kadınlar üstte oldukları pozisyonlarda daha rahat mı orgazm oluyorlar?

kadınlar üstte oldukları pozisyonlarda daha rahat mı orgazm oluyorlar?

rahat mı bilemem denemedigim icin ama daha hızlı geliriz gibi.
Cevap
22Cevap
olurlar evet
Daha rahat mı bilemem ama daha hızlı geliyorlar.. Öyle bir saat tavşan gibi zıplarım diyenler 2 dk sonra felç geçirmiş gibi titriyorlar
evet benim gözlemimde bu yönde
Genelde öyle
En çok sevilen kovboydur o yüzden
Evet kesinlikle partnerlerinin ortalamasında genelde orgazma yaklaştıklarında istedikleri pozisyon bu
Bence üstte zıplamak daha iyi ama altta olmakta zevkli olur.
Kadınlar üstte olduklarında kendilerini daha güvende ve rahat hissederler. Ama orgazm konusunda bir şey diyemeyeceğim.
ben hiç seks yaparken orgazm olmadım. hep kendim mastürbasyon ile orgazm yaşayabiliyorum
Çok üzücü umarım partnerin birden kendini geliştirir
farklı partnerlerim oldu hepsinde aynı
O zaman umarım partner seçim kriterini değiştirirsin de şöyle titreyerek orgazmı yaşayan birileri girer hayatına
sadece içine bi şey girip çıkıyor sıfır zevk
Sağlıklı cinsellik içine birşeyin girip çıkmasından ibaret değildir maalesef sen baya beceriksiz erkeklerle birlikte olmuşsun hep bedensel sığ kalmış
öfff bu lafı çok duydum her erkek kendini çok profesör göstermek için diğer erkeklere b. k atıyor ama hayır birlikte oldupum adamlar hem yaşça benden büyüklerdi hem de çok deneyimlilerdi hepsinde aynı şeyi yaşıyorum
Ben kendimi övecek bir şey söylediğimi hatırlamıyorum genel olarak cinsellik algısı bedensel ve zihinsel haz ile ilgili araştırmalar yapıyorum , bu noktada erkeklerin yüzde 80 gibi bir miktarı bedensel seks ve boşalma içgüdüsünden daha ilerisini bilmiyorlar keşfetmeye bile meyilli değiller ben burada kimseye çamur atmıyorum öyle bir niyetim yok kendimi de övmüyorum ben mükemmelim diye bir iddaam yok ayrıca cinsellik kişisel bir haz ve çekim olayıdır çok iyi bir seks yapan erkek her birlikte olduğu kadını tatmin eder diye bir durum yoktur asla
yattığım erkekler bahsettiğin %20 lik kısımdalardı hepsi duygusal ve kadına nasıl dokunulacağını bilen kişilerdi. ona rağmen ben zevk alamadım
Peki konuyu uzatma niyetinde değilim demekki sen bu konuda zevk alamıyorsun erkekler mükemmel sen değilsin gibi bir kapıya çıkıyor
Aynen öyle. Ritmi kendim ayarladığımda peşpeşe gelebiliyorum
kadın üstte olursa kontrol kadında oluyor
kontrol kadında olduğu için her şey istedikleri gibi oluyor ve daha fazla zevk alıyorlar
Hayır klitorsin uyarıldığı pozisyonlarda daha rahat orgazm olurlar
Usteyken en fazla uyarilma pozisyonu onuj icin kadin ustweyken daha rahat olur
Ritimi kendine göre ayarlar ve çabuk bosalma şansı olabilir
Evet
Derin penetrasyon ve klitoral masaj sayesinde kadının en hızlı orgazm pozisyonu
Kadınlar genelde bir misyoner iki cow girl pozisyonlarında daha çok orgazm olur
Yok ya sanmıyorum ya da bize denk gelmedi genelde altta ezilirken zevkten kıvranıyorlar gibi
Usttede olsa altta da olsak sonuçta yiyecek onu
Psikolojik bir durum olsa da evet, kadın üstte daha rahat orgazm oluyor. Mastürbasyon etkisi.
üstteyken daha cok zevk alır sende oturur pozısyonda sırtını rahat olabılecegın sekılde yasla bu sekılde hem daha fazla temas olur hemde cınsel bırlesme daha fazla yasanır
Üstte oldukları pozisyon daha cezbedici oluyor 🤤
Fark etmiyor bana olamıyorum
Hiç orgazm hazzını tatmadın mı
Hayır
Üzücü
Kişiden kişiye değişiyor en azından benim gördüklerim bu
Genelde kucakta oldukları ve kendilerinin domine ettikleri pozisyonda evet
bence en iyi orgazm pozisyonu misyoner kadınlar için
Evvet.
@kafkass31 benim gözlemim ve tecrübelerim üstte oldukları pozisyonlarda daha kolay orgazm oldukları
Üstte. Vajinanın konumu sebebiyle.
Daha çok kontrol sahibi olurlar
Altta olmak daha iyi
Altta hangi pozsyon peki
evet orgazmı geciktiriyor
Olan da var olmayan da
kendini dominant sanıyor üstte olunca.
Altta net
Bencede yaa
Aynen
bilmiyorum hic yapmadim kshdksvdnsh
işi bilen kadın pozisyonudur