Şöyle yaparsam ne olur veya bunu yaptı ne demek istiyor diye sorgulayan cinsellik yaşamayı hak ediyor mu sizce?

Şöyle yaparsam ne olur veya bunu yaptı ne demek istiyor diye sorgulayan cinsellik yaşamayı hak ediyor mu sizce?
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
Zihin okuyacak kadar gelişmedi henüz insanlık.
Zamanla çiftler birbirini tanıyarak istek, arzu ve ihtiyaç olarak gördükleri şeyleri ÖĞRENEBİLİRLER..
Öğrenmek için mesai harcamıyorsa haketmiyordur..
Peki öğrenmek istese bile öğrenemiyorsa?
Öğrenememe sebebi ne olabilir?
Disleksi sorunu yoksa, tek oturmayan taş cinsel uyumsa denenebilir.
Diğer konularda uyum varsa cinsel tatminsizlik yüzünden elemek mantıklı gelmiyor bana. Özellikle kadın söz konusu ise.
Malum kadınlar cinselliği gerçek anlamda öğrenmeye 100-0 falan geriden başlıyorlar..
Evet maalesef ülke şartları sebepli öğrenme geç oluşuyor ama buradaki sorulara bakarsak erkeklerde de durum farklı değil.
Tabular, inançlar, kalıplar, eski yanlış tecrübeler, karakter uyumsuzluğu vs. aklına gelebilecek her şey.
Sadece öğrnme bozukluğu olarak düşünme.
Kodlanma bozukluğu mu yazdın sen orada, harika djkdk
Alt tarafa kaılıyorum ama orayla düşünmek daha kötü be dnkdkd
Diğeri en azından bir mücadele bir direniş, diğeri tamamen acizlik djdkks
Nasıl geri alıyormuş? Bu konuda da aydınlat.
Aileler erkek çocukları şımarık büyüterek gerçeklikten uzaklaştırdılar.
Aileden uzaklaşıp gerçek dünyaya karıştıklarında da bocalamaları bu yüzden aslında. Gönül işlerinde başarısız olan erkek de hep kadınları suçlar. Hiç dönüp kendisine bakmaz. Kadın ya paragözdür, ya yollu (!)
Kendini bilen bir kadın da ana kuzusu olan, kendini en az onun kadar iyi yetiştirememiş bir erkeğe katlanmaz. Es kaza boşlukta hormonları kaydı diyelim. İlla aklı başına gelir. Bir şekilde çıkar o cendereden.
Neticede hayat mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesine izin vermeyerek erkekden kadınların intikamını almış olur sjj
Çooook iyi yazmışsın. Kullanıcı adının hakkını veriyorsun bak djksks
Yalnız kafaya terlik yicem o kesin ama o ünlem orada olmamış çünkü yollu orada gerçek anlamda.
Hadi ben kaçtım fjdkkd
Ben büyüğüm bennn diye giden Yaşar Usta çıkışı bu bilirim djkdkz
Ahahaha jdkdls
Cinsellik bir ödül de haberimiz mi yok
Doğada karşı cinsiyeti etkileyemeyen canlılar üreyemezler. Bu bir hediye tarzı bir şey değil ama böyle bir gerçek var.
Çevremde 1.60 olup evlenen vs çok insan var. Sadece uzun boyla olsa ohoo
Neyse kadınların neye baktığını öğrenirsiniz eninde sonunda
Üstteki konuda ben de kadınların sadece fiziksel özelliklere baktığını düşünmüyorum. Burada seninle aynı fikirdeyim.
Hak etme konusuna sadece şöyle bir örnek verebilirim.
Yakın zamanda evlendin diye hatırlıyorum ve mutluluklar tekrar.
Bu evliliği yaparken herhangi birisi ile evlenmedin değil mi? O kişinin sana hitap eden bazı özellikleri vardı?
İşte bu da seni hak etmek demek, aynı durum onda da vardır ve sen de onu hak etmişsindir.
Eğer Ay'da durum farklıysa bilemem jdkdk ama dünyada ilişki mekanikleri böyle işliyor biliyorsun.
Yani bir lütuf veya hediye anlamında kullanmadım.
Hay sonunda düzgün iletişim kurabilen, karşı cinsi suçlamayan bir erkek 😅 kadınlar tipe paraya bakar diyip at gözlüğü takıp körü körüne savunmadığın için teşekkür ederim. Söylediklerinin çoğuna katılıyorum, katılmadığım kısımlar da önemsiz üslubun karşısında😅
Knkacım ben yeni evlendim arkadaşın dediği gibi. Boyumuz hemen hemen aynı. Bana sorarsan dünya yakışıklısı kargaya yavrusu kuzgun misali ama ortalama yani. Çok zengin mi? Değil. Kendi yağımızda kavruluyoruz. Ben sırf boyu uzun diye birine ayılan bayılan kız görmedim. Maddiyat ayrı herkes rahat etmek ister ama tek kriter bu değildir sırf zengin diye kimse kimseyi çekmez. Kendinizi kandırmayın yani ha durum böyleyse de kriterlere uymaya çalışın ne diyim. Ben kiloluydum kilo verdim mesela, gibi gibi.
Eşim hayatımda gördüğüm en muhteşem karaktere sahip insan. Benim için yeterli bir kriterdi ki çoğu kişi için öyle
Hem de birkaç ay daha borç ödeyeceğim bu sebeple de deseydin ya tam olurdu djkdkd
Yazıkların için de ben teşekkür ederim.
Kadınları suçlamak kolaycılık, öyle bir şey yapmam. Önce iğneyi kendimize batırmamız lazım.
Ne tipe bakıyorsunuz ne de paraya aslında, anlaşılmak, olduğunuz gibi kabul edilmek ve ilgilenilmek asıl istediğiniz.
Buraları göremeyen, bu iletişimi kuramayanlar egosuna yenilip suçu size atıyorlar.
Bak ne güzel anlattın eşine bakışını. Benzer çok kadın var.
Maalesef popüler sistemde artık paraya lüks hayata ve en iyiye ulaşmaya çalışan kadınlar göz önünde olduğu için genelleme ile her kadın böyle zannediyorlar.
Sırf yalan söylemiyor diye aşık olan kadın tanıyorum ben ama anlatamazsın jdkdk
Dostoyevski’nin dediği gibi, "Hiçbir kız seni sen olduğun için sevmeyecek; herkes seni, seni sevmenin onlara ne kadar yakışacağını düşündüğü için, yani kendileri için sevecek ve bu da demek oluyor ki insan böyle yaparak yine kendini sevecek. Sen hiç sevilmemiş olacaksın hikayenin sonunda." Bu acı gerçeği fark ettiğinde, yüreğinde tarifsiz bir hüzün oluşur. Kızlar, seni sen olduğun için değil, kendi dünyalarına nasıl uyduğun, onları nasıl tamamladığın için seçerler. Onların gözünde sen, sadece kendi hayatlarını daha güzel ve anlamlı kılan bir figürsün. Gerçek sevgiye dair inançların, bu farkındalıkla sarsılır. Kendini sürekli başkalarına beğendirmeye çalışırken, özünden uzaklaşır ve kendini kaybedersin. Sevilmek uğruna verdiğin tavizler, aslında hiçbir zaman gerçek bir sevgiye dönüşmez. Senin için değil, kendileri için sevdiklerini anlamak, kalbinde derin bir yara açar. Bu hikayenin sonunda, hiçbir zaman gerçekten sevilmediğini idrak edersin.
Böylr düşünen erkekleri görmek güzel, karşına iyi insanlar çıkar umarım🌸😊
Dostoyevski’nin sözlerine göre, birisi seni sevmiyorsa, seni sevmeye neden olan şey, kendi hayatlarını daha anlamlı kılan bir figür olmandır. Bu durumda, sen hiç sevilmemiş olursun. Gerçek sevgiye dair inançların sarsılırken, kendini başkalarına beğendirmeye çalışırken özünden uzaklaşırsın. Sevilmek uğruna verdiğin tavizler asla gerçek bir sevgiye dönüşmez. Kadınların aşkı, çoğunlukla boyun, tipin ve maddi durumun üzerinden şekillenir; bu unsurlar yoksa aşk da yoktur. Eğer kadınlar gerçek sevgi arıyor olsalardı, uzun boylu serserilere değil, kendilerine değer veren erkeklere yönelirlerdi.
Çıkıyor veya aralarından ben eliyorum djkdkd
Aynı şekilde senin de böyle devam etsin hem aile hem arkadaş hayatın.
Umarım herkesin..
Hadi öyle olsun seni kırmıycam. Bir saattir ne anlatıyoruz hala "kadınlar pragmatiktir"
Eig için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
@Selam345 soruya cevap yazarak sor yorumlarım.
Cevap sahibinin sabrına hayran kaldım, bir de peygamber sabrı var mı diye bakmayalım jdjdj
Ahahahha alıştım sıkıntı yok😅
Haketmez
Neden?
Cevap
1Cevap
Kadınlardan soğuma olayı normal mi hiç sevgilisi olmayan biri için hevesim kalmadı ilişkiye
Normal.
Bir konuda ne kadar başarısız olursan o kadar motivasyonun düşer.
Bence bir süre düşünme başka şeylere odaklan.
Sonra acaba nerede yanlış yapıyorum diye bir bak.
Zihnin fazla dolu.
Karşısındakinin ne istediğini bilemeyen kişi seksi hak eder mi?
Etmez hahahahah cjdkkdk
Kız diyor ki "sevgilim mememi elledi sizce neden?"
Pasta için Süt lazım memenden sağacak kanka🤣
Tam olarak esinlendiğim yeri yazdın jdjdk
Aynı sitedeyiz bende denk geliyorum maalesef ve kriz geçiriyorum😂
Cinselliği iyi bilip bakir/bakire kalanlar, ve cinsellikten anlamayıp sevişenler dolu bu dünya 😂
Nokta atışı jdkdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?