Toplumsal normlar, kişisel inançlar ve ilişki dinamikleri açısından...

Toplumsal normlar, kişisel inançlar ve ilişki dinamikleri açısından...

Yani bu tabiri caizse test sürüşü gibi bir şey olacak da insan dediğin test edilecek bir alet falan değil ki ya. Benim tercihim tam tersi yönde oldu. Bakir olarak evlendim. İnancım gereği kimseyle birlikte olmadım. Ne evlilik öncesi ne sonrası. Allahım uzak etsin.
Cinsel ilişkiye girmeden evlenmem diyen pek çok erkek yarı yolda bırakır. Burdan benden yaşça küçük hemcinslerime sesleniyorum. "Cinsellik olmayacaksa bırakalım birbirimizi" diyen erkeği bırakın gitsin. Cinsellik olmadan da sevgili olunur. Cinselliginizi evliliğinize saklayın. Ten uyumunu görmem şart demek bahanedir. Bir insan bir insanı seviyorsa herseyine uyum sağlar.
O kadar haklısın kiii ⚘️
🙏❤️
Teşekkür ederim ✨️❤️
Rica ederim canısı
Kıyamet alametleri 😀😀
Şaka bir yana da rahat bir toplum olmaya başladık. İnsanların istekleri daha uç noktaya ulaşmaya başladı. Bu durumu kullanıp aynı evde evli gibi takılan ve en sonunda ayrılanlar yürütemedik bahanesi arkasına saklanıyor.
😀kıyamet alametleri iyiymiş hahduf
Evet ten uyumu çok önemli ama bunu birlikte olmak için koz olarak kullanmak biraz korkaklık gibi gelmiştir bana hiç bir kadına bu şekilde yaklaşmamak gerekir yani hiç bir erkeğe de tabi 😀 sevişmek istiyorsan açık açık seni istiyorum diyeceksin, bunu söyleyecek cesareti olmayanların kullandığı bir taktik bence
Cevap
10Cevap
evlenmeden cinsellik yaşamam çünkü istemiyorum.
Çoğunluk için inançla pek alakalı değil.. daha çok toplumsal normlar..
Yani evet
Herşeyi boş ver bak bütün herşeyi bir insan yalan söylemesin ölüme bile giderim
Sonradan ağlamamak için başta test sürüşü...
girdikten sonra is degisiyor yuzde 99u husranla bitiyor olanda kıza oluyor sanki bilmiyorsun
Kendi kararları
yalana gelmeyin girip yarı yola bırakıyolar
Aslında mantıklı ama değil
gerçek sevgı
Bakiremisin?
Sanane ya ne alaka böyle bi soru sorabiliyorsun sen bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?