Aşık olması zor bi çapkını nasıl aşık edebilirim? Aşık olan çapkınlar yazsın tüyo lütfen Seks ilişkisi bu arada, deli gibi istiyo beni, yeni başladık ama aşık olması çook zor Yaşı 37
Güncellemeler
1 yıl
Davranış taktiği istiyorum, soru başlığı için seks yazdım seks yapıyoruz ama 1kere yaptk
Ama sadece fb takiliyormussunuz ask olmamasi lazim
Soran
1 yıl
Haklsn of
Cevap sahibi
1 yıl
deli gibi neden istiyor seni cok mi guzrl seksisin knk baska bul😅
Soran
1 yıl
Evet kanka güzel ve seksiyim valla Peşimde çok var da evlenmek isteyenlr var Bu istemiyo, pu. ştları aşık etmek istiyorum 😂
Cevap sahibi
1 yıl
Turkiye guzeli falanmisin knk bu kadar ovdun kendini merak ettiriyon insani bende mi kossam pesinden kiz halimle ksdjfdskj pustlari boş ver ya dengesiz sikintili insanlar sonra goruyoruz basimiza neler geliyor baksana haberleri cok korkunc korkuyom ben
Soran
1 yıl
Yok bitanem kork sen dikkatli ol yeni tanıdığınla Allah korusun Ama bu bi yerden tanıdık çıktı😂🙈iyi yani Ya yok işte dünya güzeli değil de mine tugay ın daha güzel yüzlü ve kilolusubu düşün 😂
Soran
1 yıl
Yani balıketi😂o 50 kilo ya hani ben 69
Cevap sahibi
1 yıl
oha baya guzelsin sen o zaman asko kiskandim Şu an hajsdhfksdh pp var mi mine tugayin daha guzelini merak ettim🤣🤣
Soran
1 yıl
Ya yok kıskanma yaşlanmama 8 sene kaldı 😂sen gençsin ne güzel tadını çıkar😃😘
Cevap sahibi
1 yıl
ben niye gencim de senin yaslanmana 8 sene kaldi kiz yasin kac ki :D sen benden daha guzelsin ki eger dedigin gibiyse off ksdfjksd
Soran
1 yıl
40 yaşındayım😂🙈
Cevap sahibi
1 yıl
aa oyle mi abla demem daha dogru olur o zaman ne bilim hesabinda 18 24 diyor da dedim benden de ufaktir ama boyle diyor beynim yandi bi an :D abla sende yani masallahin var o zaman 40 yasinda hala boyleysen mine tugaydan daha guzel falan sen baya guzelsin o zaman bence 40 gibi bile durmazsin sen simdi bide :D
Soran
1 yıl
Evet geçen gün hangi ünv dedi biri asılrken😅zeki kızsın ha😘
Cevap sahibi
1 yıl
hahahdsj tahmin canim yani bu kadar guzel biriysen kiyas da yapinca baska guzel birine karsi o zaman dedim herhalde gencte duruyordur mantiken ama bilemezdim de olmaya da bilirdi tabi :D
Soran
1 yıl
Bi de düşün o botxlu ben botox olmadan genç görünüyorum 🙈 inşallah sen de benim gibi olursn 40ında 25 likler hayran olur😂
Cevap sahibi
1 yıl
bazilari dogustan guzel abla artik sansli mi dersin ya da genetikten mi oluyor ama hepimiz olamiyoz bu kadar guzel hahajds :D merak ettim ama bu kadar guzel bir ablayi bu yasa kadar surdurmesi masallah nazar degmesin kdsjfskd
Soran
1 yıl
Tatlış seni yaa😍😃sen de güzelsindr hem zaten belli kabin güzel, öpüyorum seni❤️
Cevap sahibi
1 yıl
Tesekkur ederim yaa ama yok ben kendimi pek guzel bulmuyom keske daha guzel olsam ve eminim sen 40 yasinda olsan bile benden guzelsindir :D
Soran
1 yıl
Isırcam seni haa😄💋 güzelsin demmm
Soran
1 yıl
Dedimm🤩
Cevap sahibi
1 yıl
yok ya oyle gormeden guzelsin demek kolay tabi ksdjfskdf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yanlış anlama ama
Senin basit küçük minik ørsbssn
Emin ol çokda sknde bile değildir
Şahsi algılama 🤗
O benim minik sikicm asıl😎 deliriyo bana,10 kere çağırdı , yalvartmk hoşuma gıdıo
Bana aşık çok genç var, o da olsun istiyorum
Sabrını sınama
Ayrıca madem o kadar profsun niye bize soruyosun
Sekste ve * aşık etmekte prof değilim
Normal erkekleri aşık etmek kolay
Karnı tok olanı doyurmak zor olur
Ama 10 kişi aşık diyosun kendinle çelişiyosun
10 dediysem,5 i arzuluyo,5 i aşık😂
Karnı tok adamın evet
Karı kız eksik değil ama seni istiyorum en çok dedi
5 aydır delirttm gdym bi artık🙈
Neyse şimdi adamın ekmeğine kan doğramayım da
Sen konuş onun peşinde 😂😀
37 yaşındaki adamı ne edeceksin ki? Zengin falan mı?
Ben 40ım😅
Hayır çok yakışıklı
40 mısın? Yaş aralığı 18-24 yazıyo diye dedim
ne gerek var asik olmasina sen asikmisin
Bira Z😅
Ama sadece fb takiliyormussunuz ask olmamasi lazim
Haklsn of
deli gibi neden istiyor seni cok mi guzrl seksisin knk baska bul😅
Evet kanka güzel ve seksiyim valla
Peşimde çok var da evlenmek isteyenlr var
Bu istemiyo, pu. ştları aşık etmek istiyorum 😂
Turkiye guzeli falanmisin knk bu kadar ovdun kendini merak ettiriyon insani bende mi kossam pesinden kiz halimle ksdjfdskj pustlari boş ver ya dengesiz sikintili insanlar sonra goruyoruz basimiza neler geliyor baksana haberleri cok korkunc korkuyom ben
Yok bitanem kork sen dikkatli ol yeni tanıdığınla Allah korusun
Ama bu bi yerden tanıdık çıktı😂🙈iyi yani
Ya yok işte dünya güzeli değil de mine tugay ın daha güzel yüzlü ve kilolusubu düşün 😂
Yani balıketi😂o 50 kilo ya hani ben 69
oha baya guzelsin sen o zaman asko kiskandim Şu an hajsdhfksdh pp var mi mine tugayin daha guzelini merak ettim🤣🤣
Ya yok kıskanma yaşlanmama 8 sene kaldı 😂sen gençsin ne güzel tadını çıkar😃😘
ben niye gencim de senin yaslanmana 8 sene kaldi kiz yasin kac ki :D sen benden daha guzelsin ki eger dedigin gibiyse off ksdfjksd
40 yaşındayım😂🙈
aa oyle mi abla demem daha dogru olur o zaman ne bilim hesabinda 18 24 diyor da dedim benden de ufaktir ama boyle diyor beynim yandi bi an :D abla sende yani masallahin var o zaman 40 yasinda hala boyleysen mine tugaydan daha guzel falan sen baya guzelsin o zaman bence 40 gibi bile durmazsin sen simdi bide :D
Evet geçen gün hangi ünv dedi biri asılrken😅zeki kızsın ha😘
hahahdsj tahmin canim yani bu kadar guzel biriysen kiyas da yapinca baska guzel birine karsi o zaman dedim herhalde gencte duruyordur mantiken ama bilemezdim de olmaya da bilirdi tabi :D
Bi de düşün o botxlu ben botox olmadan genç görünüyorum 🙈 inşallah sen de benim gibi olursn 40ında 25 likler hayran olur😂
bazilari dogustan guzel abla artik sansli mi dersin ya da genetikten mi oluyor ama hepimiz olamiyoz bu kadar guzel hahajds :D merak ettim ama bu kadar guzel bir ablayi bu yasa kadar surdurmesi masallah nazar degmesin kdsjfskd
Tatlış seni yaa😍😃sen de güzelsindr hem zaten belli kabin güzel, öpüyorum seni❤️
Tesekkur ederim yaa ama yok ben kendimi pek guzel bulmuyom keske daha guzel olsam ve eminim sen 40 yasinda olsan bile benden guzelsindir :D
Isırcam seni haa😄💋 güzelsin demmm
Dedimm🤩
yok ya oyle gormeden guzelsin demek kolay tabi ksdjfskdf
🤩🤩😘🩷🩷🩷
🫠
Yatakta sağlam sevişmen lazım
Dar olmak yetmez mi🙈 etrafı orspu dolu
Zaten vajina kolay kolay genişlemez ki. Ancak doğun yapınca felan esnekleşiyor.
Yok benmki çok dar,5sene seks yapanla bakirenin 3hafta yapanı aynı mı
Ama 5 sene yapan da tecrübeli olur, işini bilir. Ay yapma acıyo, orama dokunma felan demez. Özelllikle oral da tecrübe konuşur, löp löp emer penisi
Oralda tecrübeliym vajinada değilim😅
O zaman iyisin, üste çıkıp iyi zıplıyorsan sorun yok
Orgazm sonrası kovar seni evden :D
Evde yapmam
Öyle oral yapki seni unutamasın
Yok be öyle olmz
Ben davranış taktiği istiyorum, sekste yeniyim
Tatlım seksle demişsin
Cinsel konu cıksn diye dedm 😇
Onun yaşı kaç
37 o
Ben 30 yaşındayım, olgunum, beni kadın davranışıyla kendine bağlayacaksa ya seksiyle olur ya da zekasıyla
Hımm zekiyim ama sekste bunu gösteremem ki ya
Davranlşında zeki görün işte
A. mk 😂 olacaktı sonu
Hım haklısn
İşt a. Mk yazan kadın zekiyim demesin 😃😃
Niye o zeka değil, argo ama konuşmada değilim ki çok Kibarım ve diksiyonum düzgündür ya yazmaya da 2 senedr başladım 😂
* . k yazmaya*
Diksiyonuna kibarlığına bir şey demedimm ama ergenler veya genç kızlar gibi sürekli küfürlü konuşan kadınlar bana itici geliyor
Kesinlikle çok kötü çok duyuyorm sokakta genç kızlar sürekli küfürlü 😓küfür sadece yatakta güzel aslnda
Aynen sigara içen kadınlar birde, ağız kokuyor, bakımsız kadınlar oluyor orası kokuyor, bu kızlar itici
Evet temizlik bakım önemli
Kız erkek temiz olmalı
40 yaşında seksi çıtır kalmak çok zor
Bi görsen beni🤭 evlenmez çocuk doğrmazsan spor yaparsan, genetiğin iyiyse kalırsın, zor tabi
Metak ettim seni, bu kadar iddialı konuşman hoşuma gitti
Sevişirsen kaybedersin
İyi yaparsan
Edemezsin
Edemezsin.
Yapamazsin
Sana bir şey diyeyim dene
Ne gibi
Çıkayım mi gizliden
Sen ne istiyorsun
Beni sevsin istiyorum duygu olsun
Imkansiz