AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapmaz
Hmmm anladım
Yakmaz
Emin misin
Yakmaz ben isterim zaten hızlanmasını
Yavaş olsa zevk vermez mi
Yavaş başlamalı
Hocam yavaşın zevki farklı, hızlının ki farklı.
Bazen yavaş ama sert yaparsın, o da farklı.
Uzun sürer mi islanmsn peki
@SpaceLoverTeacher Aynen. Ama ister hızlı ister yavaş olsun başladıktan biraz sonra sert yapılması lazım
Sert olmadan olmuyor zaten. Ne kdar soft başlarsan başla bir süre sonra serte kaçıyorsun. ZAten hissediyorsun aslında kadınında ona hazır olduğunu. Daha rahat alıyor vs.
Sert candır diyelim
Ha bı de sert istiyorsun canın uanmiyo mu
Hacım neden yansın? Sen acele etmezsen emin ol, kadın daha çok ister ve zevk alır. O an şöyle düşün bir zevk alıyorsun ve bunu yavaş yavaş süründürerek değil, bir anda full kuvvet hissediyorsub. Öyle bir şey bu
Anladim
@SpaceLoverTeacher Evet 😅
Bari sevisinde rahatlayin buna da ben vesile olmuş olayım🤪
Sen yaşadığından mı biliuyorsun peki yoksa fantezi olarak mı? 😅 Bunu yaşadım ve çokk güzeldi ya
Estağfurullah hocam. Bazen konuşarakta insanlar anlaşabilir ve böyle böyle bir şeyler öğreniyoruz. Ben bir kızla nasıl sevişileceğini yine bir kızla konuşarak öğrendim. Benden sana tavsiye olsun. İnan karşındaki kadını dinlemeyi öğren. Yaşacakların bambaşka boyuta çıkar :)
@SpaceLoverTeacher Yaşadım bir kere, böyle bir zevk yok
Katılıyorum sana. İnan o zevki yaşatmakta harika 😅 Bir yerden sonra kendine şaşıyorsun. İnsan bu kadar sert davranıp nasıl zevk alır diye ama o her darbe off 😅
Yani birbirinize alttan alttan cilve yapıyorsunuz umarım mutlu sonla biter bu cilveleşme
@SpaceLoverTeacher Ben de bana öyle davranılmasından nasıl bu kadar zevk aldığıma şaşırmıştım... Sonra daha aşağısı kesmiyor zaten, hep o en hayvansı anları özlüyorum
Farklı bir şey cidden. Ben şaşırmış ve tabi büyülenmiştim. Şimdi ayrıldık kızla ama yeni kız arkadşaım olursa umarımn bu kafda olur diyorum 😅 Sanırım ama doğru bir sevişme ile çoğu kız bunu arzuluyor.
Ben bunu karşı cinsi bu hale sokmanın verdiği zevk diye yorumlıyorum fiziksel zevkin üstüne ek olarak.
Bu arada arkadaş bildiğin çöpçatanlığa başladı 😂😂
Kanka sizin frekanslar tuttu zevkler aynı bu konuyu özele taşıyio daha sonra bulusabilirsiniz de belki bir seyler de olur birbirinizi ozlersiniz ben mutlu olurum böyle olursa...
Reis bu siteden kimseyle bulusmadım bulusmam da. Ama konusup muhabbet etmek için güzel bir ortam.
Ama bence anlasirsiniz birbirinizi mutlu edersiniz biraz gezer tozarsiniz fena mı olur
Hacı, annem bu kadar uğraşmadı beni bir kadınla görüştürmek için fhghfgh :D
@SpaceLoverTeacher Katılıyorum, bunu istemeyen kadın olması gerektiği şekilde yaşamamıştır, yoksa dişilik duygusu tavan yapıyor o an ve zevk kat kat artıyor, objektif bir şekilde 😂
Farkındayım 😂
@SpaceLoverTeacher ahahahahahqjqjqj
Bence kızın da gönlü var gibi devam edebilirsiniz yani kötü bir şey değil bu
Ben annem uğraşmadı bu kadar dediğine güldüm yanlış anlamayın djsjsjsn
Ahahah artsın tabiki de. Biz de o yüzden çaba veriyoruz ya :D Benim için sert seksten daha güzel bir şey varsa o da harika bir önsevişme. Bayılıyorum o olaya ben. Bir kadını her hangi bir hale sokabilirsin bence iyi bir sevişme ile. O an her şeyine evet diyorlar.
Ahaha harbiden kopardı cocuk beni 😂
Onu anladım kanka ama sizin frekans tuttu bence bu muhabbeti özel de surdurmelisiniz
Yok yok farkettim onu canım 😂😂😂 Düğüne de bu arkadaşı şahit yazdıralım :D
Canimlar da başladı tam oldu 🤪
Ben onu herkese derim :D
Sussana sen 😂
😂😂😂 Ama hacım benim kriterim var. Anal isteyen kadınla olmaz fghfhf :D Bak
Yahu bu kadar soğuk bakmayın sanki gidin birbirinizi şey yapın diyorum arkadaşlık yapabilirsiniz ilerleyen zamanlarda daha samimilesebilirsiniz bunlar normal şeyler
Adam harbi harbi çöpümüzü çatıyor 😂😅😂
Birbirinizi şey yapın diyorsun evet 😃
Aa şimdi ben sevgili olmadığım kadınla yapmadım ama yapmam da 😂😂
Bize direkt bir nevi sevgili olun diyor hfhgf
Demiyirum sadece oralara da kayabilir niye olmasın insansınız duygularınız ihtiyaçlarınız var... bence ikiniz de istemem yan cebine koycusunuz biraz ama bu iş olur bence
hahahahahahahha
Ben yaoamiyorum bari siz yapan insanlari mutlu etmek de iyidir güzeldir
Pek de hayırsever
Sorma sorma :D :D Siz iki gizli bana kumpas mı kuruyorsunuz hfghfg
@SpaceLoverTeacher Yok ben masumum
Gizli hadi takip et spacei bu işi tatlıya bağlayalım özelden devam edin güzel sohbetinize
TAmamdır :D :D Dışarda masum yatakta aksi olanları severiz :D :D hgj
İlk defa bunu 3. bir kişiden duydum bak :D Genelde karşılıklı istenirde özel mesaj isteği fhghfg :D
Bak ortak bir yön daha çıktı işte
Naz yapmayın hadi takip edin birbirinizi
@SpaceLoverTeacher adam kendini nasıl kötü hissettiyse 😅
Ahahaha iş sana kalacak farkındasın demi fhghf :D Sen takip etmiosun diye hdfhfg
Benim şu yaşıma kadar hiç ne sevgilim oldu ne bişi ama siz de niye olmasın o işigi siz de gördüm yoksa diretmem
Hacı gülüyoruz edeiyoruz ama kıza da ayıp oluyor çok ısrar etmemek lazım :)
Ama keyif alıyorum sohbetten :D
Yav belki o da istiyor istemedigibi nerden biliyorsun gayet güzel sohbet ediyorsunuz ha burdan ha özelden sohbet etmişsiniz ne farkı var
Reis genelde burada özele çağıran adamların niyeti belli. Çok taciz ediyorlar. Ben o yüzden kimseye özele gel demem
Ya senin öyle bir niyetin yok ki ben fark ettim onu hem kizlw da gayet iyi anlasiyorsunuz bu da bir gerçek daha ne olsun ben burada fazlaligim siz özelde daha rahat konuşun iste
😂😂😂 Olum kendine de öyle deme lan. Sonra ben üzülüom
Ki arkadaş ortadan kayboldu bile 😅
Ben gizliyim reis beni boş ver siz takilmaya bakın mutlu olmak sizin de hakkınız... ama kız daha yazmıyorsa burada kesiyorum
Aynen ayıp etmeyelim. Konusmak isterse konusuruz zaten. İstemezse de buradan ederiz sohbet
Hadi iyi günler takip ederse eder etmezse de kendi bilir
Ben buradan da konusurum hacı :D
Sıkıntı yok reis o zaman size iyi sohbetler
Eyvallah
Yakmaz
Hissetmez