Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide genellikle yönetilmeyi, erkeğin baskın olmasını mı sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 kendim de böyleyim baskın erkeği seviyorum. erkeğin biraz olsun çekingenliğini yumuşaklığını görürsem hemen soğuyorum Güncellemeler1 yıl sorunun başına "kızlar" yazmayı unutmuşum Cinsel ilişkide genellikle yönetilmeyi, erkeğin baskın olmasını mı sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet galiba bundan önceki partnerlerim hep ona hükmetmelerimi severdi doggyde saçının tutup çekilmesinden vs.. 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Ben denk geldiğim tüm kadınlarda bunu gördüm tek değilsin 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ama bende öyle severim 3 0 Yorumla
sarışınkocasi Takip Et Xper 5 Yaş: 42 1 yıl bir kadın sadece öyle olacak diye bişey yok. bazen aynı kadın farklı da davranabiliyor 0 0 Yorumla
Kalsberg Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Genelde böyledir, ara ara dominat kadınlar olabiliyor 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Baskın kızları tercih ederim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl saygım sonsuz ama bu özellik bana hiç erkeksi gelmiyo Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ben baskın kadın seviyorum ilişikide ne isterse yapsın bana bende o kafa var napim Yorumla Soran 1 yıl anladım canım Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Sen sert mi seviyon Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Canım diyen dilini yerim senin 🥰😂 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Eeee anlat bakalım Yorumla
MrYiğit Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% 1 yıl Kafanı yastığa bastırmam mı gerekiyor yani😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hayır bileklerimi tutman gerekiyor Yorumla MrYiğit 1 yıl Sırtından birleştirip tutarım bebişim o zaman beline dikkat et ama olur mu Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Karşılıklı olursa tadından yenmez 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet İstanbul'da 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Genellikle çoğu kız senin gibi sever evet 😍🔥 0 18 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an Yorumla Soran 1 yıl neden sordun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eğer yoksa ve istersen tanışmak isterim seninle dicektin ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl *dicektim Yorumla Soran 1 yıl fb mi olmak istiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınsak ve sen de istersen tabi Yorumla Soran 1 yıl nerde oturuyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam ozl konuşsak rahatça Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kırma beni Yorumla Soran 1 yıl muhtemelen buluşamam seninle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınsak ben gelirim sorun yok ev falan ayarlarım her türlü Yorumla Soran 1 yıl şehrin neresi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düzce Yorumla Soran 1 yıl ben eskişehirdeyim uzaksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yahu 1,5 2 saat var aramızda güzelim ne uzağı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben gelirim sen yeter ki iste evi de ayarlarım ordan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
evet galiba bundan önceki partnerlerim hep ona hükmetmelerimi severdi doggyde saçının tutup çekilmesinden vs..
Ben denk geldiğim tüm kadınlarda bunu gördüm tek değilsin
Kişiye göre değişir ama bende öyle severim
bir kadın sadece öyle olacak diye bişey yok. bazen aynı kadın farklı da davranabiliyor
Genelde böyledir, ara ara dominat kadınlar olabiliyor
Kişi'ye göre değişir
Put gibi durma sen sakın
Baskın kızları tercih ederim
saygım sonsuz ama bu özellik bana hiç erkeksi gelmiyo
Ben baskın kadın seviyorum ilişikide ne isterse yapsın bana bende o kafa var napim
anladım canım
Sen sert mi seviyon
Canım diyen dilini yerim senin 🥰😂
Eeee anlat bakalım
Kafanı yastığa bastırmam mı gerekiyor yani😂
hayır bileklerimi tutman gerekiyor
Sırtından birleştirip tutarım bebişim o zaman beline dikkat et ama olur mu
evet
Karşılıklı olursa tadından yenmez
Evet İstanbul'da
Aynen
Ben baskın olmayı severim.