2 aydır takıldığım bir çocuk var aramızda sevgililik yok demiştik. Ama çok güzel seks hayatımız var. Beni zorla babası ile tanıştırdı. Annesi de evlen bu kızla diyormuş. Bana annem evlensene o kızla dediğini gelip bana söylüyor. Bu çocuk bana aşık mı olmaya başladı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok canım ne aşkı sadece ailesi ile tanıştırmış belki evlenir en fazla
Ailesi ile tanıştırmadı yani babası ile karşı karşıya geldik desem daha doğru
İşte yavaştan mesajı da vermiş
İyi bir erkek ama benim ailem onu istemez zor ya
Kadınlar genelde takılmak istemez sen nasıl böyle bir şeyi kabul ettin
Sorumluluk ve sevgililik sevmiyorum. Gizlilik dahilinde saygı çerçevesinde takılmak ve tanımak daha güzel. Ciddiyet bir anda oluşmaz diye düşünüyorum. Ben ciddi düşünüyorum diyenler samimiyetsiz geliyor
Harikasın gerçekten, benim karşıma böyle bir düşünce neden çıkmıyor ki ya 😏
Hemen kapak atma ya da evlilik idealini sen de gerçekleştirme isteği olanların sık kullandığı kelime ciddi isen görüşelim 😅
Evet öyle ve ben bu durumu sevmiyorum. Ciddi ilişki de bir anda olmaz zaten
Farklı bir kişiliğin var seni merak ediyorum
Teşekkür ederim bizim gibi düşünen insan sayısı az bir de bu şekilde düşündüğümü söyleyince ahlaksız ya da sadakatsiz olarak algılanıyor. Yine tek bir kişi ile görüşüyorum hâlbuki:)
Gerçekten ilişki içindeyim diyipte kendini adamadan gözü dışarıda olmaktansa bu şekilde bana daha dürüst geliyor :)
Seni merak ettim doğrusu
Çoktan aşık olmuş bile baslamasi mi kalsi
Yapma ya belki şu an zor bir dönemden geçiyor ve o yüzden aşık olmuş gibi hissediyor olabilir mi yanılsama mesela
Geçen yıla gidiyorum diye 5 dakikalığına hediye vermek için geldi yanıma gün içinde ne yapıyorsun diyor. Bağlandı mı şimdi başka birini bulup unutmaz mı? Senden başka biri ile birlikte olmucam demedi neticede
Yıla, yola olucak
Knk olan oldu artık bence kabullen
Uzak mesafe diye başka birini bulmaz mı? Biraz dürtüsel biri heyecan odaklı güzel kız denk gelirse düşebilecek biri. Bence erken daha ya aşk meşk için kesin konuşma lütfen sorumluluk duygusu geliyor😅
Acaba onu korkutmak için sorumluluk mu versem belki cayar gider ne yapmalıyım. Evlilik istemeyen biri Amerika kültürü de var biraz kendisinde hızlı hayat yaşadığı dönem de olmuş. Arada bir bitkisel ot kullanıyor. Benim karşı olduğumu biliyor. Onu kullanırsan ben yokum mu desem? Onu çok seviyor karıştırtmaz gibi geliyor. Darlıyor sıktı beni bu kız diyip kaçar mı
İhtimaller yüksek deneyebilirsin. Birden bunlar hoşuna gidip daha da sahiplenebilir ters tepebilir yani erkekler bazen değişiyor bilirsin sjjs
Evet ya o ihtimal de var. Ama ailesi bırak demiş bırakmamış. Ben bırak desem bırakmaması gerekir ama karşı cins bazen ağır basabilir riskli eylem :)
Tavsiyen nedir peki :)
Allah'a dua edicem şu ara en net yol gibi :)
Yavaş yavaş iletişimi koparman en iyisi olur o yaklaştıkça sen uzaklaş böylece geri çekilmesi gerektiğini anlar.
Seks bağlar her türlü
Seks bağlıyor bizi diyorsun bir de devamlı oksitosin de salgılanıyor cabası
Evet tecrübe ile sabit
aynen yakında yüzüğü de takar
Öyle bir niyetim yok ailemin istemediği biri
senin niyetin yoksa bitti gitti iştr
Üzmek istemiyorum şu an zor bir dönemden geçiyor
anlıyorum
Belkide baglanir İstanbul'da
Güzel bulmuş seni sks için
Bu arada seks için bir sürü kız bulabilecek biri
İşte ten uyumu vs diyolar heralde ondan ama geçici bence
Keşke başka birini bulsa hemen çok sevinirim. Geçen yıla gidiyorum diye 5 dakika yanıma uğradı hediye vermek için
Sen bırak onu istemiyorsan yoksa daha çok bağlanır takıntı eder Semih çelik gibi bir psikopattir belki
Şehir değişikliği yaptım hayatımla alakalı idi. Belki uzaklaşınca kendisi unutur.
Bilmiyorum artık hayırlısı
Şanslıymış
Gel yanıma
O buraya gelmez
Hangi enayiye kalıcan acaba
Senin derdin olmadığı kesin
Olamaz da zaten midem bulanır
Ayriyeten bir enayiye ihtiyacım yok. Her şeyiyle kendime yeten güzel bir hayatım var kimseye muhtaç olmadan hem maddi hem manevi :)
Geçici hepsi tatlım
Geçici olmayan tek şey kendimiz
Kendime güveniyorum bir enayinin vaatlerine tokum. Geçici diyerek kendi zafiyetlerini bir başkasına yükleme kuzum
Canım benim istediğim her şeye sahibim istediğimede sahip olurum sende gelip geçicisin yarın sabaha bile çıkmayabilirsin
Ben fiziki olan koşulları değil, etik değerleri kast ettim. Etik değerler bâkidir. burada felsefî bir yaklaşım kast etmiştim. Yoksa materyalist her şey geçicidir. Materyalist olarak hangi enayiye kalıcan sorusuna cevabımdı umarım anlamışsındır.
Kısaca ucuz bir insanım de bitsin hadi iyi geceler
Kime göre neye göre neden ucuz olayım ki
Sen baya kültürsüz bir şeysin biraz oku da üst insan ol ilkel homosapiens seni 😅
Anne babana göre ucuzsun gerçi insan ailesinden ne görürse öyle olurmuş
Olabilir
Ben belli bir süreliğine şehir değişikliği yapmak zorunda kaldım. Sen girdikten sonra kimse ile olmadım diyor. Sorumluluk sahibi biri değil. Ben ciddi düşünüyorum dersem uzaklaşır mı? Ben ilerde evlilik hayatı düşünüyorum dedim. O da ben evlilik düşünmüyorum demişti.
Hmmm