Cinsel Yaşam Bir erkek vajinaya boşalırsa ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Regl döneminde deilim ama boşalsa bir şey olur mu emin olamadım Bir erkek vajinaya boşalırsa ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sana bir şey olmaz. O kişi hastalık kapabilir. 0 0 Yorumla
Serap_Türk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Bir sonraki fotoğrafınız böyle olabilir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣güzel bir foto ama istemiyorum teşekkür ederim Yorumla
gizemliduygular Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl olmaz ama o dönemdeyken ilişki yaşamak sağlıklı değil 0 0 Yorumla
HardBDSM06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yok bi şey olmaz sadece 9 ay sonra çocuğum olur 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aman Allah korusun istemem Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Icine mi bosaldi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yani boşalacak daha seks yapmadık istiyor Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Hamile kalma riskin yuksek Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. hamile kalma ihtimalin yüksek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hamile kalmazsın kolay kolay 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Eminmisin herkes kalırsın diyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pardon ben regl döneminde tim diye okudum Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Millette hemen salça oluyo delircem Yorumla Soran 1 yıl Amman boş ver hep öyleler canim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlayışın için teşekkür ben ters okumuşum Yorumla Soran 1 yıl Olsun canım ne kusuru saçmalama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pekala😊 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hamile kala bilirsiniz dikkat etmek gerekir... 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yumurtlama dönemine denk gelmez ise bir şey olmaz 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl nerene 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İçime Yorumla ax2akrep 1 yıl hamile kalırsın Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur tabiki 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ne olur regl döneminde deilim Yorumla Mlyusioq 1 yıl Hamile kalırsın hemde yüksek ihtimalle Yorumla Soran 1 yıl Eminmisin regl deilim ama Yorumla Mlyusioq 1 yıl Regl olmadığın için zaten eminim evet saglikciyim Yorumla Soran 1 yıl Haa izin vermiyor o zaman Yorumla Soran 1 yıl Vermiyim Yorumla Mlyusioq 1 yıl Verme Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bişe olmaz 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. hamile kaırlsın 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. İçine mi 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Olur. 0 0 Yorumla
Lawİstanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Hamile kalırsın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Eminmisin Yorumla Lawİstanbul 1 yıl İstersen gösterebilirim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok kalsın teşekkür ederim Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cocuk olur en fazla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İçine mi 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hamile kalırsın bebeğim Yorumla Soran 1 yıl İzin vermiyim o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E verme tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimle yatiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Sevgilimle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden ciksam Yorumla Soran 1 yıl Çıkta niyeki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iste gör diye :)) Yorumla Soran 1 yıl Ee çık sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım:)) Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İçine mi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman sıkıntı Yorumla Soran 1 yıl Niyeki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E içine boşalmış yeterli değil mi Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse kudurtma beni Yorumla Soran 1 yıl Ne saçmalıyosun ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahs bosber olan oldu dhhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sana bir şey olmaz. O kişi hastalık kapabilir.
Varya çok fena olur 😋
Bir sonraki fotoğrafınız böyle olabilir.
🤣🤣güzel bir foto ama istemiyorum teşekkür ederim
olmaz ama o dönemdeyken ilişki yaşamak sağlıklı değil
Yok bi şey olmaz sadece 9 ay sonra çocuğum olur 😂
Aman Allah korusun istemem
Icine mi bosaldi
Yani boşalacak daha seks yapmadık istiyor
Hamile kalma riskin yuksek
Anladım teşekkürler
Tamamen şans ve doğru zaman meselesi
hamile kalma ihtimalin yüksek
Hamile kalmazsın kolay kolay
Eminmisin herkes kalırsın diyor
Pardon ben regl döneminde tim diye okudum
Estağfurullah
Millette hemen salça oluyo delircem
Amman boş ver hep öyleler canim
Anlayışın için teşekkür ben ters okumuşum
Olsun canım ne kusuru saçmalama
Pekala😊
hamile kala bilirsiniz dikkat etmek gerekir...
Yumurtlama dönemine denk gelmez ise bir şey olmaz
nerene
İçime
hamile kalırsın
Olur tabiki
Ne olur regl döneminde deilim
Hamile kalırsın hemde yüksek ihtimalle
Eminmisin regl deilim ama
Regl olmadığın için zaten eminim evet saglikciyim
Haa izin vermiyor o zaman
Vermiyim
Verme