Henüz öyle bir aday bile yok ama bunu isteyen kızlar/kadınlar var mıdır? Benim gibi aşırı istekli ve doyurmayı seven erkek isteyen birileri olur mu acaba? Nasıl denk geleceğim yA offffff
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYormak değil de emilmesi gerçekten çok güzel hissettiriyor ama sen bunu sürekli yaparsın belli bir yerden sonra sıradan anlaşır ve bu kadar güzel bir şey bu kadar sıradan hale gelmemeli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılİstekli biriyle evlenirseniz yormaz bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yorar ama evlenince yapmazsin İstanbul'da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBaşına taç yapar seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorar
59 Yorumla
Soran1 yılNeden ki. Aksine onu daha çok mutlu etmez miyim? Libidosu yüksek bir erkek istemez misin. Ç?
Cevap sahibi1 yılYok istemem bi süre sonra erkekler sevişcem diye ucube gibi gözüküyorlar onu sevmiyorum bence yeri ve zamanı olması daha iyi
Soran1 yılSevişmenin yeri zamanı mı olur. İstek arzu nerde gelirse orada sevişirim doyulur
Cevap sahibi1 yılBöyle sorular soranlar genelde p*rno etkileniyorlar ve kendi cinsel hayatları olmuyor çoğu zaman da bakir oluyorlar o yüzden sana açıklamak isterim, bi insanla her gün işte yok günde 5 kere yok işte saatlerce bilmemne sevişemezsin. Öylesi de denk gelir ama nadirdir ve zaten o da bittikten sonra bir süre istemezsin. Bazen o gün uzanıp tatlı tatlı televizyonunu seyretmek ya da telde takılmak falan istersin ve böyle bir durumda sen karşındakini hadi hadi sevişcez diye zorlarsan ucube durumuna düşersin. Çölde mi yaşıyon ak bi dur derler yani
Soran1 yılBakir değilim ama yaklaşık 4-5 aydır sevişmedim. Ayrıca günde 5 kere yapmışlığım da var bu konuda ispat edecek bir durum da yok. Yaptıktan sonra tv izlemeyi isteme konusu bazen olabilir o konuda haklısın. Ama aşırı istek gelince de çatır çutur yapasım gelşyor ve biri olursa da yaparım affetmem
Cevap sahibi1 yılEvinde elizabete devam ya günde 5 kere yapmış aynen kanzi süpersin jemenendnndndnd
Soran1 yılHahahah inanmıyorsan gel kanıtlayayım. Madem bu kadar işkembeden salladığımı düşünüyorsun. Dayanabilirsen ben de burdayım benimki de burada hazır ve nazır ablacım 😉 düete bekleriz. Gel benimkine konuş klavyede takılma böyle
Cevap sahibi1 yılGel kanıtlarız falan dediğine göre net bi bok bildiğin yok ndnendndndnnd teorimi kanıtladığın için sağolasın
Soran1 yılBoş yapıyorsun şu an. Bi b*k bilmeden farazi konuşup klavye delikanlılığındasın. Kadın olduğun bile şüpheli Harun abi. Kendinde olmayan meziyetler başkasında denk gelince böyle oluyorsun normaldir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendiğim zaman karımı sabah akşam demeden bebek gibi emmek istiyorum? Aşırı istekli olmam onu yorar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat