Güncellemeler
1 yıl
Bana benim kadinim karim oldun soyadimsin dedi gece kalkip tekrar yatinca uyku esnasinda beni çekip beni kollarinin arasina aldi
Güncellemeler
1 yıl
Kudurun kiskanclar isiniz gucunuz fesatluk ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnşallah soru trolldur, aksi hâlde bir felaketin içinde olabilirsin.. Senin için üzüldüm..
Abicim iyi misin
Asıl sen iyi misin? Nişanlandığın adamın seni sevip sevmediğinden emin değilsen işin bitmiştir bence..
boş ver kanka tipsiz nişanlısına miktirmiş 😂 sal o kızı artık çirkin erkek seviyor 😒👎🏻
Seni her an bırakabilir. Şimdi onun içine ne acabalar düşmüştür
boş ver kanka tipsiz nişanlısına miktirmiş sal o kızı artık çirkin erkek seviyor 👎🏻👎🏻
Nişanlınla tatile gönderirlerse seni olacağı bu zaten ag
Kimse gondermedi
İşte ailenizde sıkıntı var şu an ayrılsa nişan atsa adam var ya 3 sene kendine gelemezsin haberin olsun
Ailemi tanimiyorsun kendine bak sdn ailemin habrri yok
Bu daha büyük felaket ya zaten neyse uzatmayalım iyi tatiller size mutluluklar dilerim evlenirseniz
boş ver kanka tipsiz nişanlısına miktirmiş sal o kızı artık çirkin erkek seviyor 👎🏻
Size ne pçler diy gtlekler skr birakirsiniz maymun gibisinizdir kucucuk cukunuz kucucuk de boyunuz vardir odlekler sizi hadim etmek lazim sizi pçler abazalar
Kendisi gizli ag aptalı bize söylediklerine bak önce ortaya çıkmayı becer sen
Kes lan senin anani...
Evlenmez o artık seninle
Niue
Niye'
Sevse evlenmeden seni bu duruma düşürmezdi
evlenmeyi bekleseydin bi
Şanslıymış darısıı başıma
Yani evlenecekseniz gercekten olur bizim 2 hqtta sonra gugun var mesela Allah in da izniyle
Benim aday adayı bile yok😅
Olur inşallah. Allah gönlüne göre versin inşallah : )
Sağolasın iyi dileklerin için bu arada müsade varsa merak ettiklerimi sorma şansım var mı?
Buyur sorabilirsin
Burdan değil ama işte
Niye
Kaldırılır ki
En azindan vajinani sevmis.
Ya şimdi seni birakirsa
boş ver kanka tipsiz nişanlısına miktirmiş sal o kızı artık çirkin erkek seviyor 🤣👎🏻
Sever iatanbulda
?
?
Bayılıyor
Romantik 😻.
boş ver kanka tipsiz nişanlısına miktirmiş sal o kızı artık çirkin erkek seviyor 🙃👎🏻😒
Nişanlısıyla yatacaktı tabiî ki 😹.
Soru sahibine hakaret edemezsiniz beyefendi.
Nefret ediyor senden
Aşık
kilidi açmış seni evlenmek için sarpa sardıror
boş ver kanka tipsiz nişanlısına miktirmiş sal o kızı artık çirkin erkek seviyor 😒😒👎🏻
doğru
O bir k*altak 😒🙃
Sever
Napim
semiyor knk