- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır. Kimse de cinsel geçmişinden dolayı yeni tanıştığı bir sevgili adayına karşı sorumlu olmamalı. Yeni tanıştığın birinin, sevgili adayı olsa bile cinsel ilişki geçmişinle seni yargılayıp hesap sormaya, bunun üzerinden seni karalamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Senin bedenin sana ait... Yeni tanıştığın birine rezerve edilmiş olması gereken bir alan değil.
24 Yorumla- 1 yıl
Düzgünce düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim.
- 1 yıl
"Sen" diliyle yazdım ama üzerine alınma, genele hitaben yazdım.
- 1 yıl
Sorun değil
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet önemli ama bir yandan da o kişinin olgunluğuna göre de önemsiz bu biraz kadına ya da erkeğe bağlı geçmişi evet olabilir ama sonrasında geçmişe sünger geçti geçmişten kimseyi izlemiyor ve aramiyorsa yeni ve sıfırdan uzun ilişki arıyor ve hayatına giren insanlara bundan sonra o gözle bakıyorsa aynı zamanla onunla yaşadığı seks ile geçmişteki seks deneyimlerini kiyasliyorsa ya da öpüşme ondan olmaz ama bunları yapmıyorsa olur
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılÖnemi olan benim için ilişki insanı olması duygusal olarak buna ne kadar hazır olduğudur, bir kadında önce sevilecek onda mutlu olabilecek taraflar ararım, gerçekten yanında mutlu ve huzurlu hissediyorsam beni kişilik karakter olarak etkilediyse ve duygusal olarak bir şeyler paylaşmak istiyorsaam onunla bir başlangıç yapabilirdim.. ama eskisi gibi hareketli ve eğlence peşinde koşacak yapı ve durumdaysa ben o erkek değilim...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldevam ederim geçmişe bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl14 yaşında sevişen kızlar var maalesef sonra evlenseler bile durmuyorlar aldatıyorlar. Sadece acınacak insanlar
12 Yorumla- 1 yıl
Bakire evlenen aldatmıyor mu sanki? Aldatmanın cinsel deneyimle değil, karakterle ilgisi var, çünkü aldatmak yerine ayrılmak seçeneğini tercih etmiyorlar.
1 yılne kadar aşık olursam olayım ogrendig8m an bende kopar ve tiksinirim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet onemli tabi. Kendim bir sey yapmamisim evliligi bekliyorum boyle birisini aramiyorum istemiyorum...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Aklımda deli sorular 20 yaşında birisinin kaç yıllık geçmişi olabilir?
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılPartnerin geçmişi önemli değil. Benden sonrası önemli.
10 Yorumla
1 yılGeçmişiyle yargılamam seviyosam seviliyosam bitmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatımda en çok hoşlandığım kız 78 kişiyle yatmıştı. Bilmem anlatabildim mi?
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevgili olduk. Bir süre beraber olduk ve ayrıldık
Cevap sahibi1 yılBirlikte olduktan kastım cinsel anlamda değil sadece. Sevgili olduk yani. Bir süre sevgili olduk desem daha doğru olurdu yanlış anlaşıldıysa. Çok dolu bir kızdı. Her konuyu konuşabildiğim hem fiziken hem ruhen bana hitap eden biriydi yani..
Cevap sahibi1 yılBiz onunla bir festivalde tanıştık. O dönem ben ciddi bir şey beklemiyordum, bunu ona da söylemiştim. Bilmiyorum belki festival ortamlarını biliyorsundur, gerek o anın büyülü atmosferi gerekte kıza tutulmamdan dolayı ona çaktırmasam da hoşlanmaya başlamıştım. Bir de çok dürüsttü, yani geçmişini hızlı yaşadığını ama artık düzgün bir insan aradığını denk gelirse ciddi bir ilişki istediğini falan söyledi. Baya dalga geçmiştim ama ilerde sevgili olacağımızdan bir haber ben tabi 😂 1-2 gün biz onunla festivalde çok samimi olduk ama son gün ben bunu başka bir erkekle gördüm. Biraz uzun bir hikaye aslında özet geçiyorum ondan sıkılma diye. Ben bunu ona söylemedim sonra festival bitti İzmir’e döndük vs. Ben bir süre bunu içimde tutsam da bir gün ona olan güvensizliğimi tetikledi. Bir gece beraber uyurken ben uyandım ve telefonundaki mesajlara baktım. Tahmin ettiğim gibi birden çok erkekle mesajlaşması vardı. Hepsine benden bahsetmişti ama cinsel münasabetlerini bitiren bir şeyler demek yerine artık sevgili yaptım buluşmayalım gibi şeyler demişti. Yani ayrılırsam yeniden buluşuruz gibisinden. O noktadan sonra bu ve festival gecesi başka erkekle buluşmasını derleyip ona konuyu açtım. Ağladı özür diledi ama ben o noktadan sonra ona bir daha güvenemezdim
Cevap sahibi1 yılGeçti gitti zaten. Ama soruna güzel bir cevap bence. Geçmişi önemsemem, geçmişi karşımdaki kişiyi ilgilendirir. Benleyken de geçmişindeki gibi hızlı kalmaya devam ediyorsa artık biz diye bir şey olmaz. Sadece nedense bu tipler bana hep daha eğlenceli geliyor, tesadüf herhalde
Cevap sahibi1 yılSen kendi sorunu nasıl cevaplardın?
1 yılgeçmişi geçmişte kalmış yani
napalım10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçmişinde hareketli olan uslanmaz illa biyrde yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cinsellik icin olabilir bence İstanbul'a
00 YorumlaAsla
00 Yorumla
1 yılBana olan yakınlaşması samimiyetine bağlı
00 Yorumla
1 yılne kadar hareketli simdi onemli olan o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHer türlü devam eder
00 Yorumla Geçmiş geçmiştirrrr
00 YorumlaOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yıldevam etmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. her şey şeffaf ise
00 Yorumla
1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltecrube ıyıdır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam