- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBuna güvenip aklını karistirmak istemiş olabilir sen seks yaparken aklında onunki olsun diye olabilir ya da gerçekten yanlışlıkla olmuş olabilir diyecem de öyle bir şey olması için seninle sık sık konuşuyor olması lazim ama ben yenge dediğim bir kızla sürekli konuşmam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKocama söyle kocan içeri girer ama namusu için girer yatar paşa gibi yatar eğer sen kocana söylemezsen saana yazıklar olsun eğer kocan habei olup o bir şey yapmazsa ona yazıklar olsun bu iş polislik yapılacak bir iş değil bu kocan bu adamı direk öldürmesi gerek önlüyor lan prnis fotosu hayırdır aq ya**ga bak hele ben burdan kuruludum aq
216 Yorumla- 1 yıl
Kocası içeri girince ne olacak, kadın ihtiyacını gidermek için yapmayacak mı o zaman
- 1 yıl
@kralkobrax21 ya arkadaş anlamıyorum ya bu adam namusu için birini öldürüyor haklı yani ve sinra içeri giriyor anlamıyorum aq ayrıca senin karına başına gelse sen sessiz mi kalırsın
- 1 yıl
Sen de şunu anla adam içeri girince ne olacak o kadın başı boş kalmayacak mı
- 1 yıl
@kralkobrax21 ulan adam sessiz mi kalsın adam namusu için yaşasın
- 1 yıl
Adam içerde namusu dışarda olacak bunu kavrayamıyor musunuz
- 1 yıl
Bir de seviyesizlik yapma ben sana o şekilde hitap etmiyorum değil mi
- 1 yıl
Sen ölürsün diyorsun ben ise öldürmek çare değil diyorum, çünkü onun gibi bir sürü karaktersiz var etrafta, gitsin dövsün ama öldürmek yanlış
- 1 yıl
Kastamonu Cide’de meydana gelen olayda, 3 katlı binanın boya işlerini yapan Abdurrahman B. ve Hamit O., iddiaya göre, en üst kattan bahçeye düşen kadın iç çamaşırını ev sahibi Serhat O.'ya teslim etmek istedi. Serhat O., işçilerin çamaşırı eve getirmesine sinirlenip, tepki gösterdi.
Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serhat O., evden aldığı pompalı tüfekle işçilere ateş açtı. Olayda yaralanan işçiler, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralılardan Abdurrahman B. doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, Hamit O.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Serhat O. ise karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - 1 yıl
@kralkobrax21 kardeşim ne alaka bu olay ile ben diyorum karısına penis fotosu getirmiş bak kardeşim senin karına penis fotosu atarlarsa sen sessiz kal çünkü anladığım kadarıyla sem güzel kardeşim ya ama erkek adam bana sesiz kalmaz !!!
- 1 yıl
Herkes kendine göre hareket eder, sen git öldür ben başka türlü haddini bildiririm
- 1 yıl
@kralkobrax21 kardeşim cidden söyle merak ediyorum nasıl halledeceksin söyle ki bilelim polise söyleyeceksin polisin karısına değil senin karına penis attılar nasıl halledeceksin bende öyle halledeyim kardeşim söyle hadi
- 1 yıl
Sen bildiğin yolda devam et
- 1 yıl
Sen içeri girince karın ne olacak, kurtlar arasında yalnız kalacak
- 1 yıl
@kralkobrax21 kardeşim nasıl halledeceksin onu söylesene
- 1 yıl
Şiddet yanlısı kafayı anlamıyorum o yüzden de cevap vermeyeceğim sana
- 1 yıl
@kralkobrax21 ya kardeşim emin ol bende şiddet yanlısı değilim ve hiç kavga etmedim zaten kavgalardan kaçıyorum ama söz konusu karım yani ondan yoksa bende asla şiddet göstermedim. ve kavgadan kaçıyorum neyse sen söylesene bende senin yaptığın gibi yapayım
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkek kardeşin veya baban varsa önce onlara söyle. Direk eşine söyleme. Ama asla gizleme, kocan katil olmadan o adama gereken cezayı verilmesini sağalamalısın. Gizlersen daha ileri gidecek adam, amacı belli...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜniversitedeyken erkek arkadaşımın ev arkadaşı böyle bir şey yaptı. O dönem sevgilim askerdeydi kısa dönem olduğu için erken döndü. Kavga edip evleri ayırdılar.
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs Hayır tabii ki. Hatta erkek arkadaşıma demiş ki sevgilime atacakken yanlışlıkla yengeye attım. Ama senin sevgilin çok abarttı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen yanlisliklada ilişki yaşarsınız artık
71 Yorumla
1 yılyanlışlıkla arkadşaımın eşine penis atmak
bilemedim
hangi yanlışlık canım olmak lazım
arkadaşının eşine göz koyana da güzel kardeşim derler gerçi00 Yorumla
1 yılBence sende de var bişey büyük bir risk çünkü cesaretlendirmiş olmalısın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlışlıkla öyle bir şey olmaz. Kaldı ki eşinin arkadaşında numaranın ne işi var?
25 Yorumla- 1 yıl
Kocası eşini de deniyor olabilir.
- 1 yıl
@düşünmektükenmektir Aynen aynen. İnsanlar, erkekler, kadınlar falan severler eşlerini arkadaşlarının uzuvlarıyla denemeyi.
- 1 yıl
Boş yapma Türker. İnsan bu. Hemen koca savunmasına girme.
- 1 yıl
@düşünmektükenmektir Olur.
- 1 yıl
Boş vs dolu 😂 Neyse
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEtkilenmişe benziyorsun. Yanlışlıkla attım deyip üstünü kapattınız mi yani?
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam sana bilerek paylaşmıştır ama çok nadir bir ihtimal yanlışlık olabilir ama bu durum senin evinde huzursuzluk yaşatır
00 Yorumla Yol yapıyor yavaş yavaş, penisinin büyük olduğunu hatırlıyorsun bak :)
03 Yorumla
Soran1 yılÖyleydi ama napiym
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bilinçli Tabıkıde esin uzakta ihtiyacı vardır hem beğenirse beni arzulasin diye yaptığı kesin
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o yanlışlık değil bilinçli
eşin yok diye sözde sana musallat olacak şerrreeeefffsssiiizzz10 YorumlaEşin uzakda canın istiyorsa diye düşünmüş. Savcılığa ver, akıllı ol. Affetme bunu
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni tahrik etmek icin atmıştır sence amacına ulaştı mı tahrik oldun mu? Vatsaptan mi atti cvp yazdın mi
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılArzuladin mi peki
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılGeri sildi mi bari
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılyanlışlık yok bu işte bendekı bu ıstyosan gel demek bu
10 Yorumla Abla fantezi yeri burasi değil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEtkilendin mi
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 736 cevap paylaştı. Ben karışmam eşime açıklasın.
10 Yorumlayanlişlikla bir postada atsin sana
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Seni ona sevdirecek
10 YorumlaKendi reklamını yapmış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle şey yanlışlıkla olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlışlıkla değildir o
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılYanlışlıkla mi 😳 gel de inan inanabilirsen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kusurlu hareket.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilerek bence. etkilendin mi yoksa
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArzuladinki demi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOha * bak sende gözü var peki sen ne dedin
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet öyle tepkin önemli
Gizli Üye(30-35)1 yılTatmak istersrn diye.. haberin olsun demis
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEngellerim sapiktir o
10 Yorumla
1 yılittir git derim
20 Yorumla
1 yılilgini çekmiş anlaşılan :))
10 Yorumla
1 yılSen ne hissettin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBilerek bu net
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bilerek
10 YorumlaBunun yanlışı olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sende yanlışlıkta at bişeyler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sana yem atıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. seni deniyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet
10 Yorumla
1 yılHoşuna gitti mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi misin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım