Ya biriyle tanışıyorsun ilk günden aşkım hayatım birtanem. Hemen cinsellik konularına giriş. Sonra ayrı bir zaman da başka biriyle tanışıyorsun buzdolabı gibi yazmazsan yazmıyor. Senin hakkında pek bir şey merak edip sormuyor. Bunun bir ortası yok mu? Cidden yoruldum. Fazla samimilere ayar vermekten fazla soğuklara da sabretmekten yoruldum. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılE siz kadınlarda bir karar verin eğlenmek mi istiyorsunuz ciddi ilişki mi ben mesela ikinci dediğin tipte biriyim ama kıza bakıyorum çok miy miy olunca dalıyorum o kızı yani ondan olmaz ciddi olan kızı daha fazla irdeliyorum mesela cidden geçmişinde temiz mi ya da geçmişindeki ilişkiyi kalbindeyi duygusu cidden gitmiş mi diye çünkü aklı bende ama kalbi baskasinda olan kadının da bana bir artısı yok
06 Yorumla
Soran1 yılCiddi ilişki tabiki. İlk söylediğim kişilik asla olmaz mesela o direkt işin eğlencesinde. Diğeri de sanki böyle emin değil hep ben bir şey yazıcam yazmazsam yazmıyor. Bu adam nasıl adım atıcak nasıl ciddiye gidicek iş? Sanki böyle aklında biri varmış gibi bir mesafe koyuş şekli ama bir yandan sende gitme burada kal der gibi.
- 1 yıl
Kendimden örnek verecek olursak güven sorunu var
Soran1 yılBen ilgilendiğim zaman başka birini gözüm görmüyor sadece onunla konuşmak istiyorum.
- 1 yıl
Öyle ama bu her sadık olma durumu herkesin kafasının üstünde yazmıyor ki bu devirde güven sorunu illaki olacaktır erkek ciddi ilişki istediğinde özellikle o kadına inanma konusunda kalbini verme konusunda çok tereddüt eder konuyu hemen sevgililige bağlamak yerine önce arkadaş gibi olup sende onun karakterine bak o da seninkine baksın duygular zamanla yerine oturur sadece dış görünüş için seviyorum demek doğru değil
Soran1 yılDoğru ben de zaten tanımaya çalışıyorum. Hemen sevgili olalım ışık hızıyla gelişsin gibi isteyenlerin niyeti farklı oluyor. Onlardan hayır gelmiyor. Hızlı başlayan hızlı bitiyor. Ama demek istediğim tanıma aşamasında karşı tarafta sanki zorla konuşuyormuş gibi davranmamalı. He konuşmak istemiyorsa dile getirmeli.
- 1 yıl
Ya o durum seninle ilgili değil kendiyle ilgili biraz belki çok flörtü olmadığı için ya da bu tarz şeylere alışık değildir buna benzer olay başıma geldi mesela kızda bana aynen böyle demişti zaten sevgili olma niyetim yoktu kızla ve sevgilisinden de yeni ayrilmis bir kızdı böyle demesi tuhafıma gitmişti ama oluyor öyle şeyler aklında başka şeyler oluyor kendini rahat hissetmiyor olabilirsin ya da o an karşı taraf o kadar samimi gelmiyor karşına ya da o kişiyi sohbet sirasinda tam taniyamiyorsun konuşacak ortak konuların olmuyor gibi gibi şeyler oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Bir erkek olarak söylüyorum, maalesef ki böyle geneli ama böyle olmayanlar var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir kız sohbetimden sogumadi ya da cinsellik konuştum diye sogumadi çünkü orta şekerim 😛
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Erkekler yoruldu artık ya her kadının farklı dönüşlerinden kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNapsin oda sana habire yazsinmi soğuk diyor sun öyle adamı buldun birde naz yapıyon tamam cinsellik konusuyor hemen ona vur tekmeyi de öbürünü bulmuşsun opte başına koy bu zamanda
00 Yorumla
1 yılSende istiyorsun ki öyle oluyor 🙄
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka nerden çıktı bu
Soran1 yılSeviyeli bir şekilde gayet güzel akıcı şekilde de sohbet edilebilir.
- 1 yıl
Tamam da aşkım bitanem demesi için senin iş atman lazım
- 1 yıl
İstersen tanışalım orta yolu gösteririm sana
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla bulursun İstanbul'da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSize de ne yapsak nasıl davransak hiçbir şekilde yaranamıyoruz ki ne istediğiniz belli değil 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKizim genelleme yapmasan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrtası benim var yani ortası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz öyle değiliz de kim peşimizde geziyor
00 Yorumla
1 yılNeyi sabrediyorsun ki
02 Yorumla
Soran1 yılYa biraz daha samimi olup ciddileşmek için bekliyorum. Ama sanki erkek kardeşimle sohbet eder gibi oluyoruz.
- 1 yıl
Başkasını ara bul
1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla
1 yılKızlar da aynı ciddiyim
00 Yorumla
1 yılÇiğlik işte
00 YorumlaVar sana denk gelmemiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Biraz durul
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz