Cinsel Yaşam Duygusuz sevişmek mümkün mü? maxima19 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Duygusuz sevişmek mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevişmek için duyguya ihtlyaç duyan olduğunu sanmıyorum duygusuz sevişmem diyen de yalan söyler 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadın çekici ise erkek sevişir duygusuz.Kadın ise asla sevişmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Arada hiçbir duygusallık yoksa veya duygu tek taraflıysa sevişilmez. Özellikle bir kadın olarak, duygusal olarak hislerim olmayan biriyle sevişmem mümkün değil. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duygudan kastın ne bilmiyorum ama aşık olmadan sevişmek çok mümkün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben duygusuz sevişmem arkadaş 3 1 Yorumla kartal17277 1 yıl Bende sevişmeden duygu besleyemem :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Belki 0 3 Yorumla anticooor07 1 yıl bol alkolle olabılır bence de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @anticooor07 iyi de sen niye atliyon ya eğitimsizlik kötü ya cidden Yorumla anticooor07 1 yıl sorma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevişmek için duyguya ihtlyaç duyan olduğunu sanmıyorum duygusuz sevişmem diyen de yalan söyler
Kadın çekici ise erkek sevişir duygusuz.
Kadın ise asla sevişmez.
Arada hiçbir duygusallık yoksa veya duygu tek taraflıysa sevişilmez. Özellikle bir kadın olarak, duygusal olarak hislerim olmayan biriyle sevişmem mümkün değil.
Duygudan kastın ne bilmiyorum ama aşık olmadan sevişmek çok mümkün
Duygusuz seksi köpekler yapar
Mümkün tabi zevkine bakmak lazım
Sevmeden yapiyorsan evet
Ben duygusuz sevişmem arkadaş
Bende sevişmeden duygu besleyemem :)
Bir anlamı kalmaz
Nadir
Bence mümkün.
Belki
bol alkolle olabılır bence de
@anticooor07 iyi de sen niye atliyon ya eğitimsizlik kötü ya cidden