük olması çok büyük bir avantaj...
Nesi avantaj
Erkekler arkadaşın veya eşin bayılır buna. Çoklu orgazm yaşarsın hep ayrıca..
* Erkek..
Anladim tesekkurler
Rica ederim. 👍🏻
Kız yok yapısı öyledir. Ne kadar büyük olabilir sanki
Cok sey degil de arastirirken gordum bazilarinda hiç yok neredeysen ameliyati falan var o kadar önemli mi diye sormak istedim
Anladım canımcım takma kafana normaldir
Teşekkürler 💘
Normal ne kadar büyük olursa o kadar boşalman kolay olur
Patates kadar büyük değilse sorun yok bence 😃😃
Sorun tabi pipi gibi olanlar var bi de yaw
Ama oyle değil ki
Nasıl
Büyük değil oyle ama kucukye değil
O nasıl oluyor gerçekten hiç bilmiyorum
Ya patates kadar değilse diyorlar wpsmwpdjwld oylw bi buyukluk degil iste
Sağ elden iyidir sonuçta mantığıyla 😂
Normal. Ayrıca ne kadar büyük olabilir ki
Büyük ise arzun tavandır
iyi bir şey işini bilen erkek için.
Sağlık sorunu değil genetik bir durum.
Olmaz ya neden sorun ollsun once sen sevv onu 😊😊
elinde değil o yapısal
nekadr bı buyuklukten bahsedıyoz
Yaklasik nohut kadar🤧
lan o biseymi bende baya buyuk bıse sandım :D ne guzel ıste sıkıstr parmkların arasına cek bıde bı tokat at hafıf mıs gıbı
Olmayanlar varken de mi
hıc tek derdın o olsun neguzel oyna işte keyfini cıkar partnerınde alır dudakların arasına emer dıslerıyle tutup hafı hafıf ceker mıs gıbı
Mis gibi aynwn
sakın sakın :D
Neyy
sakin ol diyorum kız ıslancan şimdi
Büyük olması güzel olur
Neden
Görsel olarak gos emmesi tokatlamasi iyi olur
Görsel olarak iyi mi bu
Bence büyük klitoris görsel olarak daha hoş
Büyükten kastım cok buyuk olması değil bu arada boyke hafif buyuk iste bazilarinda hic yok nereseyse
Yani emilcek kadar büyük olsa iyi iste
Anladim tesekkurler
Hic emen oldu mu
Hayır hiç ilişkiye girmedim
Denemek ister miydin
Şu an değil
Nasıl büyük mesela
Nohut gibi belki daha da kucuk ama belli iste
Sorun değil aksine güzel bişey
Nesi guzel
Burdan mı anlatim
Hayir yani guzel değil demek istiyorum